- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.041
Bende var o bazen bu ara özellikle dışarda sigara içip geliyo bence üzerini degistirmelisin bana yaklaşma sakin öyle diyorum çok kötü geliyo burnuma o sigara isiHhaha o kotu ya bazi kadinlar kocalarinij kokusuna tahammul edemiyomusayy insallah oyle bisi olmazda
Evet bazen öyle oluyo ya normal yaşantıya devam ediyoruz halbuki haklılar yani de işteAy dimiiiii sorma kız yapamıyorsun olmuyo alışmışız bir kere.Ama hızlı olmamamız lazım anacım onlar iyi yapıyorlar valla alışalım bence yavaştan hep boşver birazda biz tutalım ay ay ay diye dün kuzenim aramıştı nasılsın nasıl oldun diye iyiyim noldu ki falan oldum. Unutmuşum hamile olduğumu
Canım benim transfer öncesi 2.5 du troid 1 ay troid ilacı kullandım 1.90 na düştü. Hala devam ediyorum doktor düşük olması lazım baya dedi. Ek olarak kan sulandırıcı iğneler lekelenme yapmaz kızlar, yani kanama varsa onu su gibi yapar yani baya akmasını sağlar. Lekelenme yapan tek ilacımız estroferm onun yan etkilerini okuyunca farkettim ben. Fazla östrojenden oluyor lekelenmeKızlar nasılsınız ben dün kese baktırmaya gittiğimde doktor kan tahlilide istemişti sonra kan tahlili baya geç çıkmıştı o yüzden bugün gösterebildim doktora benim TSH tüp bebeğe başladığımız gün yani 5 Ocak’ta 2.50’idi dün 3.60 çıkmış doktor tiroid ilacı başlayacaksın dedi dahiliyeden de sıra bulamadım aranızda böyle bir durum yaşayan var mıbugün biraz araştırdım gebelikte artan Östrojen seviyesinden kaynaklı diyor birkaç yerde bide Estrofem kullandığım için diye düşündüm oda 2 mg Östrojen içeriyor korktum biraz napcam bilemedim
Aynen kız sorma normal şekilde devam ediyoruz yapmayalım anacımEvet bazen öyle oluyo ya normal yaşantıya devam ediyoruz halbuki haklılar yani de işte
Yaaa kimi normal teninxen bildigin midesi bulaniyomus yaBende var o bazen bu ara özellikle dışarda sigara içip geliyo bence üzerini degistirmelisin bana yaklaşma sakin öyle diyorum çok kötü geliyo burnuma o sigara isi
Hahahah bende oyle yapiyorum gece 12 bekliyorum birde gunlerde geciyo ya iste 6 +3 6+4 yaziyoya mutlu oluyorumGün gün gebeliği de az önce indirdimonu da indireyim saat 12 yi geçse de yarınki bilgiyi öğrensem diyorum
oo süper gelmiş adetin,boşver acıya dayan biraz, rahmin temizlensin işte atsın eski kanı. sonra da yeni tedavin çok çok güzel geçsin inşallah.ben kıbrısta tedavi görüyorum canım.Sen nerde yaptırmıştın ki doktorun kim, benim bir tane embriyom kaldı onun için de başlayacağım ara verirsem bir daha başlayamazmışıö gibi geliyor. Dün oldum ama çok zor geçiyor sancım çok fazla afedersin siyah kan dökülüyor içimden
Aynen yaa şu ilk 3 ayı atlatsak gerisi daha kolayHahahah bende oyle yapiyorum gece 12 bekliyorum birde gunlerde geciyo ya iste 6 +3 6+4 yaziyoya mutlu oluyorum
Ya evettt yaa valla boyle minnnak minnak seyler almak istiyorum birde benim kalbime kiz mis gibi doguyor nblm sen bisi hissediyormusunnAynen yaa şu ilk 3 ayı atlatsak gerisi daha kolaydaha eğlenceli olur artık 6. Aydan sonra alışveriş yapılabilir
Ya kızlar için şey derler betayı yükseltirmişYa evettt yaa valla boyle minnnak minnak seyler almak istiyorum birde benim kalbime kiz mis gibi doguyor nblm sen bisi hissediyormusunn
Almana gerek yok bacım bizimkiler minnak minnak şeyler örüyorlarya zaten hahahahhaYa evettt yaa valla boyle minnnak minnak seyler almak istiyorum birde benim kalbime kiz mis gibi doguyor nblm sen bisi hissediyormusunn
Tebrik ederim canım benimmKızlar çok şükür benim de bugun kanda artışım normal çıktıdeğer çok yüksek ilerlemiyor ama allahtan artış normal..
8. gün 35
10. gün 72
12. gün yani bugun 162 çıktı..
önemli olan düzenlice artması di mi
Rica ederim ne demeksagol canım çok teşekkürler. lavanta kokusu beni inanılmaz rahatlatıyor zaten demekki bu yüzdenmiş. neden ağrıyor peki bir bilgin var mı
Yarın akşam öğreneceğizİkiz olunca beta yüksek çıkıyorher 2 günde 2 kat arttığını düşünürsen 8. Gün 150. 12. Gün en az 600 dür betan
Ay hemen yaz merak ederimYarın akşam öğreneceğiz
Tabikiii önemli olan artış güzel güzel katlanmış hadi gözün aydın daha istemezler test heralde kese için gün verirlerKızlar çok şükür benim de bugun kanda artışım normal çıktıdeğer çok yüksek ilerlemiyor ama allahtan artış normal..
8. gün 35
10. gün 72
12. gün yani bugun 162 çıktı..
önemli olan düzenlice artması di mi
HahhahhaaAlmana gerek yok bacım bizimkiler minnak minnak şeyler örüyorlarya zaten hahahahhaseni biraz çıldırtım istedim
Ayy hadi bakalim kiz dogru hissedecekmiyiz acaba benim esimde kiz hissediyomusYa kızlar için şey derler betayı yükseltirmişya gerçekten hiç önemli değil sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter ama sorarsan kız mı erkek mi istiyon diye kızım olsun çok isterimama içime erkek doğuyor
Çok teşekkür ederim canıımTebrik ederim canım benimme sen çok erken başladın zaten beta bakmaya, nırmalde 11. 12. Gün kanda baktırıyor doktorlar, 12. Güne göre gayet güzel bence, ilk kanı bugün vermiş olsaydın hiç böyle stres yaşamamış olacaktın Allah daim etsin canım, sağlıkla gelsin miniğin