Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Lütfen asla ama asla. Benim ablam onda yaptırdı. Kıza 20 yumurta toplayıp taze transfer yaptı.ohss oldu. Bir sürü ek tedavi istedi ablam garanti olsun diye tutmazsa yaparım dedi. Abşam kendine transfer edinlen embriyonun ne bilgisini biliyor ne kalitesini. 5 gğn boyunca merkezler sizi arar bilgilendirir ablamı ne arayn olmuş ne aoran günler sonra şu ilaçlara başlayın transferiniz var demiş asistan kız. Kullanmış ablamda. Telde sormuş kaç yumurtam 5. Güne geldi bilgimiz yok diye oda doktor söyler ben söyleyemem demiş. Yani aşırı saçma aşırı korkunç dahq ne ayrıntılar. Şuan Şişli memorialde tedavi görülüyor yapılmayan onlarca test yapıldı orada ve her aşamada şoka giriyorlar bize bu yapılmamıştı diye. Normalre ben böyle şeylere pek yorum yapmam ama arkadaşım çok para harcıyoruz manevi olarak yıpranıyoruz. Bence başka bir hekim bulun. Sevtap hamdemir duymuştum ankarada.ben İstanbul’daykm arkadaşlarımdan duyduğumu söylüyorum. Çok daha iyileri vardır belki
Çok teşekkür ederim uyardığın için medyada öle iyi izlenimleri var ki çoğu doktorun insan bılemıyor ve süreç gerçekten maddi manevı mahvedıyor :KK43:

doktorumda dedi zaten kızartma ,hamur işi ,tatlı uzak dur dedi ama benim şu sıralar midemi bastıranlar hep hamur işi, makarna ,mantı ,peynirli börek :)
Hhahaa al benden de o kadar hatta ek olarak paketli gıda türleri çikolata kek falan istiyorum hep cevizi şuydu buydu ilgimi çekmiyor 🤣

Lütfen asla ama asla. Benim ablam onda yaptırdı. Kıza 20 yumurta toplayıp taze transfer yaptı.ohss oldu. Bir sürü ek tedavi istedi ablam garanti olsun diye tutmazsa yaparım dedi. Abşam kendine transfer edinlen embriyonun ne bilgisini biliyor ne kalitesini. 5 gğn boyunca merkezler sizi arar bilgilendirir ablamı ne arayn olmuş ne aoran günler sonra şu ilaçlara başlayın transferiniz var demiş asistan kız. Kullanmış ablamda. Telde sormuş kaç yumurtam 5. Güne geldi bilgimiz yok diye oda doktor söyler ben söyleyemem demiş. Yani aşırı saçma aşırı korkunç dahq ne ayrıntılar. Şuan Şişli memorialde tedavi görülüyor yapılmayan onlarca test yapıldı orada ve her aşamada şoka giriyorlar bize bu yapılmamıştı diye. Normalre ben böyle şeylere pek yorum yapmam ama arkadaşım çok para harcıyoruz manevi olarak yıpranıyoruz. Bence başka bir hekim bulun. Sevtap hamdemir duymuştum ankarada.ben İstanbul’daykm arkadaşlarımdan duyduğumu söylüyorum. Çok daha iyileri vardır belki
Ay 20 yumurta toplayıp nasıl taze transfer yapabilir çok büyük risk 24 yumurtam vardı dondurulmuş oldum doktor direk ohss olursun demişti

#UkadarU
Ayyy inşallah çok çok aminnn canım 🤲 gece de karnıma agrı girdi hatta ben galiba adet oldum dedim ama kısa süreli oldu geçti.. Ama bel agrısı uzanırsam hiç olmuyor sıfır belirti hareket edersem oluyor 😃
kızz olsun bunlar hep belirtii :KK70: bu arada test gunun ne zamann :)

Kaçıncı gün embriyosu kaç tane koyuldu, embriyolar beta salgılamaya 5-7 gün arasında başlıyorlarmış, minicik o daha, anca tutunmuştur beta bile salgılamamıştır, ne acımasız bir doktormuş, bu işlerden anlamadığı belli, sen kendi tüp bebek doktorunu dinle, canını da sıkma hiç, inşallah can bulacak karnında bebişin🍀🧿
5.gün embriyosu 1 tane koydular inşallah tutunmuştur bebeğim çok teşekkür ederim saolun allah razı olsun eksik olmayın 🙏💗

X