Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yaaa sende de mi var ben de migren hastasıyım biz napcaz bacım yaaa 😅 2 gün önce o baş ağrısını yaşadım doktor parol al dedi mecbur içtim ama geçirmedi 2 günde zor geçti. Lavanta yağı aldım onunla başıma masaj yapıyorum buz falan koyuyorum biraz hafifletiyo aklında bulunsun
yabende bu nanelı yada acı bıberlı kremer varya onunla msj yapıyorum healde mentol falan ıyı gelıyor acıyor benı lavanta hıc denememıstım ben de bı bakarım ona ılac ıcmıyorum ben ama o mıgren cok kotu bee geldımıde bazen benım 2 hafta falan surdugu bılırım bazen agrıdan uykudan uyanıyordum... bbu arada demın yıne bı5raz leke geldı sbah yoktu ayga kaltım bıraz dıkıldım yıne geldı de yattım sıdmı hemn korkudan :)

Kızlar bende şimdi katlanma için kan verdim sonuç bekliyorum bakalım inşallah güzel katlanır 🤲😇
Kızlar çok şükür çıktı sonucummm 🤲 Elhamdülillah ya o kadar kasmisim ki kendimi sonucu görünce ağlamaya başladım 😭
562 çıkmış değerim ...ilk değerim 65 di ..pazar günü yaptırmıştım onu da..

hahah yok be ben herseye raızıyı yeterkı bbgım benle olsun valla bu hafta yasadıgım hersey baan yettı sımdı salıyı beklıyorum korkulu bı sekıldee :KK43:
Endişe ve stres iyi değil. Salıya bişey kalmadı zaten 😊 hayırla duyarsın sesini inşaallah. Salı kaç haftalık olucak?

Endişe ve stres iyi değil. Salıya bişey kalmadı zaten 😊 hayırla duyarsın sesini inşaallah. Salı kaç haftalık olucak?
Sali tam 6+6 olucak nasipse insallah bakalim
Ya valla bu sabah ne guzel kesilmisti yine lekelenmeye devam ediyorum valla nblm kasiklarimda agriy allah hayirlqra getirain insallah

Kızlar çok şükür çıktı sonucummm 🤲 Elhamdülillah ya o kadar kasmisim ki kendimi sonucu görünce ağlamaya başladım 😭
562 çıkmış değerim ...ilk değerim 65 di ..pazar günü yaptırmıştım o:KK68:nu da..
maşallah canım çok iyi değerin :nazar: :KK200: Allah daim etsin inşallah,hadi bakalım sıra kese ve kalp atışına sağlıkla

Sali tam 6+6 olucak nasipse insallah bakalim
Ya valla bu sabah ne guzel kesilmisti yine lekelenmeye devam ediyorum valla nblm kasiklarimda agriy allah hayirlqra getirain insallah
Kasık ağrısı oluyor normal. Karından bakar o zaman sana.

Zaten gecen gittigimde saolsun vajinal bakinca oldu kanamam onun disinda iyiydimde bidaha tovbe yani hep karnimdan baktiricam cok acilse baktiririm
Onunla alakası var mıdır hiç bilmiyorum canım ya. Bana kalsa sürekli yatıyoduysan hareketten olmuş olabilir. Kan sulandırıcılar gereksiz kullanıldığında yapıyor kanama malesef 😑

Onunla alakası var mıdır hiç bilmiyorum canım ya. Bana kalsa sürekli yatıyoduysan hareketten olmuş olabilir. Kan sulandırıcılar gereksiz kullanıldığında yapıyor kanama malesef 😑
Yok canim benim doktora gidene kdar ve hattta muayne oldum gayet iyiydim doktor kotu hic bisey demdi o ultrason aletini sokarken bile canim acidi zaten eve geldim vajinam acayip sanci falan girdi gecmedi sonrasinda asiri agrilarim oldu sonra kanamam geldi ultrasondan sonra basladi benim herseyim

yabende bu nanelı yada acı bıberlı kremer varya onunla msj yapıyorum healde mentol falan ıyı gelıyor acıyor benı lavanta hıc denememıstım ben de bı bakarım ona ılac ıcmıyorum ben ama o mıgren cok kotu bee geldımıde bazen benım 2 hafta falan surdugu bılırım bazen agrıdan uykudan uyanıyordum... bbu arada demın yıne bı5raz leke geldı sbah yoktu ayga kaltım bıraz dıkıldım yıne geldı de yattım sıdmı hemn korkudan :)
Evet mentol falan iyi geliyor. Ya benim migrenim adetten önce tutardı şimdi adet olmıvam ya belki tutmaz diyorum. Onun dışında gerilim yürü baş ağrım var onlar için masaj iyi geldi lavanta yağını ilk kez denedim zorda kalırsan denersin. İlaç içmemen iyi olmuş ben pişman oldum bir daha içmem zaten parol bişey etmiyor 😅 aman yat yat kalkma sakın tamamen geçsin sonraları ayaklanırsın

Ya bu kan sulandırıcı gerçekten öyle prolutex iğneyi vurdupumda göbekten. İğneyi çektiğim gibi göbeğinden baya baya kan geliyo alıyo bildiğin

Evet mentol falan iyi geliyor. Ya benim migrenim adetten önce tutardı şimdi adet olmıvam ya belki tutmaz diyorum. Onun dışında gerilim yürü baş ağrım var onlar için masaj iyi geldi lavanta yağını ilk kez denedim zorda kalırsan denersin. İlaç içmemen iyi olmuş ben pişman oldum bir daha içmem zaten parol bişey etmiyor 😅 aman yat yat kalkma sakın tamamen geçsin sonraları ayaklanırsın
Ya iste korkudan icmiyom ilac okudugum kadariyla bu ilk 3 4 ay gelisim surecinde ya cocuk nblm onemliymis aman kiz ben bas agrisi cekerim ya yeterki kanamam olmasin yada cocuk iyi olsunda ben yeminlen herseye raziyim
Evet yatiyorum acaba ne kdar daha surer insalah cabuk gecerde

Ya bu kan sulandırıcı gerçekten öyle prolutex iğneyi vurdupumda göbekten. İğneyi çektiğim gibi göbeğinden baya baya kan geliyo alıyo bildiğin
Benxen iptal ettiler kan sulandiriciyi icmiyorum artik bana kalcadan vurxular igne kiz o neydi oyle 1 saat kendime gelemedim ben ya nasil acidi anlatamam😁😊

Yok canım ara verecem biraz, zaten doktor da aramadı hiç, insan bi sormaz mı ne yapalım başlayalım mı diye, sonuçta 3 tane daha embriyom var dondurulmuş.böyle yapınca iyice soğudum.sen napacaksın hemen başlatıyor mu doktorun, regl oldun mu
Sen nerde yaptırmıştın ki doktorun kim, benim bir tane embriyom kaldı onun için de başlayacağım ara verirsem bir daha başlayamazmışıö gibi geliyor. Dün oldum ama çok zor geçiyor sancım çok fazla afedersin siyah kan dökülüyor içimden

Ya iste korkudan icmiyom ilac okudugum kadariyla bu ilk 3 4 ay gelisim surecinde ya cocuk nblm onemliymis aman kiz ben bas agrisi cekerim ya yeterki kanamam olmasin yada cocuk iyi olsunda ben yeminlen herseye raziyim
Evet yatiyorum acaba ne kdar daha surer insalah cabuk gecerde
Doğru dedin valla içmemek en iyisi ben çok pişman oldum inşallah etkilememiştir 🙄 bir süre devam edebilir o ayaklarını uzat altına da kırlent yastık falan koy kan yapıcı şeyler yeme zaten lan sulandırıcı kullanıyoz

Benxen iptal ettiler kan sulandiriciyi icmiyorum artik bana kalcadan vurxular igne kiz o neydi oyle 1 saat kendime gelemedim ben ya nasil acidi anlatamam😁😊
Progestan mı vurdular 😁 ben ilk transferde hergün kalçadan progestan kullanıyordum mahvediyor o ya şimdi göbekten prolutex e geçtim rahat ettim

X