Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Rabbim birine inşallah sağlık versin de ikinci varsa süprizi olsun . Benim betam sizinkilerden çok daha düşüktü hiç ikiz aklıma gelmemişti bile . Beta çokta etkili olmayabiliyor demek ki .

Rabbim birine inşallah sağlık versin de ikinci varsa süprizi olsun . Benim betam sizinkilerden çok daha düşüktü hiç ikiz aklıma gelmemişti bile . Beta çokta etkili olmayabiliyor demek ki .
Aye canım bir can bizimle olsun diğeri de olursa sürpriz olur ya betayla bende hiç anlamıyorum düşük ile başlayan beta o kadar çok ki neye göre oluyor bilmiyorum. Annem diyor ki ben sana çok yemek yedirdim ondan öyle oldu sağolsun annem gelip bakmıştı cidden çok yemiştim sağlıklı şeyler daha çok. Şimdi annem gidince ben o kadsr yapamıyorum

Tek kesede öyle olabilir ama benim ki gibi çift kese ise 5. Hafta da gördüm, ilk kontrolde
Aaa evet senin çift kesede tek yumurta ikizleri neler neler duyuyorum Nosking in embriyosu da labaratuvardayken bölünmüştü 3 embriyosu vardı 2 tane transfer ettiler belki de o bölünen ikisini transfer ettiler yani çift kesesi var ama embriyolar bölünen daha nelere şahit olucaz acaba

Heheh anneler ya iyi ki varlar Ben yemek yapmayı unuttum diyebilirim 1.5 ay oldu mutfakla ilişkimi keseli . Eşim yapıyor arada ama ağırlıklı dışarıdan yiyoruz .

Valla ben zaten benimkini anlamadım beni bir katakulliye getirdiler sanki ama çift istemem ikiz istemem dedim tek atıyoruz dediler nasıl oldu anlamadım embriyolog bilerek bölünmüş embriyoyu attı belki de , doktorum muhtemelen transfer zamanı bölünmek üzeriymiş demişti , 3. Gün transferi çünkü .

Heheh anneler ya iyi ki varlar Ben yemek yapmayı unuttum diyebilirim 1.5 ay oldu mutfakla ilişkimi keseli . Eşim yapıyor arada ama ağırlıklı dışarıdan yiyoruz .
İyi ki varlar Ay kız sorma ben de transferden beri hiç yapmadım daha ilk defa bugün ıspanak yaptım amma ağır yemek yanına makarna yapacaktım üşendim yapmadım dışarıdan söyleyin ne olcak biz de arada öyle yapıyoruz

He kız sende muallaktasın hee belki de doktorun dediği gibi oldu artık doğduğunda anlarsın birbirine benziyorsa tek yumurta eğerki biri kız biri erkek ve benzemiyorsa sana 2 tane attılar Allah ikisinin ömrünü de uzun etsin inşallah

Aynen öyle ne yapayım valla zaten midem kötü kokuyor her şey işten geliyorum filan uğraşamam ancak makarna haşlarım

Aynen 9 ay bekleyeceğiz bakalım sürpriz bir şekilde , çift cinsiyet çıkarsa zaten kesin çift atmışlardır ama çıkmazsa heyecan devam haftaya öğrenirim diye umuyorum 12. Haftada .

Bebeklerin birinin adını muamma yada şaibe koy bence

Kız sen onu nerden hatırlıyon
Naptın kalp dinlemeye gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…