- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.201
Siz de genetik olarak ikiz var mı ailede belki ondan bölünmüş olabilirYolkdan bi kac gün sonra embrio kalb atışı duyulur okumuştum. . Senin yerine heyecanlıyık
Rabbim birine inşallah sağlık versin de ikinci varsa süprizi olsun . Benim betam sizinkilerden çok daha düşüktü hiç ikiz aklıma gelmemişti bile . Beta çokta etkili olmayabiliyor demek ki .Ya benle potisim aynı gün transfer olmuştuk betalarımız da yakındı hep merak ediyordum onu önce davranmış doktora gitmiş süpriz çıkmış yaaben de salı günü gideceğim çok meraktayım inşallah öncelikle kalp atışını duyarım 1 tane yolk görünüyordu o gün nokta halinde
Tek kesede öyle olabilir ama benim ki gibi çift kese ise 5. Hafta da gördüm, ilk kontroldeZaten tek yumurta ikizleri 7. Hafta gibi anca görünebiliyomuş
Yani o zaman üçüz olma ihtimali de mi varBana hatta bir ayrida kese var. Sadece küçuk dedionu pek anlamadim. Benimde dualarım seninle. Mutlaka bana habet et. Sırt ağrısından duramıyorum
Aye canım bir can bizimle olsun diğeri de olursa sürpriz olurRabbim birine inşallah sağlık versin de ikinci varsa süprizi olsun . Benim betam sizinkilerden çok daha düşüktü hiç ikiz aklıma gelmemişti bile . Beta çokta etkili olmayabiliyor demek ki .
Aaa evet senin çift kesede tek yumurta ikizleri neler neler duyuyorumTek kesede öyle olabilir ama benim ki gibi çift kese ise 5. Hafta da gördüm, ilk kontrolde
Heheh anneler ya iyi ki varlarAye canım bir can bizimle olsun diğeri de olursa sürpriz olurya betayla bende hiç anlamıyorum düşük ile başlayan beta o kadar çok ki neye göre oluyor bilmiyorum. Annem diyor ki ben sana çok yemek yedirdim ondan öyle oldu sağolsun annem gelip bakmıştı cidden çok yemiştim sağlıklı şeyler daha çok. Şimdi annem gidince ben o kadsr yapamıyorum
Bende yok. Eşimin annesinin teyzesinde var tek yumurta ikizi.Siz de genetik olarak ikiz var mı ailede belki ondan bölünmüş olabilir
Valla ben zaten benimkini anlamadım beni bir katakulliye getirdiler sanki amaAaa evet senin çift kesede tek yumurta ikizleri neler neler duyuyorumNosking in embriyosu da labaratuvardayken bölünmüştü 3 embriyosu vardı 2 tane transfer ettiler belki de o bölünen ikisini transfer ettiler yani çift kesesi var ama embriyolar bölünen daha nelere şahit olucaz acaba
Yani o zaman üçüz olma ihtimali de mi var
15'inde giricek misin bidaha ultrasona?Ağrılarım çoktu sırtımda bacaklarımda. Korktum . Açıkcası beklemiyordum kalb atısın
İyi ki varlarHeheh anneler ya iyi ki varlarBen yemek yapmayı unuttum diyebilirim 1.5 ay oldu mutfakla ilişkimi keseli . Eşim yapıyor arada ama ağırlıklı dışarıdan yiyoruz .
He kız sende muallaktasın heeValla ben zaten benimkini anlamadım beni bir katakulliye getirdiler sanki amaçift istemem ikiz istemem dedim tek atıyoruz dediler nasıl oldu anlamadım embriyolog bilerek bölünmüş embriyoyu attı belki de , doktorum muhtemelen transfer zamanı bölünmek üzeriymiş demişti , 3. Gün transferi çünkü .
Aynen öyle ne yapayım valla zaten midem kötü kokuyor her şey işten geliyorum filan uğraşamam ancak makarna haşlarımİyi ki varlarAy kız sorma ben de transferden beri hiç yapmadım daha ilk defa bugün ıspanak yaptım amma ağır yemek yanına makarna yapacaktım üşendim yapmadım dışarıdan söyleyin ne olcak biz de arada öyle yapıyoruz
Bildiğim kadarıyla bu gen anneden gelirmiş senin tarafında olması önemliBende yok. Eşimin annesinin teyzesinde var tek yumurta ikizi.
Aynen 9 ay bekleyeceğiz bakalım sürpriz bir şekilde , çift cinsiyet çıkarsa zaten kesin çift atmışlardır ama çıkmazsa heyecan devamHe kız sende muallaktasın heebelki de doktorun dediği gibi oldu artık doğduğunda anlarsın birbirine benziyorsa tek yumurta eğerki biri kız biri erkek ve benzemiyorsa sana 2 tane attılar Allah ikisinin ömrünü de uzun etsin inşallah
İş nasıl gidiyor rahat geçiyo mu etkiliyordur muhtemelen. Ben evden çalışıyorum ama eski gücüm yok gibi yalana sallana çalışıyomAynen öyle ne yapayım valla zaten midem kötü kokuyor her şey işten geliyorum filan uğraşamam ancak makarna haşlarım
Ayyy çok heyecanlı merakla bekliyorum sonucunuAynen 9 ay bekleyeceğiz bakalım sürpriz bir şekilde , çift cinsiyet çıkarsa zaten kesin çift atmışlardır ama çıkmazsa heyecan devamhaftaya öğrenirim diye umuyorum 12. Haftada .
Bebeklerin birinin adını muamma yada şaibe koy benceValla ben zaten benimkini anlamadım beni bir katakulliye getirdiler sanki amaçift istemem ikiz istemem dedim tek atıyoruz dediler nasıl oldu anlamadım embriyolog bilerek bölünmüş embriyoyu attı belki de , doktorum muhtemelen transfer zamanı bölünmek üzeriymiş demişti , 3. Gün transferi çünkü .
Kız sen onu nerden hatırlıyonAaa evet senin çift kesede tek yumurta ikizleri neler neler duyuyorumNosking in embriyosu da labaratuvardayken bölünmüştü 3 embriyosu vardı 2 tane transfer ettiler belki de o bölünen ikisini transfer ettiler yani çift kesesi var ama embriyolar bölünen daha nelere şahit olucaz acaba