- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.501
Ahh kofim ben de çatladım, sabah erkenden gidiyorum inşallah hemen atıcam buraya da,duanızdan alırım azıcıkÇatlattın hepimizi burda belki bugün yapmışsındır dedim ama noooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh kofim ben de çatladım, sabah erkenden gidiyorum inşallah hemen atıcam buraya da,duanızdan alırım azıcıkÇatlattın hepimizi burda belki bugün yapmışsındır dedim ama noooo
Eveet, nasıl bu kadar bekledim ben de şaşırıyorum, normalde çok iradesiz ve sabırsızım, eşime söz verdim ondan yapamadım. Hepinizi de beklettim özür dilerim yarın çok çok güzel bi haberle telafi ederim umarımçıkacak inşallah canım çok inanıyorum baksana hepimiz beklemişiz resmen yaparsın test diye çok kararlıca bekledin maşallah ama iyi de yaptın gerçekten inşallah çook net ve güzel bir sonuç alacaksın yarını heyecanla bekliyorum ikimiz için de
Ayy Canımm, sabah erkenden gideceğim inşallah, kahvaltı bile yapmadan koşa koşa testeeee, hemen atmak istiyorum buraya inşallah güzel haber vermek istiyorumAyy canım bari erkenn git kan vermeye gidebiliyorsan Normalde 11gibi uyanırım bugün 9 da kalktım sayfaya baktım hemen belki gitmişsindir diye
Hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum
Kız çok heyecanlıyım, uyanır uyanmaz gidiyorum testee, evime 5 dk test vereceğim yer, 9 da vermiş olurum inşallah. Güzel haberlerle gelirim inşallahValla çatlattın bizi burda bende bugün yaparsın diye bekledim ama yarına kaldı artık yarin güzel hayırlı haberlerle gel inşallah kacta gideceksin
Nasil hissediyorsun peki kendini vucudunda falanAyy Canımm, sabah erkenden gideceğim inşallah, kahvaltı bile yapmadan koşa koşa testeeee, hemen atmak istiyorum buraya inşallah güzel haber vermek istiyorum
Burda söylediğiniz belirtiler var bende de, kasıkta sızlama, belimde huzursuzluk var, bi de gece adet sancısı çektim resmen.ilaçların etkisi değil bebişin belirtisidir inşallahbugün hep dua ettim hep, uyku girmez gözüme zaten sabahı zor edeceğim anlaşılan, ahh güzel haberler vermek nasip olsunNasil hissediyorsun peki kendini vucudunda falan
Ayy yarin cok heycanliii yaa
Ayyy insallah insallah canin benim rabbim yuzunu guldursunn insallahhhh❣❣❣Burda söylediğiniz belirtiler var bende de, kasıkta sızlama, belimde huzursuzluk var, bi de gece adet sancısı çektim resmen.ilaçların etkisi değil bebişin belirtisidir inşallahbugün hep dua ettim hep, uyku girmez gözüme zaten sabahı zor edeceğim anlaşılan, ahh güzel haberler vermek nasip olsun
estağfirullah canımm ne özür dilemesii hepimiz birbirimizden heyecanlıyız işte güzel haberler için sadeceEveet, nasıl bu kadar bekledim ben de şaşırıyorum, normalde çok iradesiz ve sabırsızım, eşime söz verdim ondan yapamadım. Hepinizi de beklettim özür dilerim yarın çok çok güzel bi haberle telafi ederim umarım
Kiz bisii diycem mide bulantilarin falan basladimi seninAy aklında olan herşeyi sor valla bacım insan oraya gittiğinde hiç bişey sormadan geri dönmüş oluyo çünkü
Evet canım haklısın, sen kaçta yaptıracaksın testinikat kat artmış olsun inşallah bakarsın kese için gün de verirlerestağfirullah canımm ne özür dilemesii hepimiz birbirimizden heyecanlıyız işte güzel haberler için sadece
Bebekim yarın sen de gidecektin di mi muayeneye, hadi senden de güzel haberler inşallah, bebeni gör de gel sağlıklaKiz bisii diycem mide bulantilarin falan basladimi senin
inşallahh artmış olsun 12 gibi iğne için hastaneye gittiğimde kan vereceğim ben. tüp bebek için gittiğim yere uzağım şuanda baya burada bir tıp merkezinde hallediyorum işlerimii. inşallah güzelce artar da kese için günü beklemeye geçerimEvet canım haklısın, sen kaçta yaptıracaksın testinikat kat artmış olsun inşallah bakarsın kese için gün de verirler
Canım benimde ikiz, 8. Haftam bitmek üzere. İlk 1 ay bişey yoktu. Ama mide bulantıları öyle başladı ki hiç bişey yiyemiyorum, su içemiyorum. Haftada 2 kere kusar oldum. Seninde mi böyle ya bide calistigim icin cok zorlaniyorumO süreçte korkuttular beni ilaçlar inanılmaz kilo yapar bir hafta da 5-6 kilo alırsın diye ben 1 kilo bile almadım . İkiz olunca alırım muhakkak , henüz aynı kiloda sayılırım hatta biraz gitti 42 yi gördüm pek yiyemiyorum ben.
Merhaba ben de ikiz bekliyorum. 6+5 im şuan ve acayip bulantılarım var. Doktor prilam verdi o biraz iyi geldi. Az az sık sık yiyin diyorlar bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Bana soda iyi geliyor bi de muz. Çubuk krakerden genelde fayda görüyorlar ama onun içinde bi sürü katkı olduğundan ben evde kendim tuzlu kraker yaptım. Tavsiye ederim. inşallah en kısa sürede biter bulantılarımız.Canım benimde ikiz, 8. Haftam bitmek üzere. İlk 1 ay bişey yoktu. Ama mide bulantıları öyle başladı ki hiç bişey yiyemiyorum, su içemiyorum. Haftada 2 kere kusar oldum. Seninde mi böyle ya bide calistigim icin cok zorlaniyorum
Ahh ahhh size dün gece mi anlatmak bile istemem o mide bulantılarından , ben 11. haftaya yaklaştım henüz bitmedi , sizin gibi bir kaç kez kustum ama yediğim şeyler sınırlı , kaşarlı tost, çorba , sade makarna , limon sıkılmış salata , su bile mide bulandırıyor. Evde soğan olan yemek yapılsın istemiyorum her yer kötü kokuyor. Bende çalışıyorum öğlende çorba içiyorum. Mideme giren her şeye şükrediyorum sağlıklı sağlıksız aramıyorum şu sıra.Canım benimde ikiz, 8. Haftam bitmek üzere. İlk 1 ay bişey yoktu. Ama mide bulantıları öyle başladı ki hiç bişey yiyemiyorum, su içemiyorum. Haftada 2 kere kusar oldum. Seninde mi böyle ya bide calistigim icin cok zorlaniyorum
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah Allah'ım bize de nasip etsin inşallah kalp atışlarını görmeyi adım adım ilerliyoruz hepimiz inşallahKizlar cok sukur keseyi gorduk kalp atimida baslamis dedi doktor haftaya daha net duyariz herseyi dedi suan icin sikinti yok dedi bh arada suan yasadigimiz butun agrilar icin hersey cok normal olucak onlar dedi hani yasayanlar icin diyorum onun disinda suan cok kucuk zaten dedi alttan muayne etti ama bu sefer eskiden asiri sokuyolardi ya vajinanin ucuna koydu da bakti ve 1 tanesi tutunmus 2 embriyodann ayy saglikla gelsinn de ben baska birsey istemiyorumm
Hadi gözün aydın Sağlıkla büyüsün gelsin inşallahKizlar cok sukur keseyi gorduk kalp atimida baslamis dedi doktor haftaya daha net duyariz herseyi dedi suan icin sikinti yok dedi bh arada suan yasadigimiz butun agrilar icin hersey cok normal olucak onlar dedi hani yasayanlar icin diyorum onun disinda suan cok kucuk zaten dedi alttan muayne etti ama bu sefer eskiden asiri sokuyolardi ya vajinanin ucuna koydu da bakti ve 1 tanesi tutunmus 2 embriyodann ayy saglikla gelsinn de ben baska birsey istemiyorumm
Hayirli olsun Allah tamamına erdirsin. Kac gün sonra keseyi gördünüzKizlar cok sukur keseyi gorduk kalp atimida baslamis dedi doktor haftaya daha net duyariz herseyi dedi suan icin sikinti yok dedi bh arada suan yasadigimiz butun agrilar icin hersey cok normal olucak onlar dedi hani yasayanlar icin diyorum onun disinda suan cok kucuk zaten dedi alttan muayne etti ama bu sefer eskiden asiri sokuyolardi ya vajinanin ucuna koydu da bakti ve 1 tanesi tutunmus 2 embriyodann ayy saglikla gelsinn de ben baska birsey istemiyorumm