Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allah razı olsun çok saolun bekleyecez inşallah yerleşme kanamasıdır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende söyledim kullandığım ilaçlarla adet olmam dedim ama psikolojimi alt üst etti gece bekleyecez daha bugün 6.gün oldu inşallah hüsrana uğramayız
Felaket tellalı bu bazı Drlar ya ha 12gun olur o zaman değerin 1cikar tamam haklı deriz budaha tam tutunma aşamasında sen adet oluyorsun diyor boşver üzülme rahim kasılmasın sen tüp bebek doktorunu dinle daha çok yeni belkide yerlesme kanamasıdir

Pembe geldi peceteye cok az başkada gelmedi ama crinone jel kullanıyorum sabahları onu jel pütür pütür geliyo gün içinde o pütürlük pembe lekeyle geldi

Ya ne güzel , ben maalsef mide bulantısı yaşıyorum pek bir şey yemiyorum , her şey kokuyor ama şükür ayağa kalkabiliyorum

geçer inşallah kısa zamanda
Koku alma duyusu bende çok fazla
Burnum tıkanıyo benim sürekli
Deli gibi su içsemde dudaklarım kuruyo
Bide kabızlık bu dertlerden başka yok şükür şimdilik

Canım telaş yapma daha çok erken, burda lekelenme yaşayan çok arkadaş var hem de pozitif sonuç aldılar çok şükür. Hemen niye kan ver demiş sana, 6. Gün çıksa doktorlar niye bizi 12 gün bekletsinler sonuç için. Doktorunu dinle ilaçlara devam et, ağrın oldu mu leke gelince, çok geçmiş olsun canım

İnşallah yerleşme kanamasıdır çok korkuyoruz akşamdan beri düşünmemeye çalışıyorum ama onca emek ve benim zor gecen Bi süreç bekleyecez cuma gününü inşallah pozitifi görürüz

Dün adet günümdü zaten hafif sancı girdi adet olacakmış gibi üstüne leke gelince korktuk cok

Pembe geldi peceteye cok az başkada gelmedi ama crinone jel kullanıyorum sabahları onu jel pütür pütür geliyo gün içinde o pütürlük pembe lekeyle geldi
Ben de crinone jel kullanıyorum, bazen bende de o pütürler pembe geliyor, somon rengi gibi, ama hiç leke olarak düşünmedim, kendi akıntında mı pembeydi

İçinde kalanlar helede bulaşıyordur ondan bence. Ben sanmıyorum adet olacağını 6. Gün betan çıkmaz zaten pozitif olsanda bence takılma canım o doktora

Tek embriyo olunca embriyolog lazer ile traşlamış embriyoyu tutunmasını kolaylaştırmak için
Bu da bölünmeye sebep olabiliyormuş
Kocaeli de Prof dr Eray çalışkan
Embriyolog ise adatıp istanbulda Ender yalçınkaya
Allah ikisinden de razı olsun

O pütürlük geldi öyle sonradan gelmedi
Canım bazen geliyor crinone jelden o renk pütürler, benden de geliyor, belki de uygulama esnasında zorluyoruz biraz tahriş ediyor, o bile lekelenme yapabilir, hiç takılma sen böyle şeylere, kan rengi kanaman olmadığı sürece korkma, Allah korusun olmasın zaten. Keşke gitmeseydin doktora, bazı doktorlar acımasız konuşuyorlar çünkü

Bilmiyordum ya keşke gitmeseydim Rabbim hayra cıkarsın yolumuzu cümlemizin çok saol teşekkür ederim

Bilmiyordum ya keşke gitmeseydim Rabbim hayra cıkarsın yolumuzu cümlemizin çok saol teşekkür ederim
Kaçıncı gün embriyosu kaç tane koyuldu, embriyolar beta salgılamaya 5-7 gün arasında başlıyorlarmış, minicik o daha, anca tutunmuştur beta bile salgılamamıştır, ne acımasız bir doktormuş, bu işlerden anlamadığı belli, sen kendi tüp bebek doktorunu dinle, canını da sıkma hiç, inşallah can bulacak karnında bebişin

İnşallah yerleşme kanamasıdır çok korkuyoruz akşamdan beri düşünmemeye çalışıyorum ama onca emek ve benim zor gecen Bi süreç bekleyecez cuma gününü inşallah pozitifi görürüz
Bencede yerleşme kanamasıdır ve hcg yeni yeni üretilmeye başlıyordur. Bende 7. gün pembe akıntı oldu, sonraki günler kahverengi lekelenme oldu. Çok şükür pozitifim. Allah hepimiz için güzel haberler ve sonuçlar almamızı nasip etsin

Dün regl günümdü, gece adet sancısıyla uyandım, çok korktum kanama başlayacak diye böyle bişey yaşayan var mı transferden sonra bacılarım
Ben yaşamıştım cnm regl günümde agrim olmuştu endişelenme vücudun daha yeni alışıyor bu arada test günün yarın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…