-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.421
Allah razı olsun çok saolun bekleyecez inşallah yerleşme kanamasıdır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım çok geçmiş olsun ...Ama baktimda daha 6. gunmüş çok erken zaten çıkması içinde ...lekelenme yerleşme de olabilir..Sen doktorunu dinle ilacına devam et ...dinlen evde yat bide iş güç yapma canım..testini tekrarlarsin günü gelince
Daha belli olmadı mono mono gibi görünüyor şimdilik ama hala arada zat görebilme için vaktimiz varmışSenin ikizler tek kesedeler mi çift kesedeler mi :)
Felaket tellalı bu bazı Drlar ya ha 12gun olur o zaman değerin 1cikar tamam haklı deriz budaha tam tutunma aşamasında sen adet oluyorsun diyor boşver üzülme rahim kasılmasın sen tüp bebek doktorunu dinle daha çok yeni belkide yerlesme kanamasıdirBende söyledim kullandığım ilaçlarla adet olmam dedim ama psikolojimi alt üst etti gece bekleyecez daha bugün 6.gün oldu inşallah hüsrana uğramayız
Pembe geldi peceteye cok az başkada gelmedi ama crinone jel kullanıyorum sabahları onu jel pütür pütür geliyo gün içinde o pütürlük pembe lekeyle geldiYani olabilir tabiki kan rengine döndü mü peçeteye mi geliyor kan sildikçe. Yoksa tuvalete idrarda damlıyor akıyor mu. Az çok anlarsın adet kanı mı değil mi. Ama şunu da düşünüyorum kullandığımız iğneler zaten adet olmamıza engel oluyor anca ilaçları bıraktığınızda adet olabiliyoruz. Ananas yerine avokado ye kabak çekirdeği ye. Ben Bi yerde okumuştum transferden sonra nar ananas hurma yemeyin diyordu. Ben ilk transferde boyna hurma yemiştim tabi ona bağlamıyorum ama öyle yazdığına göre yemesem daha iyi.
Ya ne güzel , ben maalsef mide bulantısı yaşıyorum pek bir şey yemiyorum , her şey kokuyor ama şükür ayağa kalkabiliyorum
Canım telaş yapma daha çok erken, burda lekelenme yaşayan çok arkadaş var hem de pozitif sonuç aldılar çok şükür. Hemen niye kan ver demiş sana, 6. Gün çıksa doktorlar niye bizi 12 gün bekletsinler sonuç için. Doktorunu dinle ilaçlara devam et, ağrın oldu mu leke gelince, çok geçmiş olsun canımKızlar merhabalar hamilelik müjdesini alanlara cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah yardımınıza ihtiyacım var1 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum dün akşam pembe lekelenme oldu acili aradık nöbetçi jinekolog beta hcg ver sonucu cıkınca muayene edecem dedi hastaneye gittik kanı verdik sonuc 1.49 cıktı doktor sen adet oluyorsun bebek tutmamış dedi 12.gün kan verme dedi hastaneden cıktım çok kötü oldum sabah kendi doktoruma gittim nasıl test ister dedi boşuna mı 12. Gün diyoruz dedi muayenede neyi görecekti ki dedi proluton iğne verdi ( progesteron iğne kullanıyorum her gün crinone jel ile) rapor verdi işe gitmeyeceksin yatacaksın dedi bide başka dondurulmuş varmıydı dedi 2 tane var dedim kanda cıkmaması erken oldugu için mi yoksa bebeğim benle değil mi yaaa nolur yardım edin böyle bişey başına gelen varsa
İnşallah yerleşme kanamasıdır çok korkuyoruz akşamdan beri düşünmemeye çalışıyorum ama onca emek ve benim zor gecen Bi süreç bekleyecez cuma gününü inşallah pozitifi görürüzFelaket tellalı bu bazı Drlar ya ha 12gun olur o zaman değerin 1cikar tamam haklı deriz budaha tam tutunma aşamasında sen adet oluyorsun diyor boşver üzülme rahim kasılmasın sen tüp bebek doktorunu dinle daha çok yeni belkide yerlesme kanamasıdir
Vallahi ikiz olunca çifte tarife anladığım kadarıyla :))1250 mi :) yok mu arttıran :))) ya resmen soygun bence bu .
Dün adet günümdü zaten hafif sancı girdi adet olacakmış gibi üstüne leke gelince korktuk cokCanım telaş yapma daha çok erken, burda lekelenme yaşayan çok arkadaş var hem de pozitif sonuç aldılar çok şükür. Hemen niye kan ver demiş sana, 6. Gün çıksa doktorlar niye bizi 12 gün bekletsinler sonuç için. Doktorunu dinle ilaçlara devam et, ağrın oldu mu leke gelince, çok geçmiş olsun canım
Ben de crinone jel kullanıyorum, bazen bende de o pütürler pembe geliyor, somon rengi gibi, ama hiç leke olarak düşünmedim, kendi akıntında mı pembeydiPembe geldi peceteye cok az başkada gelmedi ama crinone jel kullanıyorum sabahları onu jel pütür pütür geliyo gün içinde o pütürlük pembe lekeyle geldi
İçinde kalanlar helede bulaşıyordur ondan bence. Ben sanmıyorum adet olacağını 6. Gün betan çıkmaz zaten pozitif olsanda bence takılma canım o doktoraPembe geldi peceteye cok az başkada gelmedi ama crinone jel kullanıyorum sabahları onu jel pütür pütür geliyo gün içinde o pütürlük pembe lekeyle geldi
O pütürlük geldi öyle sonradan gelmediBen de crinone jel kullanıyorum, bazen bende de o pütürler pembe geliyor, somon rengi gibi, ama hiç leke olarak düşünmedim, kendi akıntında mı pembeydi
O pütürlükle geldi öyle sonradan gelmedi
O pütürlük geldi öyle sonradan gelmedi
Allahım duysun sesini inşallah adet olmam inş pozitifi görürüzİçinde kalanlar helede bulaşıyordur ondan bence. Ben sanmıyorum adet olacağını 6. Gün betan çıkmaz zaten pozitif olsanda bence takılma canım o doktora
Tek embriyo olunca embriyolog lazer ile traşlamış embriyoyu tutunmasını kolaylaştırmak içinMaşallah ne denirki valla Allah ol derse oluverirmiş işte doktorundan da Allah razı olsun. mucizesin resmenbölünmeler genelde genetik faktöre bağlıymış. Burada da var embriyosu bölünen ama onlarınki genetik ailelerinde de ikiz varmış
Canım bazen geliyor crinone jelden o renk pütürler, benden de geliyor, belki de uygulama esnasında zorluyoruz biraz tahriş ediyor, o bile lekelenme yapabilir, hiç takılma sen böyle şeylere, kan rengi kanaman olmadığı sürece korkma, Allah korusun olmasın zaten. Keşke gitmeseydin doktora, bazı doktorlar acımasız konuşuyorlar çünküO pütürlük geldi öyle sonradan gelmedi
Bilmiyordum ya keşke gitmeseydimCanım bazen geliyor crinone jelden o renk pütürler, benden de geliyor, belki de uygulama esnasında zorluyoruz biraz tahriş ediyor, o bile lekelenme yapabilir, hiç takılma sen böyle şeylere, kan rengi kanaman olmadığı sürece korkma, Allah korusun olmasın zaten. Keşke gitmeseydin doktora, bazı doktorlar acımasız konuşuyorlar çünkü
Kaçıncı gün embriyosu kaç tane koyuldu, embriyolar beta salgılamaya 5-7 gün arasında başlıyorlarmış, minicik o daha, anca tutunmuştur beta bile salgılamamıştır, ne acımasız bir doktormuş, bu işlerden anlamadığı belli, sen kendi tüp bebek doktorunu dinle, canını da sıkma hiç, inşallah can bulacak karnında bebişinBilmiyordum ya keşke gitmeseydimRabbim hayra cıkarsın yolumuzu cümlemizin çok saol teşekkür ederim
Bencede yerleşme kanamasıdır ve hcg yeni yeni üretilmeye başlıyordur. Bende 7. gün pembe akıntı oldu, sonraki günler kahverengi lekelenme oldu. Çok şükür pozitifim. Allah hepimiz için güzel haberler ve sonuçlar almamızı nasip etsinİnşallah yerleşme kanamasıdır çok korkuyoruz akşamdan beri düşünmemeye çalışıyorum ama onca emek ve benim zor gecen Bi süreç bekleyecez cuma gününü inşallah pozitifi görürüz
Ben yaşamıştım cnm regl günümde agrim olmuştu endişelenme vücudun daha yeni alışıyor bu arada test günün yarın dimiDün regl günümdü, gece adet sancısıyla uyandım, çok korktum kanama başlayacak diyeböyle bişey yaşayan var mı transferden sonra bacılarım