-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.081
Çok teşekkür ederim bende yarın sabahtan itibaren başlıyorum bakalım hayırlısı inşallahCanım benim transfer öncesi 2.5 du troid 1 ay troid ilacı kullandım 1.90 na düştü. Hala devam ediyorum doktor düşük olması lazım baya dedi. Ek olarak kan sulandırıcı iğneler lekelenme yapmaz kızlar, yani kanama varsa onu su gibi yapar yani baya akmasını sağlar. Lekelenme yapan tek ilacımız estroferm onun yan etkilerini okuyunca farkettim ben. Fazla östrojenden oluyor lekelenme
Allah şifa versin inşallah hepimize ne zor işler valla hep yeni bir şey çıkıyor Allah yardım etsin bizlere hepimize inşallahCanım ben2 buçuk seviyelerinde 1 2 senedir ilaçla sabitti gebelikten sonra 3.77 ye çıkmış bilindik bı marka olan tiroid ilacı var çevremde ondan kullaniyo herkes ondan 50 mg iciyodum devamlı doktorum ikindi gibi falan bide 25 mg iç dedi düşmüştür heralde bidaha bakmadık daha 1 hafta falan oldu diye
Valla devlet hastanesinde ve uzun yillardir ebeymis :)Düşük yolu mu? Nerde ebe kız bu
Galiba çooook çok uzun yıllarValla devlet hastanesinde ve uzun yillardir ebeymis :)
Niye oyle dedin kiz :)Galiba çooook çok uzun yıllarneyse herşey yolunda olsun da gerisi no problem beybi
Benim her ay çok sancılı olurdu ama hiç böylesini görmemiştim inşallah serumla falan tutar bu seferoo süper gelmiş adetin,boşver acıya dayan biraz, rahmin temizlensin işte atsın eski kanı. sonra da yeni tedavin çok çok güzel geçsin inşallah.ben kıbrısta tedavi görüyorum canım.
Hadi hayırlısıyla gel salı günüNiye oyle dedin kiz :)
Aynen epey azaldi rabbime bin sukur aman azalsinda bitsin birran evvel bide sai gunu gideyimde allahin izniylen kafam bi rahatlasin insallahhh
Aminnnn aminnnnn insallahhh yaHadi hayırlısıyla gel salı günü
gözümüz aydın canımm senin de çook iyi maşallahOhh çok şükür canım gözün aydınÇok sevindim ..Artışı gayet iyi..Hiç bı sorun yok merak etme artık takma ...Zaten bundan sonra kese kalp atışı cinsiyet derken öyle gidicek
Kuzum normal gebrlik gibi adet tarihinden,Kızlar kaç haftalık oldugumuzu nasil hesaplıyoruz tüp bebekte?
Aynen o koku hassasiyeti bende de vardı ve şu an çok daha fazla bir halde , iyi ki normal hayatımızda koku hassasiyetimiz böyle değil yoksa hayat çok zor olurdu.ya benım hayatımın normal donemlerındede koku problemı olan bırıyım asırı derecede koku hassasıyetım varo yuzden suan hayatımda bırsey deyısmedı sadece bır kere cıddı anlamda kokudan tıskıntı gelmıstı bana o kdar bakalım ılerlesınde yavrucugummun haftası o zaman gercez anyayı konyayı
Normal gebelik gibi son adet tarihine göre hesaplama oluyor .Kızlar kaç haftalık oldugumuzu nasil hesaplıyoruz tüp bebekte?
Ya sorma takintilida biriyim ben kokuya vallahi com zor yaAynen o koku hassasiyeti bende de vardı ve şu an çok daha fazla bir halde , iyi ki normal hayatımızda koku hassasiyetimiz böyle değil yoksa hayat çok zor olurdu.
Mide bulantısı filan kokunun yanında bir şey değil bence . Şöyle söyleyeyim kıyafetlerimi yıkamak istemiyorum deterjan kokusuna tahammül edemiyorum . Ellerimi sabunla yıkamak istemiyorum , saatlerce burnumda sabun kokusu gitmiyor . Eşim bile kokuyorYa sorma takintilida biriyim ben kokuya vallahi com zor yaama olsun bu hamileleigin herseyi guzell ben midem bulaninca hafif bile olsa mutku oluyorum hosuma gidiyo yeterki hamile olayim
Ohaaaaaa ben asla oyle birswy yasamiyorum ya asla hemde ben normalmisim ya kac haftalikti seninki bu ardMide bulantısı filan kokunun yanında bir şey değil bence . Şöyle söyleyeyim kıyafetlerimi yıkamak istemiyorum deterjan kokusuna tahammül edemiyorum . Ellerimi sabunla yıkamak istemiyorum , saatlerce burnumda sabun kokusu gitmiyor . Eşim bile kokuyor
19 ocak 4.gün embriyo
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
@Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
@zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
@Meleqimmelek7890 31
Aralık5.gün
Embryo-
@cennetimgel 13
Ocak3.gün
Embryo-
@Potisim 16
Ocak5.gün
Embryo-
@Ebruzarife 11
Ocak5.gün
Embryo-
@Ogretmen0606 16
Ocak5.gün
Embryo-
@Karasbaby 29
Ocak5.gün
Embryo-
@UkaderU 16
Ocak5.gün
Embryo-
@Umut_bebek 22
Ocak5.gün
Embryo-
@mrvebrt 22
Ocak5.embryo -
Evet canim 5ten buyuk olmasi gerekiyorMerhaba hanimlar birşey danisacaktim ama 0.618 gebelik yok demek oluyor değil mi
Oh canım çok şükür içim rahatladı sağol daha 70 gün önce doğum yaptım kızım oldu 3 aylık iğne vurdurcam doktor gebeliğe bakalım öyle iğne yapalım dedi yoktur dedim dinlemedi işimizi sağlama alalım dedi benide korkuttu sağolsun Allah olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah. Bı oğlum bı kizim var çok şükür yeterEvet canim 5ten buyuk olmasi gerekiyor