Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tabiki canım birazda anlamına dikkat etmek gerek aynen etkilermis isim daha oralara çok zaman var buluruz bir isim minicigimize artık yakisanindan

bebek büyüdükçe içeride rahmimizde büyüyor ağrıyı sancıyı o yapıyor ilk zamanlar
içerden bıçak batırıyorlar gibi oldu bana hep
bide hapşırınca öksürünce içeriden yırtılıyordu sanki

Teşekkür ederim canım amin inşallah

Kızlar bu arada bişey sorucam burda serum tedavisi gören bı arkadaşımız var kimdi ? Yazabilir misiniz

amin canım teşekkür ederim
allah hepimizin yardımcısı olsun
şu an hayatta tek hissettiğim duygu endişe valahi
ilkinde koşa koşa gittim
ikincide rengim benzim attı
sonra alıştım...
kafayı yiyoruz işte burda hepimiz birbirimizi biliyoruz
bu gün durup dururken ağlama krizine girdim
kafayı yiyorum heralde diye de korktum kendi kendime sonra
tedavi tüp bebek falan zaten zor süreç
bide ikiz gebelikle yola devam etmek iyice yıpratıyor...

Yaaa kıyamam zordur tabi ikiz gebelik ama çok güzel ya ben ikiz istiyordum hep ama tek kese göründü sanırım tek olarakda devam edicez betam yazınca herkes ikiz dediydi halbuki senin ailede mi var ikiz tek yumurta olunca genetik faktör oluyormuş

yok benimki tamamen kaderin cilvesi
tedavi ile gebe kaldım ben
tek yumurtam toplandı
tek embriyom oldu haliyle
o da bölünmüş tek yumurta ikizine dönmüş
beta ile alaka kuramıyorum ben başka yorumlarada bakıyorum ama
benim 10.gün 86
12. gün 201 di betam

Valla kaderin cilvesi kıyamam belki de tek yumurta toplandığında ne kadsr üzülmüştün çok etkilendim yaa Allah nasip ediyorsa işte tek yumurta ile iki evlatta veriyor ne denirki sonsuz şükürler olsun betanda çok yüksek değilmiş demezdim ikiz diye ama nasibinmiş ne güzel maşallah sana ne zaman öğrendin tek yumurta ikizi olduğunu

Maşallah ya mucize resmen Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ne mutlu sana ikiz annesi olmak ayrıcalıktır bence ben çok isterim

hadi bununla gecmis olsunnn simdi icin rahatladi kimse endiselenmesin diyebiliyorsun degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…