- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.101
Maslaalhhh Hayirlisiylan buyut insallah rabbim acisini yasatmasinnn saglikli huzurlu olsunlarOh canım çok şükür içim rahatladı sağol daha 70 gün önce doğum yaptım kızım oldu 3 aylık iğne vurdurcam doktor gebeliğe bakalım öyle iğne yapalım dedi yoktur dedim dinlemedi işimizi sağlama alalım dedi benide korkuttu sağolsun Allah olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah. Bı oğlum bı kizim var çok şükür ya
Yok gostericem canım bu gün Allah razı olsunMaslaalhhh Hayirlisiylan buyut insallah rabbim acisini yasatmasinnn saglikli huzurlu olsunlar
Yani dedigim.gibi 5den buyuk olmali ama senin ki 1 bile degil 0.6 gibi bi deger tabi allah korusun doktora gonder yinede bide nblm sacma sapan biai olmasin aman aman
Genelde yasakliyorlar oda herhangi bir olumsuz birswy olmasin diye mikrop yada iliskiden sebeb herhangi bir zorlanma sonucu olusabilicek sikintilari onlemek icin zaten sana angibiyotik falanda vericekler bu surec icindeKızlar merhaba bir şey soracağım dondurulmuş embriyo transferinde reglden sonra transfere kadar ilişki yasak mı
Bana hiç öyle birşey denmemiştiKızlar merhaba bir şey soracağım dondurulmuş embriyo transferinde reglden sonra transfere kadar ilişki yasak mı
Ful olmasa da 2 ay falanBize full yasak kondu
Bana da bilgi verilmediBana hiç öyle birşey denmemişti
Nasıl fullBize full yasak kondu
Yok kız serbestti anca şimdi yasakladı ilk 3 ay diyeBize full yasak kondu
Ben 11+1 im ama 6. haftadan beri böyle bende.Ohaaaaaa ben asla oyle birswy yasamiyorum ya asla hemde ben normalmisim ya kac haftalikti seninki bu ard
Bizim iate tedavi baslasigi gibi 30 aralik regli gunum ondan sonra kankiyizFul olmasa da 2 ay falangerçi bide tedavi döneminden önce başladık kardeşliğe halen devaamm
Himmm ya demekki bunye simdi rahatim belki bi gelecek senxsn daha beter olucam bilmiyorumki ama inslalh boyle devam edeer yaBen 11+1 im ama 6. haftadan beri böyle bende.
Yok ya ben 30 araliktan itibaren oyle iste hayat arkasi modunda takiliyozYok kız serbestti anca şimdi yasakladı ilk 3 ay diye
Yani tedavi boyunca 30 aralikta regli oldum sonra iste tedaviyle beraber basladik arkada olmayaNasıl full
Benim düşüğümde bende sancı oldu hiç geçmeyen. Ağrın yoksa korkma canım.Kizlar suanki son durumum epey azaldi kanamam ya dusuk olsa mesela bitmezdi dimi igneye ragmen yani sabahki gibi oluk oluk akardi dimi
Ya benim sancim sadexe ilk gun oldu oda birseyim yoktu muayneye gittim dontor muayne ederkende hatta gayet iyi dedi alttan muayne oldum olurkense asiei canim yandi eve bi geldim kanamam oldu sonra iste igne oldum aksamina azaldi ondan sonraki 2 gunde leke leke geldi aimdi bitti cok sukur dusuk olamamiatr dimi bu arada ben kanama oldugu gibi gittim bakti yine doktoe bebek ordaydi ama sikdi tabi inslalah ordadirBenim düşüğümde bende sancı oldu hiç geçmeyen. Ağrın yoksa korkma canım.
Gebelik olmasın diye benceGenelde yasakliyorlar oda herhangi bir olumsuz birswy olmasin diye mikrop yada iliskiden sebeb herhangi bir zorlanma sonucu olusabilicek sikintilari onlemek icin zaten sana angibiyotik falanda vericekler bu surec icinde
Ya hem ondan hemde bence mikrop olayi icin sonuca oryaa bi madde giriyor enfeksiyom durumu olmasim diyeGebelik olmasın diye bence