Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kız yok hala açık kahverengi gibi akıntıya benzer şekilde leke bulaşıyor fitilin artığı da kahvemsi gibi çıkıyor
Ya ben fitili yutuyorum su aralar zaten orasi zedelendi bi kac gun yutucam saliya laar falam iyicebe bi duzelsinde yahu amma uzun sueuyo ama hee dimi mesela sabah kalkiyorum mesela bisey yok aksama geliyo sonra bitiyo sonra yine geliyo anlamadim valla

Ben hatırlarım bacım yaaa birine yazmıştın görmüştüm çok şaşırmıştım zaten ikisi de kız senin o yüzden o bölünenler bence resmen yeni bir insan doğum şekli 🤩 yok daha gitmedim salı günü gidicem 😊
Çocuklar bir gün biz nasıl olduk diye sorarlarsa bölünerek çoğaldınız diyecem 🤣🤣🤣

Ya ben fitili yutuyorum su aralar zaten orasi zedelendi bi kac gun yutucam saliya laar falam iyicebe bi duzelsinde yahu amma uzun sueuyo ama hee dimi mesela sabah kalkiyorum mesela bisey yok aksama geliyo sonra bitiyo sonra yine geliyo anlamadim valla
Men kac gundur fitili yutuyorum. Soz yok cok sersem yaoiyor beni amma olsun.

Ben hatırlarım bacım yaaa birine yazmıştın görmüştüm çok şaşırmıştım zaten ikisi de kız senin o yüzden o bölünenler bence resmen yeni bir insan doğum şekli 🤩 yok daha gitmedim salı günü gidicem 😊

Tek yumurta ikizleri zaten ayni cinsden olur.

Bende 10gunde sungibi pembe akinti oldu. Ben Azerbaycandanım. Burda disinon adli bir iğne kullaniliyor. Kanama olunca..kullandim uc gun kesti. Ve kan sulandiriciyi kes dediler. Benim zaten kanim cox duru
Hiiiii anladimm ya benim kanama alttan ultrasondan donra oldu ondan once yoktu bana prulaton diye bi igne vurdular kanama aksaminda kesildi fakat 3 gubdur azar azar lekelenmem var o bitmiyo sali gunu randevum var bi gelsede rahatlasam bu arada kac haftalik seninki

Hiiiii anladimm ya benim kanama alttan ultrasondan donra oldu ondan once yoktu bana prulaton diye bi igne vurdular kanama aksaminda kesildi fakat 3 gubdur azar azar lekelenmem var o bitmiyo sali gunu randevum var bi gelsede rahatlasam bu arada kac haftalik seninki
Ben prolutonun transferden bu yana hatda birnkes ayni hun ayninsaatda kullaniyorum

Aune öyle canım. Ya tutunca yan etkisi varmış diye cesaret edemiyorum

kızlarr bu arada bir şey sormak istiyorum sizleree transfer sonrası tüm ilaçlar devam zaten ve henüz kese görmedim 10 gün sonra gideceğim inşallah görmek nasip olur🤲🏻 bu sırada pozitif sonucu alınca doktorunuz folikasit falan başlattı mı sizlere yoksa kese kalp için gidince mi geçebileceğiz bu aşamaya
Folik asit tedavi öncesinde başlamışlardı bize hala kullanıyoruz. Aktif olarak onu kullanıyor olmanız lazım diye biliyorum.

X