Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Eveet, nasıl bu kadar bekledim ben de şaşırıyorum, normalde çok iradesiz ve sabırsızım, eşime söz verdim ondan yapamadım. Hepinizi de beklettim özür dilerim yarın çok çok güzel bi haberle telafi ederim umarım

Ayy canım bari erkenn git kan vermeye gidebiliyorsan Normalde 11gibi uyanırım bugün 9 da kalktım sayfaya baktım hemen belki gitmişsindir diye
Hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum
Ayy Canımm, sabah erkenden gideceğim inşallah, kahvaltı bile yapmadan koşa koşa testeeee, hemen atmak istiyorum buraya inşallah güzel haber vermek istiyorum

Valla çatlattın bizi burda bende bugün yaparsın diye bekledim ama yarına kaldı artık yarin güzel hayırlı haberlerle gel inşallah kacta gideceksin
Kız çok heyecanlıyım, uyanır uyanmaz gidiyorum testee, evime 5 dk test vereceğim yer, 9 da vermiş olurum inşallah. Güzel haberlerle gelirim inşallah

Nasil hissediyorsun peki kendini vucudunda falan
Ayy yarin cok heycanliii yaa
Burda söylediğiniz belirtiler var bende de, kasıkta sızlama, belimde huzursuzluk var, bi de gece adet sancısı çektim resmen.ilaçların etkisi değil bebişin belirtisidir inşallahbugün hep dua ettim hep, uyku girmez gözüme zaten sabahı zor edeceğim anlaşılan, ahh güzel haberler vermek nasip olsun

Ayyy insallah insallah canin benim rabbim yuzunu guldursunn insallahhhh❣❣❣

estağfirullah canımm ne özür dilemesii hepimiz birbirimizden heyecanlıyız işte güzel haberler için sadece

Evet canım haklısın, sen kaçta yaptıracaksın testinikat kat artmış olsun inşallah bakarsın kese için gün de verirler
inşallahh artmış olsun 12 gibi iğne için hastaneye gittiğimde kan vereceğim ben. tüp bebek için gittiğim yere uzağım şuanda baya burada bir tıp merkezinde hallediyorum işlerimii. inşallah güzelce artar da kese için günü beklemeye geçerim

Canım benimde ikiz, 8. Haftam bitmek üzere. İlk 1 ay bişey yoktu. Ama mide bulantıları öyle başladı ki hiç bişey yiyemiyorum, su içemiyorum. Haftada 2 kere kusar oldum. Seninde mi böyle ya bide calistigim icin cok zorlaniyorum

Merhaba ben de ikiz bekliyorum. 6+5 im şuan ve acayip bulantılarım var. Doktor prilam verdi o biraz iyi geldi. Az az sık sık yiyin diyorlar bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Bana soda iyi geliyor bi de muz. Çubuk krakerden genelde fayda görüyorlar ama onun içinde bi sürü katkı olduğundan ben evde kendim tuzlu kraker yaptım. Tavsiye ederim. inşallah en kısa sürede biter bulantılarımız.

Ahh ahhh size dün gece mi anlatmak bile istemem o mide bulantılarından , ben 11. haftaya yaklaştım henüz bitmedi , sizin gibi bir kaç kez kustum ama yediğim şeyler sınırlı , kaşarlı tost, çorba , sade makarna , limon sıkılmış salata , su bile mide bulandırıyor. Evde soğan olan yemek yapılsın istemiyorum her yer kötü kokuyor. Bende çalışıyorum öğlende çorba içiyorum. Mideme giren her şeye şükrediyorum sağlıklı sağlıksız aramıyorum şu sıra.

Kizlar cok sukur keseyi gorduk kalp atimida baslamis dedi doktor haftaya daha net duyariz herseyi dedi suan icin sikinti yok dedi bh arada suan yasadigimiz butun agrilar icin hersey cok normal olucak onlar dedi hani yasayanlar icin diyorum onun disinda suan cok kucuk zaten dedi alttan muayne etti ama bu sefer eskiden asiri sokuyolardi ya vajinanin ucuna koydu da bakti ve 1 tanesi tutunmus 2 embriyodann ayy saglikla gelsinn de ben baska birsey istemiyorumm

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah Allah'ım bize de nasip etsin inşallah kalp atışlarını görmeyi adım adım ilerliyoruz hepimiz inşallah

Karasbaby canım verdinmi kanı ayy yataktan kalkmadan aldım elime teli direk sayfaya girdim

Hadi gözün aydın Sağlıkla büyüsün gelsin inşallah

Hayirli olsun Allah tamamına erdirsin. Kac gün sonra keseyi gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…