Aralık - Ocak Transfer olacaklar

A aaaa ilk defa duydum heee denerim ama 😁😁 ayy cok sevindim hee masalalh iyi bare gecnesine dokgor ne dedi normalmiymia boyle agrilae falan ay korkuttun hee yemin ederimm 😔
Sağolasın canım benim sorma bende korktum o mide karın ağrısı hiç bişey demedi muayene etti sadece aktif kanama alanın yok gayet iyi bir sorun görünmüyor dedi tabi ilk 3 ay herkesin düşük riski vardır o nedenle dikkat ediyoruz dedi 🤩

Kefir bana çok iyi geldi canım tavsiye ederim, işe yaramazsa son çare duphalac şurup
sağol canımm hayatımda önyargıdan kefir içemedim kötüdür diye ama ilaçtan önce onu denerim muhakkak🙏 her an test yapıp atarsın diye içimde bir heyecanla seni bekliyorum bu arada 😍🙊

ayy ıyı ozmamn amn ıyı olda canım benımm :)) yarın ben gıttıgımde sorucam doktora herseyı bakım bı acıklama yazsın buraya yazarım belkı bızle aynı sıkıntısı olanlar falan varsa ıcı rhatlar nblm :))

sağol canımm hayatımda önyargıdan kefir içemedim kötüdür diye ama ilaçtan önce onu denerim muhakkak🙏 her an test yapıp atarsın diye içimde bir heyecanla seni bekliyorum bu arada 😍🙊
Ben de içmezdim hiç, ama deneyince fena olmadığını gördüm, ayran gibi ama biraz daha keskin bi tadı var🥰 idrar testi yapmıcam yarın sabah direk kan vereceğim inşallah🥰🍀🧿🎊🎉💕🌹 inşallah güzel sonuçlarımız çıkar inşallahh yaaaa çok istiyorum

ayy ıyı ozmamn amn ıyı olda canım benımm :)) yarın ben gıttıgımde sorucam doktora herseyı bakım bı acıklama yazsın buraya yazarım belkı bızle aynı sıkıntısı olanlar falan varsa ıcı rhatlar nblm :))
Ay aklında olan herşeyi sor valla bacım insan oraya gittiğinde hiç bişey sormadan geri dönmüş oluyo çünkü 🤩

Ben de içmezdim hiç, ama deneyince fena olmadığını gördüm, ayran gibi ama biraz daha keskin bi tadı var🥰 idrar testi yapmıcam yarın sabah direk kan vereceğim inşallah🥰🍀🧿🎊🎉💕🌹 inşallah güzel sonuçlarımız çıkar inşallahh yaaaa çok istiyorum
Çatlattın hepimizi burda 😁 belki bugün yapmışsındır dedim ama noooo 😑

Valla çatlattın bizi burda bende bugün yaparsın diye bekledim ama yarına kaldı artık yarin güzel hayırlı haberlerle gel inşallah kacta gideceksin

Ayy canım bari erkenn git kan vermeye gidebiliyorsan 😍Normalde 11gibi uyanırım bugün 9 da kalktım sayfaya baktım hemen 😅belki gitmişsindir diye 😂
Hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum 😇🤲❣️

çıkacak inşallah canım çok inanıyorum💪♥️ baksana hepimiz beklemişiz resmen yaparsın test diye😅 çok kararlıca bekledin maşallah ama iyi de yaptın gerçekten inşallah çook net ve güzel bir sonuç alacaksın♥️ yarını heyecanla bekliyorum ikimiz için de🥰

X