- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.061
Oh en güzelini yapıyon valla takıl kendi odanda onlar içerler toplasın yemek falan yapsınlar öyle örgüyle olmaz sadeceHahhahhaaya vallahi ya ama kaiz benim kanamam olduya simdi cok ustume gelmiyolar konusunuda acmiyolar kafami baska seylerke falan dagidiyoyolar bide ben yatiyorum ya surekli kendi odamdayim kimseyi girmuyom ohhh iyi boyle
Bakalım valla kendimi de burafski herkesi de merak ediyorum vallaAyy hadi bakalim kiz dogru hissedecekmiyiz acaba benim esimde kiz hissediyomusya olsunda cinsiyet onemli degil tabikide ama hissiyatim o yondede bakalim tani
Valla yatiyorum bide bilgisayrda yanimda biyandan ia yapiyorum diyorum cunki onume kadar yenegim geliyoo utumu temizligimde yapiyolr ohhh vallaOh en güzelini yapıyon valla takıl kendi odanda onlar içerler toplasın yemek falan yapsınlar öyle örgüyle olmaz sadece
evet 3 kez kan verdim doktor artık 10 gün sonra ultrasona gidebilirsin dedi çokk şükür inşallah Allahım hep güzel haberler almayı sağlıkla sürdürmeyi nasip etsin hepimize canıımTabikiii önemli olan artış güzel güzel katlanmış hadi gözün aydın daha istemezler test heralde kese için gün verirler
Ayyy bi gelsinde onunda haftasii ona gore artik aliriz bisiler minnaklarimizaBakalım valla kendimi de burafski herkesi de merak ediyorum valla
Oh iyi yapıyosun valla gelsin tabi önüneValla yatiyorum bide bilgisayrda yanimda biyandan ia yapiyorum diyorum cunki onume kadar yenegim geliyoo utumu temizligimde yapiyolr ohhh valla
Amin canım inşallah hayırlısıyla gör inşallahevet 3 kez kan verdim doktor artık 10 gün sonra ultrasona gidebilirsin dedi çokk şükür inşallah Allahım hep güzel haberler almayı sağlıkla sürdürmeyi nasip etsin hepimize canıım
Aynen hic yorma kendini vallaOh iyi yapıyosun valla gelsin tabi önüneben de 3 günde bir anca eşime süpürtüyom evi başka bişey yapamıyorum dünden beri kendi işime başladım tablolara iyi gidiyor sayılır yormadan devam etcem bakalım
Ama rahmin içine girmiyor ki ultrason. Sürekli yatıyorsan hareket ettiğin için olmuş olabilirYok canim benim doktora gidene kdar ve hattta muayne oldum gayet iyiydim doktor kotu hic bisey demdi o ultrason aletini sokarken bile canim acidi zaten eve geldim vajinam acayip sanci falan girdi gecmedi sonrasinda asiri agrilarim oldu sonra kanamam geldi ultrasondan sonra basladi benim herseyim
Su gibi yapiyor kanı bildiğinYa bu kan sulandırıcı gerçekten öyle prolutex iğneyi vurdupumda göbekten. İğneyi çektiğim gibi göbeğinden baya baya kan geliyo alıyo bildiğin
Ay senin doktor da mı keltoş herkes bu doktora gitmiş yaAynen hic yorma kendini valla
Ya normalde ben kendim supuruyodumda su keltoş doktor butun duzenimin icinw etti
Aynen valla sormaSu gibi yapiyor kanı bildiğin
Haha bence de eşim diyo ne atlı gibi yürüyon yeter artık
Yok kiz bu saaten sonra kilimi kipirdatmamAy senin doktor da mı keltoş herkes bu doktora gitmiş yaolsun kanama olmasa da süpürme ya git gel süpürge beli zorluyor
Yok kiz normal hayatima devam ediyordum benAma rahmin içine girmiyor ki ultrason. Sürekli yatıyorsan hareket ettiğin için olmuş olabilir
Düşük yolu mu? Nerde ebe kız buYok kiz normal hayatima devam ediyordum ben
Bana bi ebe sey dedi senin dusuk yolunu acmis olabilir dedi ya ben mesela fitil sokuyoz ya parmakla sonucta ittiriyiz bazen onda bile acir yani bide aylardirda iliski yok tabi orasi iyicene daraldi aletide aokunca zaten deretepe duz gittim yeminlen
Benim transferden önce baktıklarında 3 küsür çıkmıştı bir ilaca başlattılar. Keseden sonra tekrar verdim kan o zaman 1 küsüre düşmüş. Gebelikte çıkış iniş olabilir dediler. İlaca devam etmem istendi. Doktorunuza bildirdiğinizde direk yazar aslında ilaç.Kızlar nasılsınız ben dün kese baktırmaya gittiğimde doktor kan tahlilide istemişti sonra kan tahlili baya geç çıkmıştı o yüzden bugün gösterebildim doktora benim TSH tüp bebeğe başladığımız gün yani 5 Ocak’ta 2.50’idi dün 3.60 çıkmış doktor tiroid ilacı başlayacaksın dedi dahiliyeden de sıra bulamadım aranızda böyle bir durum yaşayan var mıbugün biraz araştırdım gebelikte artan Östrojen seviyesinden kaynaklı diyor birkaç yerde bide Estrofem kullandığım için diye düşündüm oda 2 mg Östrojen içeriyor korktum biraz napcam bilemedim
Hahaha yapıştır gitsinYok kiz bu saaten sonra kilimi kipirdatmamever keltos valla ogun soyle kafasina saplak atasim geldi heee senin yuzunxen diye
Ohh çok şükür canım gözün aydınKızlar çok şükür benim de bugun kanda artışım normal çıktıdeğer çok yüksek ilerlemiyor ama allahtan artış normal..
8. gün 35
10. gün 72
12. gün yani bugun 162 çıktı..
önemli olan düzenlice artması di mi
Evet başladı doktor yarın sabahtan itibaren kahvaltıdan yarım saat önce diyor tamda ilaçlar iyice bitti demiştim yenisi başladıBenim transferden önce baktıklarında 3 küsür çıkmıştı bir ilaca başlattılar. Keseden sonra tekrar verdim kan o zaman 1 küsüre düşmüş. Gebelikte çıkış iniş olabilir dediler. İlaca devam etmem istendi. Doktorunuza bildirdiğinizde direk yazar aslında ilaç.