Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar çok üzgünüm😞 değerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki🥺
İnanıyorum en yakın zamanda nasip olacak. Her şey nasip. En umutsuz olduğumuz zamanlarda bir ışık yanıyor mutlaka. Senin de ışığın en yakın zamanda karşına çıkacak ben inanıyorum🙏 Dualarım seninle😇

Yaaa gerçekten mi kaçıncı gündü bugün ben çok üzüldüm😪 kesin pozitifsindir diye düşünüyordum heyecanla sonucunu bekledim doğrusu. O güzel enerjin hep devam etsin bak hayırlı vakit değilmiş diye düşün sakın yıpratma kendini tekrar denersin var mı dondurulmuş
11. Günümdü canım. Dondurulmuş var 3 tane 5. Gün embriyosu ama türkiyeye gitmek istiyorum artık ailemi çok özledim, biraz ara verecem sanırım

Ahh kalbi güzelim benim çok umutluyduk ama nasip değilmiş demekten başka birşey diyemiyorum rabbim en kısa ve hayırlı zamanda kendiliğinden nasip etsin inşallah pozitif rberjin ve güzel kalbinle seninde hamiş olduğunu göreceğiz burda canimbenim 🙏
Ahh canım benim sağolasın, zor sınavlardan geçiyoruz, inşallah yavrularınıza sağlıkla kavuşun💕🧿 tüp bebek sürecini yaşayan bilir ancak, o yüzden tüp bebekler daha bi kıymetli, kendinize 10 kat daha fazla dikkat edeceksiniz doğuma kadar. İnşallah dediğin gibi olur canım Allah razı olsun

Ahh canım benim sağolasın, zor sınavlardan geçiyoruz, inşallah yavrularınıza sağlıkla kavuşun💕🧿 tüp bebek sürecini yaşayan bilir ancak, o yüzden tüp bebekler daha bi kıymetli, kendinize 10 kat daha fazla dikkat edeceksiniz doğuma kadar. İnşallah dediğin gibi olur canım Allah razı olsun
Gerçekten öyle canim fazlasiyla dikkat ediyoruz pskplojimiz bile bozuluyor yürürken bile bir tuhafim kendimden biliyorum sanki heran birsey olacak gibi rabbim tamamina erdirmeyi nasip etsin inşallah🤲

Canimmm ya çok üzüldüm 😔inan kendimden çok senden umutluydum öyle hissediyordum 😔Ama üzme kendini kuzum Rabbimin dediği olur ..Belli mi olur bakarsın supriz bı doğal gebelik olur 🤲Rabbimin mucizeleri sonsuz ...
Vardır inşallah bunda da bir hayır, elden bir şey gelmiyor, sağlık olsun, teşekkür ederim canım Allah razı olsun💕

11. Günümdü canım. Dondurulmuş var 3 tane 5. Gün embriyosu ama türkiyeye gitmek istiyorum artık ailemi çok özledim, biraz ara verecem sanırım
Canim Rabbim tez vakitte sana annelik duygusunu yasatsin inshaAllah dua ettim bende az once senin icin🤲🏻❤️ Git aileni gor belki iyi gelir moralini topla tekrar deneyin bir mucizede senden gelir belki bacikom neden olmasin🐣🧿💋

ilk defa duydum activianın böyle bir faydası olabildiğinii en sevimli o geldi şimdi deneyeyim aldırıp çok teşekkürler💕
Tadı da iyi bi sabah bi de yatmadan içiyorum
Kahvaltıdan önce ve sonra çok rahat çıkmaya başladım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar çok üzgünüm😞 değerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki🥺
Çok üzüldüm canım. Hepimiz çok inanmıştık senin de pozitif göreceğine. Ama hayırlısı buymuş demek. Okuduğum kadarıyla dondurulmuşun da varmış. Kendini hazır hissettin zaman yapar hayırlısıyla kavuşursun yavruna. 🧿🤲🏻❤️

çok üzgünüm gerçekten😔 tez zamanda sağlıkla nasip olsun canım 🤲🏻 Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah.. maddi manevi kuvvet versin sağlık versin en yakın zamanda kavuş inşallah yavruna🙏

Sanırım o testtende anlaşılıyor pko olup olunmadığı. Ben bu zamana kadar her doktora muayene olmuştum hiç kimse sende pko var demedi. Tüp bebekcim dedi bana sende pko var ama rezervinde baya fazla dedi bu nasıl oluyor anlamadım zaten pkonun hiç bir belirtisi de yoktu ama ultrason görüntüsünde öyle görmüş dediğinde doğru çıktı 24 yumurta toplandı pkokularda yumurta çok toplanıyor. Tüp bebekte ki önemi de böyle fazla yumurta toplandığında mutlaka dondurulmuş transfer yapılıyor taze transferde ohss riski oluyor
Anladım benim doktorum biraz bahsetmişti aynen pko olanlarda amh çok yüksek çıkıyormuş 3 ve üzeri gibi,benim 2,10 çıkmıştı . Benden 11 yumurta toplanmıştı doktorum 15den fazla istemiyorum zaten demişti, bir hastasından 55 tane toplamışlar hatta tabi dondurduk onunkini demişti .

En güzeli canım ailenin yanına gel güzel vakit geçir enerji depola sonr aistediğin zaman başlarsın maşallah bak güzel de embriyon varmış mutlaka biri olacaktır hiç üzülme demekki hayırlısı bunlaraymış öyle düşün 🙏🏻🤗🌸

Anladım benim doktorum biraz bahsetmişti aynen pko olanlarda amh çok yüksek çıkıyormuş 3 ve üzeri gibi,benim 2,10 çıkmıştı . Benden 11 yumurta toplanmıştı doktorum 15den fazla istemiyorum zaten demişti, bir hastasından 55 tane toplamışlar hatta tabi dondurduk onunkini demişti .
Amh benim kaçtı hiç bilmiyorum ama mutlaka 2nin üzeridir. Sende pko yok canım gayet normal valla o kıza da maşallah bir koliden fazla yumurta iyi yapmışlar dondurmayla ama zaten hepsi iyi çıkmııyorki benim 24 den 15 i iyi çıkmıştı. Doktor 15 tane toplarız demişti ama fazla oluşmuş bende bu yıl öğrendim pko olduğumu 🙄😅

Amh benim kaçtı hiç bilmiyorum ama mutlaka 2nin üzeridir. Sende pko yok canım gayet normal valla o kıza da maşallah bir koliden fazla yumurta iyi yapmışlar dondurmayla ama zaten hepsi iyi çıkmııyorki benim 24 den 15 i iyi çıkmıştı. Doktor 15 tane toplarız demişti ama fazla oluşmuş bende bu yıl öğrendim pko olduğumu 🙄😅
Yok bende pko yoktu biliyordum , keza öylede çıktı muhakkak senin benden yüksek çıkmıştır . Doktor bana yaşınla orantılı bir değer normal demişti. Tabi 55 toplandı ama bakalım kaçı kaliteli. benim 11den 10 u döllenmişti. Gerçi 5.güne bile gidemedi hiç biri ama :))))

X