- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.481
Ay hadi inşallah, sen yarın ikinci testi mi vereceksinbenim de bat a 2 günüm var ve dünden beri bende adete benzer ağrılar yaşıyorum canım şuanda bile.. hayra yoralımm
kızlar kayısıda cok ıyı yada fındık yıyın ustune suKefir bana çok iyi geldi canım tavsiye ederim, işe yaramazsa son çare duphalac şurup
kızzzz naptın nasılsınnn merak edıyorum senııııı :)Hahah sende başka Bi durumdasın valla kimse gerçeği bilmiyorboşver ne olduysa güzel olmuş
İyiyim bebeğim dün karnım midem ağrıyor dedim ya 1 kaşık bal yedim ay hemen geçirdi aklında bulunsun öyle olursan bal ye.kızzzz naptın nasılsınnn merak edıyorum senııııı :)
A aaaa ilk defa duydum heee denerim amaİyiyim bebeğim dün karnım midem ağrıyor dedim ya 1 kaşık bal yedim ay hemen geçirdi aklında bulunsun öyle olursan bal ye.
Cem akarsu varMerhaba tüp bebek için Ankara’da hangi doktoru önerirsiniz ? Bülent Berker’i duydum ama bilen varmı
Aktivia probiyotik yopuet yada shottransfer sonrası kabızlık için etkili bir çözüm öneriniz var mı kızlar ya
Sağolasın canım benim sorma bende korktum o mide karın ağrısı hiç bişey demedi muayene etti sadece aktif kanama alanın yok gayet iyi bir sorun görünmüyor dedi tabi ilk 3 ay herkesin düşük riski vardır o nedenle dikkat ediyoruz dediA aaaa ilk defa duydum heee denerim amaayy cok sevindim hee masalalh iyi bare gecnesine dokgor ne dedi normalmiymia boyle agrilae falan ay korkuttun hee yemin ederimm
sağol canımm hayatımda önyargıdan kefir içemedim kötüdür diye ama ilaçtan önce onu denerim muhakkakKefir bana çok iyi geldi canım tavsiye ederim, işe yaramazsa son çare duphalac şurup
evett yarın iğneye gitmişken kan vereceğim tekrarr inşallah güzel bir artış olmuştur 2 gündür başka şey düşünemez oldumAy hadi inşallah, sen yarın ikinci testi mi vereceksin
ilk defa duydum activianın böyle bir faydası olabildiğinii en sevimli o geldi şimdi deneyeyim aldırıp çok teşekkürlerAktivia probiyotik yopuet yada shot
Kefir
Ceviz kayısı kuru erik fln filan
Aktivia bi akşam yatmadan bide sabah işe yarıyo
Ben de içmezdim hiç, ama deneyince fena olmadığını gördüm, ayran gibi ama biraz daha keskin bi tadı varsağol canımm hayatımda önyargıdan kefir içemedim kötüdür diye ama ilaçtan önce onu denerim muhakkakher an test yapıp atarsın diye içimde bir heyecanla seni bekliyorum bu arada
Ay aklında olan herşeyi sor valla bacım insan oraya gittiğinde hiç bişey sormadan geri dönmüş oluyo çünküayy ıyı ozmamn amn ıyı olda canım benımm :)) yarın ben gıttıgımde sorucam doktora herseyı bakım bı acıklama yazsın buraya yazarım belkı bızle aynı sıkıntısı olanlar falan varsa ıcı rhatlar nblm :))
Hahahh aynen ben bep derim ay sunu soeucam ay bunu sorucam ordayken unutjyorum sonra aklima geliyoAy aklında olan herşeyi sor valla bacım insan oraya gittiğinde hiç bişey sormadan geri dönmüş oluyo çünkü
Çatlattın hepimizi burdaBen de içmezdim hiç, ama deneyince fena olmadığını gördüm, ayran gibi ama biraz daha keskin bi tadı varidrar testi yapmıcam yarın sabah direk kan vereceğim inşallah inşallah güzel sonuçlarımız çıkar inşallahh yaaaa çok istiyorum
Valla çatlattın bizi burda bende bugün yaparsın diye bekledim ama yarına kaldı artık yarin güzel hayırlı haberlerle gel inşallah kacta gideceksinBen de içmezdim hiç, ama deneyince fena olmadığını gördüm, ayran gibi ama biraz daha keskin bi tadı varidrar testi yapmıcam yarın sabah direk kan vereceğim inşallah inşallah güzel sonuçlarımız çıkar inşallahh yaaaa çok istiyorum
Ayy canım bari erkenn git kan vermeye gidebiliyorsanBen de içmezdim hiç, ama deneyince fena olmadığını gördüm, ayran gibi ama biraz daha keskin bi tadı varidrar testi yapmıcam yarın sabah direk kan vereceğim inşallah inşallah güzel sonuçlarımız çıkar inşallahh yaaaa çok istiyorum
Şükür tutmadı allah korusun yoğun bakımlık olurdu. Düşün tüp bebek yapmış amh testi yok. Ya çok enteresan şeyler. Allah kurtardıAy 20 yumurta toplayıp nasıl taze transfer yapabilir çok büyük risk 24 yumurtam vardı dondurulmuş oldum doktor direk ohss olursun demişti
çıkacak inşallah canım çok inanıyorumBen de içmezdim hiç, ama deneyince fena olmadığını gördüm, ayran gibi ama biraz daha keskin bi tadı varidrar testi yapmıcam yarın sabah direk kan vereceğim inşallah inşallah güzel sonuçlarımız çıkar inşallahh yaaaa çok istiyorum