- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.461
İnşallahHadi inşallah bir zar olsun keşke. Biz çift kesedeyiz ama plasentamız belli değil henüz. İnşallah çift plasenta olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahHadi inşallah bir zar olsun keşke. Biz çift kesedeyiz ama plasentamız belli değil henüz. İnşallah çift plasenta olur.
Çok teşekkür ederim uyardığın için medyada öle iyi izlenimleri var ki çoğu doktorun insan bılemıyor ve süreç gerçekten maddi manevı mahvedıyorLütfen asla ama asla. Benim ablam onda yaptırdı. Kıza 20 yumurta toplayıp taze transfer yaptı.ohss oldu. Bir sürü ek tedavi istedi ablam garanti olsun diye tutmazsa yaparım dedi. Abşam kendine transfer edinlen embriyonun ne bilgisini biliyor ne kalitesini. 5 gğn boyunca merkezler sizi arar bilgilendirir ablamı ne arayn olmuş ne aoran günler sonra şu ilaçlara başlayın transferiniz var demiş asistan kız. Kullanmış ablamda. Telde sormuş kaç yumurtam 5. Güne geldi bilgimiz yok diye oda doktor söyler ben söyleyemem demiş. Yani aşırı saçma aşırı korkunç dahq ne ayrıntılar. Şuan Şişli memorialde tedavi görülüyor yapılmayan onlarca test yapıldı orada ve her aşamada şoka giriyorlar bize bu yapılmamıştı diye. Normalre ben böyle şeylere pek yorum yapmam ama arkadaşım çok para harcıyoruz manevi olarak yıpranıyoruz. Bence başka bir hekim bulun. Sevtap hamdemir duymuştum ankarada.ben İstanbul’daykm arkadaşlarımdan duyduğumu söylüyorum. Çok daha iyileri vardır belki
Hhahaa al benden de o kadar hatta ek olarak paketli gıda türleri çikolata kek falan istiyorum hep cevizi şuydu buydu ilgimi çekmiyordoktorumda dedi zaten kızartma ,hamur işi ,tatlı uzak dur dedi ama benim şu sıralar midemi bastıranlar hep hamur işi, makarna ,mantı ,peynirli börek :)
Hahah sende başka Bi durumdasın valla kimse gerçeği bilmiyor boşver ne olduysa güzel olmuşAcaba benimkine de mi böyle yaptılar ? Gerçi ben hala çift attıklarından şüpheliyim ama :)
Amin canım inşallahHadi inşallah sağlıkla yeni bir tedaviye başlarsın canım, şimdiden başla coenzimq10 takviyesine, havuç suyu iç bol bol, hemen toparlansın rahmin embriyoyı sağlıkla kabul etsin inşallah
Ay 20 yumurta toplayıp nasıl taze transfer yapabilir çok büyük risk 24 yumurtam vardı dondurulmuş oldum doktor direk ohss olursun demiştiLütfen asla ama asla. Benim ablam onda yaptırdı. Kıza 20 yumurta toplayıp taze transfer yaptı.ohss oldu. Bir sürü ek tedavi istedi ablam garanti olsun diye tutmazsa yaparım dedi. Abşam kendine transfer edinlen embriyonun ne bilgisini biliyor ne kalitesini. 5 gğn boyunca merkezler sizi arar bilgilendirir ablamı ne arayn olmuş ne aoran günler sonra şu ilaçlara başlayın transferiniz var demiş asistan kız. Kullanmış ablamda. Telde sormuş kaç yumurtam 5. Güne geldi bilgimiz yok diye oda doktor söyler ben söyleyemem demiş. Yani aşırı saçma aşırı korkunç dahq ne ayrıntılar. Şuan Şişli memorialde tedavi görülüyor yapılmayan onlarca test yapıldı orada ve her aşamada şoka giriyorlar bize bu yapılmamıştı diye. Normalre ben böyle şeylere pek yorum yapmam ama arkadaşım çok para harcıyoruz manevi olarak yıpranıyoruz. Bence başka bir hekim bulun. Sevtap hamdemir duymuştum ankarada.ben İstanbul’daykm arkadaşlarımdan duyduğumu söylüyorum. Çok daha iyileri vardır belki
Hayırlısı artık ne diyelim :)Hahah sende başka Bi durumdasın valla kimse gerçeği bilmiyor boşver ne olduysa güzel olmuş
:Yasak ya cazip geliyor hepsi , belki 1 senedir cips yemedim ama şu an cips yiyorum :)Hhahaa al benden de o kadar hatta ek olarak paketli gıda türleri çikolata kek falan istiyorum hep cevizi şuydu buydu ilgimi çekmiyor
kızz olsun bunlar hep belirtii bu arada test gunun ne zamann :)Ayyy inşallah çok çok aminnn canım gece de karnıma agrı girdi hatta ben galiba adet oldum dedim ama kısa süreli oldu geçti.. Ama bel agrısı uzanırsam hiç olmuyor sıfır belirti hareket edersem oluyor
Ay ben transferden beri yemedim ama ben de seviyorum istemiyo değilim:Yasak ya cazip geliyor hepsi , belki 1 senedir cips yemedim ama şu an cips yiyorum :)
benim de bat a 2 günüm var ve dünden beri bende adete benzer ağrılar yaşıyorum canım şuanda bile.. hayra yoralımmDün regl günümdü, gece adet sancısıyla uyandım, çok korktum kanama başlayacak diye böyle bişey yaşayan var mı transferden sonra bacılarım
Canınız çekiyorsa yiyin canım,aşırıya kaçmadıktan sonra bence bir sakıncası olmaz, sağlıklı beslenme de bi yere kadar o da sıkıyor bir süre sonra:Yasak ya cazip geliyor hepsi , belki 1 senedir cips yemedim ama şu an cips yiyorum :)
Zatn ben şu an mideme giren her şeye şükrediyorum sağlıklıdan filan geçtim :)Canınız çekiyorsa yiyin canım,aşırıya kaçmadıktan sonra bence bir sakıncası olmaz, sağlıklı beslenme de bi yere kadar o da sıkıyor bir süre sonra
Sebze meyve bol su agirli beslen canım daha da kabız olursan duphalac içtransfer sonrası kabızlık için etkili bir çözüm öneriniz var mı kızlar ya
Yaaa öyle mi diyorsun canım.. İnşallah çarşamba test günüm nasipse#UkadarU
kızz olsun bunlar hep belirtii bu arada test gunun ne zamann :)
o zaman öncelikle sebze meyveye bi ağırlık vereyim inşallah geçer sağolasın canımSebze meyve bol su agirli beslen canım daha da kabız olursan duphalac iç
Ayy bisi kalmam8s hadi bakalimm hatirlisiylan al haberini canimmYaaa öyle mi diyorsun canım.. İnşallah çarşamba test günüm nasipse
Kefir bana çok iyi geldi canım tavsiye ederim, işe yaramazsa son çare duphalac şuruptransfer sonrası kabızlık için etkili bir çözüm öneriniz var mı kızlar ya
5.gün embriyosu 1 tane koydular inşallah tutunmuştur bebeğim çok teşekkür ederim saolun allah razı olsun eksik olmayınKaçıncı gün embriyosu kaç tane koyuldu, embriyolar beta salgılamaya 5-7 gün arasında başlıyorlarmış, minicik o daha, anca tutunmuştur beta bile salgılamamıştır, ne acımasız bir doktormuş, bu işlerden anlamadığı belli, sen kendi tüp bebek doktorunu dinle, canını da sıkma hiç, inşallah can bulacak karnında bebişin