Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim uyardığın için medyada öle iyi izlenimleri var ki çoğu doktorun insan bılemıyor ve süreç gerçekten maddi manevı mahvedıyor

doktorumda dedi zaten kızartma ,hamur işi ,tatlı uzak dur dedi ama benim şu sıralar midemi bastıranlar hep hamur işi, makarna ,mantı ,peynirli börek :)
Hhahaa al benden de o kadar hatta ek olarak paketli gıda türleri çikolata kek falan istiyorum hep cevizi şuydu buydu ilgimi çekmiyor

Ay 20 yumurta toplayıp nasıl taze transfer yapabilir çok büyük risk 24 yumurtam vardı dondurulmuş oldum doktor direk ohss olursun demişti

#UkadarU
Ayyy inşallah çok çok aminnn canım gece de karnıma agrı girdi hatta ben galiba adet oldum dedim ama kısa süreli oldu geçti.. Ama bel agrısı uzanırsam hiç olmuyor sıfır belirti hareket edersem oluyor
kızz olsun bunlar hep belirtii bu arada test gunun ne zamann :)

5.gün embriyosu 1 tane koydular inşallah tutunmuştur bebeğim çok teşekkür ederim saolun allah razı olsun eksik olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…