Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay dimiiiii sorma kız yapamıyorsun olmuyo alışmışız bir kere. 😅 Ama hızlı olmamamız lazım anacım onlar iyi yapıyorlar valla alışalım bence yavaştan hep boşver birazda biz tutalım ay ay ay diye 😁 dün kuzenim aramıştı nasılsın nasıl oldun diye iyiyim noldu ki falan oldum. Unutmuşum hamile olduğumu 😅
Evet bazen öyle oluyo ya normal yaşantıya devam ediyoruz halbuki haklılar yani de işte 😊

Kızlar nasılsınız ben dün kese baktırmaya gittiğimde doktor kan tahlilide istemişti sonra kan tahlili baya geç çıkmıştı o yüzden bugün gösterebildim doktora benim TSH tüp bebeğe başladığımız gün yani 5 Ocak’ta 2.50’idi dün 3.60 çıkmış doktor tiroid ilacı başlayacaksın dedi dahiliyeden de sıra bulamadım aranızda böyle bir durum yaşayan var mı 🥺 bugün biraz araştırdım gebelikte artan Östrojen seviyesinden kaynaklı diyor birkaç yerde bide Estrofem kullandığım için diye düşündüm oda 2 mg Östrojen içeriyor korktum biraz napcam bilemedim 🥺🥺
Canım benim transfer öncesi 2.5 du troid 1 ay troid ilacı kullandım 1.90 na düştü. Hala devam ediyorum doktor düşük olması lazım baya dedi. Ek olarak kan sulandırıcı iğneler lekelenme yapmaz kızlar, yani kanama varsa onu su gibi yapar yani baya akmasını sağlar. Lekelenme yapan tek ilacımız estroferm onun yan etkilerini okuyunca farkettim ben. Fazla östrojenden oluyor lekelenme

Sen nerde yaptırmıştın ki doktorun kim, benim bir tane embriyom kaldı onun için de başlayacağım ara verirsem bir daha başlayamazmışıö gibi geliyor. Dün oldum ama çok zor geçiyor sancım çok fazla afedersin siyah kan dökülüyor içimden
oo süper gelmiş adetin,boşver acıya dayan biraz, rahmin temizlensin işte atsın eski kanı. sonra da yeni tedavin çok çok güzel geçsin inşallah.ben kıbrısta tedavi görüyorum canım.

Ya evettt yaa valla boyle minnnak minnak seyler almak istiyorum birde benim kalbime kiz mis gibi doguyor nblm sen bisi hissediyormusunn😊😊
Ya kızlar için şey derler betayı yükseltirmiş 😁 ya gerçekten hiç önemli değil sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter ama sorarsan kız mı erkek mi istiyon diye kızım olsun çok isterimama içime erkek doğuyor 😁

Kızlar çok şükür benim de bugun kanda artışım normal çıktı 🙏🥰 değer çok yüksek ilerlemiyor ama allahtan artış normal..
8. gün 35
10. gün 72
12. gün yani bugun 162 çıktı..
önemli olan düzenlice artması di mi🙏
Tebrik ederim canım benimm🥰🧿💕 e sen çok erken başladın zaten beta bakmaya, nırmalde 11. 12. Gün kanda baktırıyor doktorlar, 12. Güne göre gayet güzel bence, ilk kanı bugün vermiş olsaydın hiç böyle stres yaşamamış olacaktın☺️ Allah daim etsin canım, sağlıkla gelsin miniğin🤩🧿

sagol canım çok teşekkürler. lavanta kokusu beni inanılmaz rahatlatıyor zaten demekki bu yüzdenmiş. neden ağrıyor peki bir bilgin var mı
Rica ederim ne demek 😊Evet çok rahatlatıcı kokusu var bir de keskin olunca sanırım iyi geliyor. Ben baş ağrısı için 2 sene önce nörolojiye gittim mr falan çekildim. Bizim ailede migren zaten genetik. Bende de varmış migren bunun yanı sıra gerilim türü baş ağrılarım varmış ben biraz sinirli yapıdayım zaten ufak Bi sıkıntıda hep ağrır başım

Kızlar çok şükür benim de bugun kanda artışım normal çıktı 🙏🥰 değer çok yüksek ilerlemiyor ama allahtan artış normal..
8. gün 35
10. gün 72
12. gün yani bugun 162 çıktı..
önemli olan düzenlice artması di mi🙏
Tabikiii önemli olan artış güzel güzel katlanmış hadi gözün aydın daha istemezler test heralde kese için gün verirler 🥰

Almana gerek yok bacım bizimkiler minnak minnak şeyler örüyorlarya zaten hahahahha😁😁😁 seni biraz çıldırtım istedim🤣
Hahhahhaa 😁😁😁 ya vallahi ya ama kaiz benim kanamam olduya simdi cok ustume gelmiyolar konusunuda acmiyolar kafami baska seylerke falan dagidiyoyolar bide ben yatiyorum ya surekli kendi odamdayim kimseyi girmuyom ohhh iyi boyle😁😁😉

Ya kızlar için şey derler betayı yükseltirmiş 😁 ya gerçekten hiç önemli değil sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter ama sorarsan kız mı erkek mi istiyon diye kızım olsun çok isterimama içime erkek doğuyor 😁
Ayy hadi bakalim kiz dogru hissedecekmiyiz acaba benim esimde kiz hissediyomus😁😁 ya olsunda cinsiyet onemli degil tabikide ama hissiyatim o yondede bakalim tani😁😁

Tebrik ederim canım benimm🥰🧿💕 e sen çok erken başladın zaten beta bakmaya, nırmalde 11. 12. Gün kanda baktırıyor doktorlar, 12. Güne göre gayet güzel bence, ilk kanı bugün vermiş olsaydın hiç böyle stres yaşamamış olacaktın☺️ Allah daim etsin canım, sağlıkla gelsin miniğin🤩🧿
Çok teşekkür ederim canıım 🙏♥️♥️ evet erken kan vermenin zararlarıydı bu telaşlar hep demek🤦🙊 çook şükür allahım daim etsin inşallah çok sağol her şey için bütün desteğin için Allah razı olsun🥰♥️♥️

X