- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.981
Himm onu bilmiyordum yani bakalim ama tabi ibsallah boyle giderde zaten migrenim var benim ikisi birlestimi heralde duramam yerimdeBeta hcg yapıyor bunu. Iyice yükselmesi lazım başlaması için.
Onda lekelenme olmuştu ondan dedimHadi ya ben son 3-4 gündür arada çıkıp yürüyüş yapıyorum
Nblm insan korkuyorda elinde olmadan ya vallla icim gitfi bi sali gunu gelsinde hayirlisiylan bi gorsem onu icomdee ayyy nasil rahatliycammm anlatamammmKuzum neden düşük yaptın diye düşünüyosun hemen,Allah korusun yok öyle bişey, bak çok şükür geçmiş kanaman, salıya kadar dinleneceksin, salı günü de bebişini görüp rahatlarsın inşallaholumsuz düşünmeyi bir kenara bırakmalısın
Vücudun betaya tepki vermeye de bilir. Bünyene bağlı artık orasıHimm onu bilmiyordum yani bakalim ama tabi ibsallah boyle giderde zaten migrenim var benim ikisi birlestimi heralde duramam yerimde
Ya tabi yeme isi sikinti cok istahim varrVücudun betaya tepki vermeye de bilir. Bünyene bağlı artık orasıolmaz inşaallah rahat rahat yer içersin.
Kaçıncı haftadasınız ? Biraz genetik bence de benim annem kötü oluyormuş benim 5+4te başladı . 11 olduk hala devam.Ya benim annem kardesimdede bendede hic olmamis bulantisi falan belki ona gecerim bizimkilerde diyor baslasaydi simdiye kadra baslardi kimi diyo ben 3. Ayimda oldum valla bilmiyorum sanirim onu yasarak ogrenecem
Ben suan 6 +1 rim annem anlatiyordu kusmamis bile valla nblm insallah boyle devam eder ya boyle iyi diger turlu cok zor allah yardimcin olsun insallahhhKaçıncı haftadasınız ? Biraz genetik bence de benim annem kötü oluyormuş benim 5+4te başladı . 11 olduk hala devam.
Haklısın bacım Allah korusun atlattın say. Salı günü mü kalp atışına gitcenYa valla inan bak yrmin ederim kendi kendime kanama yapip dusuk yapsam derimki kendilihinden oldu iste yapacak birsey yok ama yani yok yere beni mahfetti resmen ya buna daha cok uzuldum yrmin ederimm ama bin sukurrr haftata sali bi gelsinde insallah gorsem rahatlasamm
Hee anladım bacımOnda lekelenme olmuştu ondan dedimyine de dikkat et yavrum. Haldur huldur yürüme.
Yani bence zaten olmasında , daha başlayadabilir tabi ,7-8 gibi başlayanlarda var. Ben kusmadım ama çok mide bulantısı yaşadım ,tiksinme ve koku sorunu beni en çok zorlayandı.Ben suan 6 +1 rim annem anlatiyordu kusmamis bile valla nblm insallah boyle devam eder ya boyle iyi diger turlu cok zor allah yardimcin olsun insallahhh
Ne oldu canım sonuç çıktımı?Kızlar bende şimdi katlanma için kan verdim sonuç bekliyorum bakalım inşallah güzel katlanır
aynen allaha emanet bebeklerımızHaklısın bacım Allah korusun atlattın say. Salı günü mü kalp atışına gitcen
ya benım hayatımın normal donemlerındede koku problemı olan bırıyım asırı derecede koku hassasıyetım varYani bence zaten olmasında , daha başlayadabilir tabi ,7-8 gibi başlayanlarda var. Ben kusmadım ama çok mide bulantısı yaşadım ,tiksinme ve koku sorunu beni en çok zorlayandı.
Küçücük kenarda belli oluyor kalp atışı doktorun görmüştür salı günü gümbür gümbür duyarsin sende cnmaynen allaha emanet bebeklerımız
nasipse salı gunu kalp atısını duymaya gıdıce ınsallah canım gormus doktor kalp atısını ıste am ok kucuk duyulmaz falan dedı
Aaa ben de salı gidicem normalde tüp bebek im perşembeye vermişti ama o kadsr yol çekmiyim diye burada takip için doktor ayarlamıştım ona gidecektim o da salı gününe ne randevu verdiaynen allaha emanet bebeklerımız
nasipse salı gunu kalp atısını duymaya gıdıce ınsallah canım gormus doktor kalp atısını ıste am ok kucuk duyulmaz falan dedı
Yaaa sende de mi var ben de migren hastasıyım biz napcaz bacım yaaaHimm onu bilmiyordum yani bakalim ama tabi ibsallah boyle giderde zaten migrenim var benim ikisi birlestimi heralde duramam yerimde
aminn aminn ınsalah aslında benım kafam cok rahattıda su kanama muhabbetınden sonra haftam mahfoldu hayırlısıylan bı atlatayım salı gunu bı goreyım bı oh derım artık :)))Küçücük kenarda belli oluyor kalp atışı doktorun görmüştür salı günü gümbür gümbür duyarsin sende cnm
ayy evet yaa valla sabah oldugu gıbı kos kosa gıdcem bı baksın bakalımm ne dıycekk valla cok heycanlıı heeeeAaa ben de salı gidicem normalde tüp bebek im perşembeye vermişti ama o kadsr yol çekmiyim diye burada takip için doktor ayarlamıştım ona gidecektim o da salı gününe ne randevu verdiaynı anda gideceğiz desene