Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hadi ya okdar etki ediyomu 😁😁yav bende mi sikinti var acaba banamisin demiyorum valla😄😄
Gözümü açamıyorum. Çook halsız kaliyorum.
Ne iyi dr o öyle maşallah 😊
O kadar sevindiki keseyi embriyoyu gördügünde . O benim kaç yıllık ultrason dr. İln söylediğimde söylemişdı 11haftaya kadar sadece görüntüsune bak dinleme.

Oda doğru bir günü diğer güne uymuyor bulantıların bak bugün b3n de fenayım sabahtan beri.. Evet biraz göbüşlendim dışarıdan baktığında belli olmuyor tabiki.. 😇😇Ah o geceleri gelen şişkinlik ve gaz.. Bence bunlar iyi gunlerimiz 🙈🌸
Benim de baktığında göbek yok ama giydiklerimin beli sıkıyor. Kalınlaştı belim galiba. Bulantılar sıfırlansın, ben diğer herşeye razıyım 🤩

Nasıl olayım valla aynı hep o kahve leke arada Bi hep geliyo anlayamıyorum valla. Bir de göbekten iğnemi yaptığımda artık göbeğim den kan gelmeye başladı yaa dün gene şakır şakır aktı göbeğimden kan 😁
Eeee yavrum artik derin tenin mahfoldu o ignelerden cok normal valla hersey onlar icon yeterki olsunlarda kiz bi onceki tranferim kasimdaydi ozamnki ignellerin acisi hala gecmedi benimm dusun

Eeee yavrum artik derin tenin mahfoldu o ignelerden cok normal valla hersey onlar icon yeterki olsunlarda kiz bi onceki tranferim kasimdaydi ozamnki ignellerin acisi hala gecmedi benimm dusun
Aaa sen de mi kasımda olmuştun ben de kasımda olmuştum 10 Kasımdı. Sorma valla ama ben o zaman kalçadan yaptırıyordum bu kadsr kötü olmamıştı göbeğim

Gözümü açamıyorum. Çook halsız kaliyorum.

O kadar sevindiki keseyi embriyoyu gördügünde . O benim kaç yıllık ultrason dr. İln söylediğimde söylemişdı 11haftaya kadar sadece görüntüsune bak dinleme.
Ne iyi doktor muş ne güzel Allah hep iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻😊 halsızlık bende de var ya herşeyi yapmaya üşenir oldum

Aaa sen de mi kasımda olmuştun ben de kasımda olmuştum 10 Kasımdı. Sorma valla ama ben o zaman kalçadan yaptırıyordum bu kadsr kötü olmamıştı göbeğim
11 kasimda olmustim ben hel arka arkaya senlede he😁😁 ya igne cok zor ya allah yardimcimiz olsunnn amaann bir dogsunlarda hayiisiylannnn 🙏🙏🙏🙏

Hiç bi sey yapmıyorum. Annemlerle komşuyuz sağolsun 16ocakdan yemeklerimi işlerimi hep annem ablam yaptı.
Ay büyük şans yakın olmak değerini bil valla ben Türkiye in bş ucun da annem Bi ucunda geçen hafta gitti sağolsun transferden sonra o yaptı ama 1 haftadır yok tekim gerçi ev falan süpürmüyorum yemekte idare ediyoruz işte basit şeyler yapıyorum bazen eşim yapıyo ne bilim Bi şekilde gidiyor zaman 😅

Kızlar kahve veya siyah çay içiyormusunuz? Ben üç haftadır tüm bıraktım, bugün yarım fincan filtre kahve içtim. Doktor her gün bir iki kahve içebilirsin diyor ama ben emin olamıyorum, riske atmaktan korkuyorum. Abartıyormuyum, siz nasıl yapıyorsunuz?

Ay büyük şans yakın olmak değerini bil valla ben Türkiye in bş ucun da annem Bi ucunda geçen hafta gitti sağolsun transferden sonra o yaptı ama 1 haftadır yok tekim gerçi ev falan süpürmüyorum yemekte idare ediyoruz işte basit şeyler yapıyorum bazen eşim yapıyo ne bilim Bi şekilde gidiyor zaman 😅
Eşimin aileside annemlerde bize komşu 😁 ben kendim yemek yapsam yemem her halda. Çünkü normalde yiyemiyordum kendi pişirdiğim yemeyi.şimdi koku felan kötü oluyorum

Eşimin aileside annemlerde bize komşu 😁 ben kendim yemek yapsam yemem her halda. Çünkü normalde yiyemiyordum kendi pişirdiğim yemeyi.şimdi koku felan kötü oluyorum
Bana da et ağır geliyo kokusu çok fazla tiksinme olmadı bense ama ilk zamanlarki gibi de değilim 😅 valla en büyük dertten kurtulmulsun insanın kendi annesi gibisi yok valla

Kızlar kahve veya siyah çay içiyormusunuz? Ben üç haftadır tüm bıraktım, bugün yarım fincan filtre kahve içtim. Doktor her gün bir iki kahve içebilirsin diyor ama ben emin olamıyorum, riske atmaktan korkuyorum. Abartıyormuyum, siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben normalde şekersiz ve çok koyu çay içerdim ama transfer sonrası biraz hafiflettim hemde açık içiyorum 2bardak sabah 1bardak akşam içiyorum bir zevkte almıyorum zaten

Ya benim sancim sadexe ilk gun oldu oda birseyim yoktu muayneye gittim dontor muayne ederkende hatta gayet iyi dedi alttan muayne oldum olurkense asiei canim yandi eve bi geldim kanamam oldu sonra iste igne oldum aksamina azaldi ondan sonraki 2 gunde leke leke geldi aimdi bitti cok sukur dusuk olamamiatr dimi bu arada ben kanama oldugu gibi gittim bakti yine doktoe bebek ordaydi ama sikdi tabi inslalah ordadir
Kan testi yaptır için rahat etsin. Benim ağrım geçmedi kalbi durmuş. Halbu ki bir gün öncesi kalbini dinlemiştik. Benim kan kahverengiydi. Ya da sağlık ocağına git. Onlar takip edecekler zaten seni.

X