Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben yaşamıştım cnm regl günümde agrim olmuştu endişelenme vücudun daha yeni alışıyor bu arada test günün yarın dimi
Evet sevinçlim yarın🍀🧿🥰🎉🎊 hayırlısı neyse onu göstersin rabbim, bir daha düşük acısı yaşatmasın, varsa sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza🎊🎉💕🌹🍀🧿🥰 sen naptın, muayeneye gittin mi, regl oldun mu

Utanma bacım çıtı pıtısın 🤗 ben son zamanlarda aldım bu kiloyu transferden önce 48 dim hayatımda hiç 50 kilo olmamıştım o yüzden şimdi çok mutluyum yer yer kilo alamazdım 🤣 kız ben 46-47 gibiydim hep zamanla 48 e yükselebildim şimdi kalkıp iki iş yapsam gene iner kilom. Hamilelikte alırsın kilo bol bol ye 😊
O süreçte korkuttular beni ilaçlar inanılmaz kilo yapar bir hafta da 5-6 kilo alırsın diye ben 1 kilo bile almadım . İkiz olunca alırım muhakkak , henüz aynı kiloda sayılırım hatta biraz gitti 42 yi gördüm pek yiyemiyorum ben.

geçer inşallah kısa zamanda
Koku alma duyusu bende çok fazla
Burnum tıkanıyo benim sürekli
Deli gibi su içsemde dudaklarım kuruyo
Bide kabızlık bu dertlerden başka yok şükür şimdilik
Su içebilmek ne güzel bana su bile acı geliyor yudum alsam midem allak bullak oluyor günde 750 ml. bulsam şükrediyorum. dudaklara hametan kullan çözümü onunla buldum bende.

Evet sevinçlim yarın🍀🧿🥰🎉🎊 hayırlısı neyse onu göstersin rabbim, bir daha düşük acısı yaşatmasın, varsa sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza🎊🎉💕🌹🍀🧿🥰 sen naptın, muayeneye gittin mi, regl oldun mu
Amin kuzum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 💕
Yok kuzum daha olmadim beklemedeyim 🙈

İnşallah yerleşme kanamasıdır çok korkuyoruz akşamdan beri düşünmemeye çalışıyorum ama onca emek ve benim zor gecen Bi süreç bekleyecez cuma gününü inşallah pozitifi görürüz 🙏
İnşallah 🙏hepimiz o yollardan geçiyoruz yapacaktı birşey yok brklemekten başka ilaçlarını kullan bekle canim

U umut

Serum tedavisi nasıl oluyor bende bileyim diğer transfer de doktora söylerim gerçi onlar kendi bildiklerini okuyor ama şansımı denerim
Transfer öncesi baslaniyor herhafta devam ediyor pozitif alincada 12.haftaya kadar devam eden bir uygulama vitaminmis zannetmem konyadakiler haberdar değildir canim

Tek embriyo olunca embriyolog lazer ile traşlamış embriyoyu tutunmasını kolaylaştırmak için
Bu da bölünmeye sebep olabiliyormuş
Kocaeli de Prof dr Eray çalışkan
Embriyolog ise adatıp istanbulda Ender yalçınkaya
Allah ikisinden de razı olsun 🙏🏼
Aaa evet duymuştum been lazer ile embriyoyu deliyorlarmış bu da bölüyormuş embriyoyu 😊 doktorların iyiymiş sağlıcakla ilerle ikisini de kucağında gör inşallah 😊🙏🏻

O süreçte korkuttular beni ilaçlar inanılmaz kilo yapar bir hafta da 5-6 kilo alırsın diye ben 1 kilo bile almadım . İkiz olunca alırım muhakkak , henüz aynı kiloda sayılırım hatta biraz gitti 42 yi gördüm pek yiyemiyorum ben.
Yok ya o bünyeden bünyeye değişiyor ben de hiç kilo almadım aldığım 2-3 kiloyu da anca yiyip oturdum Bi iş yapmadığım için alabildim. Sen yine de yemeye çalış ikiz gebesin beslen güzelce hamur türü şeyler sana kilo aldırır Bebeğe yaramaz besinli şeyler bebeğe yarar 😊

Yok ya o bünyeden bünyeye değişiyor ben de hiç kilo almadım aldığım 2-3 kiloyu da anca yiyip oturdum Bi iş yapmadığım için alabildim. Sen yine de yemeye çalış ikiz gebesin beslen güzelce hamur türü şeyler sana kilo aldırır Bebeğe yaramaz besinli şeyler bebeğe yarar 😊
doktorumda dedi zaten kızartma ,hamur işi ,tatlı uzak dur dedi ama benim şu sıralar midemi bastıranlar hep hamur işi, makarna ,mantı ,peynirli börek :)

Merhaba tüp bebek için Ankara’da hangi doktoru önerirsiniz ? Bülent Berker’i duydum ama bilen varmı
Lütfen asla ama asla. Benim ablam onda yaptırdı. Kıza 20 yumurta toplayıp taze transfer yaptı.ohss oldu. Bir sürü ek tedavi istedi ablam garanti olsun diye tutmazsa yaparım dedi. Abşam kendine transfer edinlen embriyonun ne bilgisini biliyor ne kalitesini. 5 gğn boyunca merkezler sizi arar bilgilendirir ablamı ne arayn olmuş ne aoran günler sonra şu ilaçlara başlayın transferiniz var demiş asistan kız. Kullanmış ablamda. Telde sormuş kaç yumurtam 5. Güne geldi bilgimiz yok diye oda doktor söyler ben söyleyemem demiş. Yani aşırı saçma aşırı korkunç dahq ne ayrıntılar. Şuan Şişli memorialde tedavi görülüyor yapılmayan onlarca test yapıldı orada ve her aşamada şoka giriyorlar bize bu yapılmamıştı diye. Normalre ben böyle şeylere pek yorum yapmam ama arkadaşım çok para harcıyoruz manevi olarak yıpranıyoruz. Bence başka bir hekim bulun. Sevtap hamdemir duymuştum ankarada.ben İstanbul’daykm arkadaşlarımdan duyduğumu söylüyorum. Çok daha iyileri vardır belki

X