Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hahhahhaa ya vallahi ya ama kaiz benim kanamam olduya simdi cok ustume gelmiyolar konusunuda acmiyolar kafami baska seylerke falan dagidiyoyolar bide ben yatiyorum ya surekli kendi odamdayim kimseyi girmuyom ohhh iyi boyle
Oh en güzelini yapıyon valla takıl kendi odanda onlar içerler toplasın yemek falan yapsınlar öyle örgüyle olmaz sadece

Tabikiii önemli olan artış güzel güzel katlanmış hadi gözün aydın daha istemezler test heralde kese için gün verirler
evet 3 kez kan verdim doktor artık 10 gün sonra ultrasona gidebilirsin dedi çokk şükür inşallah Allahım hep güzel haberler almayı sağlıkla sürdürmeyi nasip etsin hepimize canıım

Valla yatiyorum bide bilgisayrda yanimda biyandan ia yapiyorum diyorum cunki onume kadar yenegim geliyoo utumu temizligimde yapiyolr ohhh valla
Oh iyi yapıyosun valla gelsin tabi önüne ben de 3 günde bir anca eşime süpürtüyom evi başka bişey yapamıyorum dünden beri kendi işime başladım tablolara iyi gidiyor sayılır yormadan devam etcem bakalım

Aynen hic yorma kendini valla
Ya normalde ben kendim supuruyodumda su keltoş doktor butun duzenimin icinw etti

Ama rahmin içine girmiyor ki ultrason. Sürekli yatıyorsan hareket ettiğin için olmuş olabilir

Ama rahmin içine girmiyor ki ultrason. Sürekli yatıyorsan hareket ettiğin için olmuş olabilir
Yok kiz normal hayatima devam ediyordum ben
Bana bi ebe sey dedi senin dusuk yolunu acmis olabilir dedi ya ben mesela fitil sokuyoz ya parmakla sonucta ittiriyiz bazen onda bile acir yani bide aylardirda iliski yok tabi orasi iyicene daraldi aletide aokunca zaten deretepe duz gittim yeminlen

Düşük yolu mu? Nerde ebe kız bu

Benim transferden önce baktıklarında 3 küsür çıkmıştı bir ilaca başlattılar. Keseden sonra tekrar verdim kan o zaman 1 küsüre düşmüş. Gebelikte çıkış iniş olabilir dediler. İlaca devam etmem istendi. Doktorunuza bildirdiğinizde direk yazar aslında ilaç.

Ohh çok şükür canım gözün aydın Çok sevindim ..Artışı gayet iyi..Hiç bı sorun yok merak etme artık takma ...Zaten bundan sonra kese kalp atışı cinsiyet derken öyle gidicek

Evet başladı doktor yarın sabahtan itibaren kahvaltıdan yarım saat önce diyor tamda ilaçlar iyice bitti demiştim yenisi başladı Doğumdan sonra düzelir değil mi bu ilacı genelde kullanması gerekenler ömür boyu kullanıyor bizde öyle olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…