Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben icmiyorum kan sulandirici canim
Ya bi kereden bisi olmaz bence birde zaten normalde bana sey dediler bu donemxe sadxexe iste parol bide minoset mi ne dei icebilirsiniz falan dedi ama tabi iste insan korkuyor :))

Ben icmiyorum kan sulandirici canim
Ya bi kereden bisi olmaz bence birde zaten normalde bana sey dediler bu donemxe sadxexe iste parol bide minoset mi ne dei icebilirsiniz falan dedi ama tabi iste insan korkuyor :))
Ay doğru sen bırakmıştın kan sulandırıcıyı

Progestan mı vurdular ben ilk transferde hergün kalçadan progestan kullanıyordum mahvediyor o ya şimdi göbekten prolutex e geçtim rahat ettim
Yok progestan ben ilk tranferimde 2 gunde bir vurildum bu baska bisi yine p ile basliyo anamm hemsire bana dediki boraz acitabilir bende biliyorum y progestanda oda yakiyodu dedim alisigim ben bi vurdu yandii butun kalcam bacagim felc oldu yamuldum kadina dedim ben kalkamiyorum bune boyle proluton igneydi ismi yanlis hatirlamiyosam

benimde adet öncesi felaket baş ağrım tutuyor. bazen günlerce geçmiyor. sen lavanata yağını nasıl kullanıyorsun canım

Evet evet proluton ben hiç kullanmadım ama çok fenaymış yaaa ya ne dicem kaç günlük olduğumu son adet tarihiyle hesapladım 6+4 çıkıyorum Bi program var indirene happy mom. Benim bebeğin kolları şuan paketten çok küreğe benzemeye başlamış öyle yazıyor koptum sen kaçç haftalık oldun

Valla adet tarihim iste 30 aralik 1. Gunum ona gore suan tam 6+1oluyorum ben
Bende kullaniuorum ama senin dediginide indirim hosuma gidiyo benim onlara bakmak senin adet tarihin daha once benden sanirin ondan dolayi tranferde 2 gun aramizda senle

Kızlar nasılsınız ben dün kese baktırmaya gittiğimde doktor kan tahlilide istemişti sonra kan tahlili baya geç çıkmıştı o yüzden bugün gösterebildim doktora benim TSH tüp bebeğe başladığımız gün yani 5 Ocak’ta 2.50’idi dün 3.60 çıkmış doktor tiroid ilacı başlayacaksın dedi dahiliyeden de sıra bulamadım aranızda böyle bir durum yaşayan var mı bugün biraz araştırdım gebelikte artan Östrojen seviyesinden kaynaklı diyor birkaç yerde bide Estrofem kullandığım için diye düşündüm oda 2 mg Östrojen içeriyor korktum biraz napcam bilemedim

Kızlar bide CRP yani kanda inflamasyonu gösteren değer normalde 7 ve altında olmadı oda 7.79 çıkmış bu bana çokta yüksek gelmedi ama yine de endişeleniyorum CRP baktıran var mı aranızda

O tiksinme geçen hafta falan 1 kaç gün bende oldu geçti çok şükür koku konusunda hassasım ama her kokuyu alıyorum keşke almasam

benimde adet öncesi felaket baş ağrım tutuyor. bazen günlerce geçmiyor. sen lavanata yağını nasıl kullanıyorsun canım
Aynen canım o adet öncesi tutan baş ağrısı günlerce geçmez. Lavanta yağını elime döküyorum başımı ovuyorum enseyi falan da hatta başkasına yaptır masajı daha iyi olur. Ben arada buz falanda koyuyorum başıma soğuk iyi geliyor başıma

Canım ben 2 buçuk seviyelerinde 1 2 senedir ilaçla sabitti gebelikten sonra 3.77 ye çıkmış bilindik bı marka olan tiroid ilacı var çevremde ondan kullaniyo herkes ondan 50 mg iciyodum devamlı doktorum ikindi gibi falan bide 25 mg iç dedi düşmüştür heralde bidaha bakmadık daha 1 hafta falan oldu diye

Valla adet tarihim iste 30 aralik 1. Gunum ona gore suan tam 6+1oluyorum ben
Bende kullaniuorum ama senin dediginide indirim hosuma gidiyo benim onlara bakmak senin adet tarihin daha once benden sanirin ondan dolayi tranferde 2 gun aramizda senle
Aynen canım 27 Aralık adet 16 ocak transferdi. Tam 3 gün var adete göre hesapladığımızda
aramızda. Sen hangi uygulamayı kullanıyorsun onu da indireyim bu uygulamada bebek mesaj atıyorum özledim falan diye zavallıcık

Haha bence de eşim diyo ne atlı gibi yürüyon yeter artık
Senden bide ben var nasıl kiziyolar artık biraz yavaş hareket diye olmuyo ama napayım alışkanlık meselesi şöyle dizilerdeki gibi ay ay ay diyerek karnımı tutarak yavaş hareket bana göre hiiiiiic değil

sagol canım çok teşekkürler. lavanta kokusu beni inanılmaz rahatlatıyor zaten demekki bu yüzdenmiş. neden ağrıyor peki bir bilgin var mı

Hahhaha aynen insan duygusallasiyo dimi o mesjlari gorunce hamilelik+ sonra gün gün gebelik bu ikisi

Senden bide ben var nasıl kiziyolar artık biraz yavaş hareket diye olmuyo ama napayım alışkanlık meselesi şöyle dizilerdeki gibi ay ay ay diyerek karnımı tutarak yavaş hareket bana göre hiiiiiic değil
Ay dimiiiii sorma kız yapamıyorsun olmuyo alışmışız bir kere. Ama hızlı olmamamız lazım anacım onlar iyi yapıyorlar valla alışalım bence yavaştan hep boşver birazda biz tutalım ay ay ay diye dün kuzenim aramıştı nasılsın nasıl oldun diye iyiyim noldu ki falan oldum. Unutmuşum hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…