Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Gözün aydın canım çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin :)

Kızlar çok üzgünüm değerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Çok üzüldüm çok anlatamam nasil heyecanla bekledik günlerce ben çok umutluydum bu sefer senden hayırlısı böyleymiş söyleyecek hiç bi kelime yok
Rabbi tez vakitte sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin

Bacııım çok sevindim hadi gözün aydın kalp atımı bile başlamış süper sağlıcakla kucağınıza görün inşallah evet cihazı çok az sokuyorlar zarar vermemek için. Keseni ölçtü mü

Kızlar çok üzgünüm değerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Canimmm ya çok üzüldüm inan kendimden çok senden umutluydum öyle hissediyordum Ama üzme kendini kuzum Rabbimin dediği olur ..Belli mi olur bakarsın supriz bı doğal gebelik olur Rabbimin mucizeleri sonsuz ...

Yaaa gerçekten mi kaçıncı gündü bugün ben çok üzüldüm kesin pozitifsindir diye düşünüyordum heyecanla sonucunu bekledim doğrusu. O güzel enerjin hep devam etsin bak hayırlı vakit değilmiş diye düşün sakın yıpratma kendini tekrar denersin var mı dondurulmuş

Tüp bebekte amh testinin ne önemi var ki ? Ben bilmiyorum ondan sordum .
Sanırım o testtende anlaşılıyor pko olup olunmadığı. Ben bu zamana kadar her doktora muayene olmuştum hiç kimse sende pko var demedi. Tüp bebekcim dedi bana sende pko var ama rezervinde baya fazla dedi bu nasıl oluyor anlamadım zaten pkonun hiç bir belirtisi de yoktu ama ultrason görüntüsünde öyle görmüş dediğinde doğru çıktı 24 yumurta toplandı pkokularda yumurta çok toplanıyor. Tüp bebekte ki önemi de böyle fazla yumurta toplandığında mutlaka dondurulmuş transfer yapılıyor taze transferde ohss riski oluyor

Ahh kalbi güzelim benim çok umutluyduk ama nasip değilmiş demekten başka birşey diyemiyorum rabbim en kısa ve hayırlı zamanda kendiliğinden nasip etsin inşallah pozitif rberjin ve güzel kalbinle seninde hamiş olduğunu göreceğiz burda canimbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…