- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.521
Aminnnn aminnnn canimm❣❣❣Hadi gözün aydınSağlıkla büyüsün gelsin inşallah
Allah razii olsunnHayirli olsunAllah tamamına erdirsin. Kac gün sonra keseyi gördünüz
Ayy cok sukur gorduk canimm haftaya net anlamda kalp atisini duyariz dedi bin sukur kalp atisi baslamia dedi bakalim insallah hayirlisi olsunBebekim yarın sen de gidecektin di mi muayeneye, hadi senden de güzel haberler inşallah, bebeni gör de gel sağlıkla
Gözün aydın canım çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar cok sukur keseyi gorduk kalp atimida baslamis dedi doktor haftaya daha net duyariz herseyi dedi suan icin sikinti yok dedi bh arada suan yasadigimiz butun agrilar icin hersey cok normal olucak onlar dedi hani yasayanlar icin diyorum onun disinda suan cok kucuk zaten dedi alttan muayne etti ama bu sefer eskiden asiri sokuyolardi ya vajinanin ucuna koydu da bakti ve 1 tanesi tutunmus 2 embriyodann ayy saglikla gelsinn de ben baska birsey istemiyorumm
Aminnn aminnn allah razi olsunn bin sukurrr ya vallaGözün aydın canım çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin :)Kizlar cok sukur keseyi gorduk kalp atimida baslamis dedi doktor haftaya daha net duyariz herseyi dedi suan icin sikinti yok dedi bh arada suan yasadigimiz butun agrilar icin hersey cok normal olucak onlar dedi hani yasayanlar icin diyorum onun disinda suan cok kucuk zaten dedi alttan muayne etti ama bu sefer eskiden asiri sokuyolardi ya vajinanin ucuna koydu da bakti ve 1 tanesi tutunmus 2 embriyodann ayy saglikla gelsinn de ben baska birsey istemiyorumm
Allah razi olsunnnÇok sevindim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin :)
Gerçekten mi ? Şu an çok üzüldüm , kaçıncı denemeydi bu , tam 12. gün mü ? Allahım hayırlı zamanda nasip ediversin inşallah .Kızlar çok üzgünümdeğerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Ay iyiki tutmamış Allah korusun nasıl düşüncesizlik bu testi yapmadan nasıl yapmış anlamadım gittiŞükür tutmadı allah korusun yoğun bakımlık olurdu. Düşün tüp bebek yapmış amh testi yok. Ya çok enteresan şeyler. Allah kurtardı
Yok anacım bulantım falan yok benim senin var mıKiz bisii diycem mide bulantilarin falan basladimi senin
Tüp bebekte amh testinin ne önemi var ki ? Ben bilmiyorum ondan sordum .Ay iyiki tutmamış Allah korusun nasıl düşüncesizlik bu testi yapmadan nasıl yapmış anlamadım gitti
Çok üzüldüm çok anlatamam nasil heyecanla bekledik günlerce ben çok umutluydum bu sefer senden hayırlısı böyleymiş söyleyecek hiç bi kelime yokKızlar çok üzgünümdeğerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Bacııım çok sevindim hadi gözün aydın kalp atımı bile başlamış süper sağlıcakla kucağınıza görün inşallahKizlar cok sukur keseyi gorduk kalp atimida baslamis dedi doktor haftaya daha net duyariz herseyi dedi suan icin sikinti yok dedi bh arada suan yasadigimiz butun agrilar icin hersey cok normal olucak onlar dedi hani yasayanlar icin diyorum onun disinda suan cok kucuk zaten dedi alttan muayne etti ama bu sefer eskiden asiri sokuyolardi ya vajinanin ucuna koydu da bakti ve 1 tanesi tutunmus 2 embriyodann ayy saglikla gelsinn de ben baska birsey istemiyorumm
Canimmm ya çok üzüldümKızlar çok üzgünümdeğerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Yaaa gerçekten mi kaçıncı gündü bugün ben çok üzüldümKızlar çok üzgünümdeğerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Sanırım o testtende anlaşılıyor pko olup olunmadığı. Ben bu zamana kadar her doktora muayene olmuştum hiç kimse sende pko var demedi. Tüp bebekcim dedi bana sende pko var ama rezervinde baya fazla dedi bu nasıl oluyor anlamadım zaten pkonun hiç bir belirtisi de yoktu ama ultrason görüntüsünde öyle görmüş dediğinde doğru çıktı 24 yumurta toplandı pkokularda yumurta çok toplanıyor. Tüp bebekte ki önemi de böyle fazla yumurta toplandığında mutlaka dondurulmuş transfer yapılıyor taze transferde ohss riski oluyorTüp bebekte amh testinin ne önemi var ki ? Ben bilmiyorum ondan sordum .
Allah razı olsun canım, ben de çok ümitliydim, kısmet değilmişÇok üzüldüm çok anlatamam nasil heyecanla bekledik günlerce ben çok umutluydum bu sefer senden hayırlısı böyleymiş söyleyecek hiç bi kelime yok
Rabbi tez vakitte sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin
Ahh kalbi güzelim benim çok umutluyduk ama nasip değilmiş demekten başka birşey diyemiyorum rabbim en kısa ve hayırlı zamanda kendiliğinden nasip etsin inşallah pozitif rberjin ve güzel kalbinle seninde hamiş olduğunu göreceğiz burda canimbenimKızlar çok üzgünümdeğerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Dünden beri seni bekliyorum canım bende dediğin gibi kısmet değilmiş. Rabbim bi sonrakinde yüzünü güldürsün inşallah çok üzüldümKızlar çok üzgünümdeğerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki