- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.561
Tabi tabi yüksektir cnm benim bende var yumurta toplanırken tescillenmiş oldumYok bende pko yoktu biliyordum , keza öylede çıktı muhakkak senin benden yüksek çıkmıştır . Doktor bana yaşınla orantılı bir değer normal demişti. Tabi 55 toplandı ama bakalım kaçı kaliteli. benim 11den 10 u döllenmişti. Gerçi 5.güne bile gidemedi hiç biri ama :))))
Allah razı olsun canım benim, sağolun var olun valla yaa, şoku atlattım daha iyiyim şimdi, olacaksa tam olsun kucağıma alayım olmayacaksa hiç tutunmasın bi daha düşük derdini yaşatmasın rabbim diyodum, böyle hayırlıymış demek kiCanim Rabbim tez vakitte sana annelik duygusunu yasatsin inshaAllah dua ettim bende az once senin icinGit aileni gor belki iyi gelir moralini topla tekrar deneyin bir mucizede senden gelir belki bacikom neden olmasin
Var canım ama ara verecem biraz, ilaçlar hormonlar derken alt üst oluyoruz istemeden. Tekrar testlerimi yaptıracam belki türkiyede deneyeceğiz bilmiyorum şu anda, tek istediğim ailemin yanına gitmek, kafa dağıtmak, çok sıkıldık çünkü bu tedavilerden artıkBende üzüldüm tatlım ya nasip değilmiş dediğin gibi dondurulmuş var mı
Öyle diye diye yıllar geçti zatençok üzgünüm gerçektentez zamanda sağlıkla nasip olsun canım Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah.. maddi manevi kuvvet versin sağlık versin en yakın zamanda kavuş inşallah yavruna
Allah razı olsunÇok üzüldüm canım. Hepimiz çok inanmıştık senin de pozitif göreceğine. Ama hayırlısı buymuş demek. Okuduğum kadarıyla dondurulmuşun da varmış. Kendini hazır hissettin zaman yapar hayırlısıyla kavuşursun yavruna.
Canim.duyduk ama asiri kanamam var suanda bianda muayneden sonra oldu hemen gttik doktora dueuyor bebek ama insallah bisi olmaz dedi doktor cok endiseliyim.bu zaman kadar hic kanamam olmadi valla bilmiyorum cok korkuyorumBacııım çok sevindim hadi gözün aydın kalp atımı bile başlamış süper sağlıcakla kucağınıza görün inşallahevet cihazı çok az sokuyorlar zarar vermemek için. Keseni ölçtü mü
Canim nasip kismet hersey allahim insallah tez vakitte saglikli bi sekilde sana nasip etain insalallahhhh cok uzuldum be senin adinaKızlar çok üzgünümdeğerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Canım geçmiş olsun, sana yazdım zannettim gözün aydın tebrik ederim diye başka arkadaşa yazmışım meğer dalgınlıktan. Yordun mu kendini hastaneye giderken, niye böyle oldu ki, ayaklarını yüksekte tut kalkma hiç, bol bol su iç sıvı şeyler tüket canım, korkma kanaması olup bebeğini sağlıkla kucağına alan çok kişi var bu forumda hep okuyoruz, bişey olmayacak inşallah canımCanim.duyduk ama asiri kanamam var suanda bianda muayneden sonra oldu hemen gttik doktora dueuyor bebek ama insallah bisi olmaz dedi doktor cok endiseliyim.bu zaman kadar hic kanamam olmadi valla bilmiyorum cok korkuyorum
Ara ver sen kısa sürede 2 deneme yaptın zaten aynen dinlen bakalım dondurulmuş olması iyi güzelim Rabbim tez vakitte doldursun kucağını hayırlısıyla bende eşimi anca ikna ettim son şansımızı deneyecez emeklerimizin karşılığını versin RabbimVar canım ama ara verecem biraz, ilaçlar hormonlar derken alt üst oluyoruz istemeden. Tekrar testlerimi yaptıracam belki türkiyede deneyeceğiz bilmiyorum şu anda, tek istediğim ailemin yanına gitmek, kafa dağıtmak, çok sıkıldık çünkü bu tedavilerden artık
Vajinal muayenenin bir zararı yok diyorlar kanama ondan olmamıştır demi mecbur vajinalmi bakmak gerekliki karından bakılsa kader arkadaşa karından bakmıştı doktoru benim kese görmek için cokmu geç acaba daha bekliyorum betamada baktirmadjm bugün bı bsktirsammi zaten gidecem hastaneyeCanim.duyduk ama asiri kanamam var suanda bianda muayneden sonra oldu hemen gttik doktora dueuyor bebek ama insallah bisi olmaz dedi doktor cok endiseliyim.bu zaman kadar hic kanamam olmadi valla bilmiyorum cok korkuyorum
Birseyim yoktu muayneden sonra oldu asiri sanci girdi sonrasinda ve bayagi kan geldi oyle boyle degil ama etrafi batirdi resmen ay insallah benimle kalir bisi olmaz yemin ederim wcye gitmeye kokruyorum suandaCanım geçmiş olsun, sana yazdım zannettim gözün aydın tebrik ederim diye başka arkadaşa yazmışım meğer dalgınlıktan. Yordun mu kendini hastaneye giderken, niye böyle oldu ki, ayaklarını yüksekte tut kalkma hiç, bol bol su iç sıvı şeyler tüket canım, korkma kanaması olup bebeğini sağlıkla kucağına alan çok kişi var bu forumda hep okuyoruz, bişey olmayacak inşallah canım
Valla zaten iyle cok sokmuyo azcik bisi sokuyo vajinana ama nblm anlamdimki ben bianda doktor ya iste o dogeuyu biliyor diye ne derse tamam diyoz ama vajinqsan baktigi icin daha net gordu cocugu yoksa goremzde daha cok ama ben bilmiyorum asiri agrim var valla allaha emanet pek umudum yok acikxasiVajinal muayenenin bir zararı yok diyorlar kanama ondan olmamıştır demi mecbur vajinalmi bakmak gerekliki karından bakılsa kader arkadaşa karından bakmıştı doktoru benim kese görmek için cokmu geç acaba daha bekliyorum betamada baktirmadjm bugün bı bsktirsammi zaten gidecem hastaneye
Allah sabırlar versin çok üzüldüm senden çok ümitliydim benKızlar çok üzgünümdeğerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki
Rabbim sana bağışlasın bebeğiniKizlar ben muayneden sinra eve gelince 1 saat sonra falan asidi vajinal sancim basladi sonra rahmime dogru falan bir kanamam gelsi size anlatamam bildigin regli olur gibi apar yopar gittik haataneye bakti doktor duruyo bebek amq etrafi kanamli dedi sonra suan dusuk tehliken var yat ve bol su ic dedi coraspieini biraktirdi bana igne vurdular cok korkuyorum asiri derece cok kotu oldum bianda bana dua edin allah askina rabbim onu benden almasin
Ben o zaman çok şaşırmıştım 10 embriyodan 4 tane kalmıştı hemen 3. gün transfer dediler bana , tabi ben ağlıyorum 3. gün olmazda işte bunlar kalitesiz de filan :) bizde ki sorun ileri hız ve morfoloji sorunuydu sadece. Neyse ben 3. gün oldum bir tane attılar ,hatta bana embriyolog gel iki atalım şansın yükselir dedi bende neden kalitesiz mi dedim hayır dedi bende ne dedim ( Allahım sen affet ) ikiz riski var ikiz olacağına hiç olmasın tek atın dedim :) 5. gün aradılar maalesef dondurulmaya uygun embriyonuz kalmadı dediler. Ne ağladım ne ağladım başka şansım kalmadı ,3 . gün tutmaz zaten. İlk transferler tutmuyor diyorlardı diye ama tuttu :)Tabi tabi yüksektir cnm benim bende var yumurta toplanırken tescillenmiş oldumbizim asıl sıkıntımız spermdi şükür opuda sperm bulundu döllenme sağlandı. Biliyo musun 5. Gün 3. Gün kaliteli kalitesiz ben çok mana veremiyorum. Benim 15 iyi yumurtanın 7 si döllendi sperm pek yoktu. 3. Güne hepsi gidince 5. Güne gönderdiler 3 tane kaldı bunlardan en kalitelisi Kasım ayında yaptırdığım transferdi ama o olmadı kimyasal oldu 5aa kalite embriyomdu genetiği bozuk dedi. 10. Değerim 64 12. Gün 88 çıktı sonrada düşüş yaşadı. Bunlar bir tık daha düşüktü ama biri tuttu biri gitmiş demekki ben çok okudum 3. Gün embriyoları ile tutan hatta sen gibi bölünen
Geçmiş olsun bol bol yatın dinlenin , ben 9 ay kanama ile yatıp doğuranlar biliyorum, düşmeyecek sağlıklı bir bebekse inanın düşmez.Kizlar ben muayneden sinra eve gelince 1 saat sonra falan asidi vajinal sancim basladi sonra rahmime dogru falan bir kanamam gelsi size anlatamam bildigin regli olur gibi apar yopar gittik haataneye bakti doktor duruyo bebek amq etrafi kanamli dedi sonra suan dusuk tehliken var yat ve bol su ic dedi coraspieini biraktirdi bana igne vurdular cok korkuyorum asiri derece cok kotu oldum bianda bana dua edin allah askina rabbim onu benden almasin
Aman Allahım yaaBirseyim yoktu muayneden sonra oldu asiri sanci girdi sonrasinda ve bayagi kan geldi oyle boyle degil ama etrafi batirdi resmen ay insallah benimle kalir bisi olmaz yemin ederim wcye gitmeye kokruyorum suanda
Insallah imslalah yatinca kanama gelmiyoda wcye gidince geliyor suanda birde sancim var ama boyle dayanamayacak sekilde degil allahtan normal yani ama cok korkuyorumm cokGeçmiş olsun bol bol yatın dinlenin , ben 9 ay kanama ile yatıp doğuranlar biliyorum, düşmeyecek sağlıklı bir bebekse inanın düşmez.
Amin allah razi olsunnRabbim sana bağışlasın bebeğini