- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.361
Tabiki canım birazda anlamına dikkat etmek gerek aynen etkilermis isim daha oralara çok zaman var buluruz bir isim minicigimize artık yakisanindanAynen bnde ali ismimde ikimizin ortak kararida kizlarda faeketmezz ayy hic onemli degil ben onu alayimda biama bence isim onemli etkiliyomus cocugu mesel noyle poyraz tufan gibi birqz negatif isimler olarak geciyo ya hos iskiyle dogar derlwr ama bakalim artik
Aynen daa varr 8 bucuk ayTabiki canım birazda anlamına dikkat etmek gerek aynen etkilermis isim daha oralara çok zaman var buluruz bir isim minicigimize artık yakisanindan
bebek büyüdükçe içeride rahmimizde büyüyor ağrıyı sancıyı o yapıyor ilk zamanlarYa agrilariniz var mi benim ne guzel gecmisyi agrilarim falan sali gunu kese gormeye gidcez bugun 39. Gunumdeyim ve 2 gundur baslayan kasik agrilarim var suanda daha yogun hissediyorum cok korkuyorum dusuk falan yapicam diye ilk batmaula basladi sonrasinda genel agriya dondu sanki regli olur gibi oluyo dolgunlik hissi falan
Amin canım inşallah yaaaAyyy sen sali sonucu ogrencen bende kwseyi goremeye gidecem ayy hadi hayirlisi yaa rabbim mutku etsin bizi bu salii
Aynen bicak batiyor gibi sonrasinda regli gibi agridi simdi gecti ama cok korktum yabebek büyüdükçe içeride rahmimizde büyüyor ağrıyı sancıyı o yapıyor ilk zamanlar
içerden bıçak batırıyorlar gibi oldu bana hep
bide hapşırınca öksürünce içeriden yırtılıyordu sanki
hiç bulantım yok vallahi sanki hamile değilim gibiNasıl gidiyor bebişler , kaçıncı hafta oldular ? Mide bulantısı vs var mı ?
çok üzüldüm sizin içinCanım benimde pembe ve kılcal damar kanamasiydi tutunmadı sonrasında parça parça gelmeye başladı
Ay maşallah bana da nasip etsin rabbim inşallahYap yapinsanin içi gidiyo
Teşekkür ederim canım amin inşallahSağolasın canım benim çok teşekkür ederim bizler için normal Bi durummuş başına gelen olursa sakın endişelenmesinsen beta testi yaptırmışsın bu arada yazacaktım bende sana tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin inşallah
Amin canım ne güzel gönülden bir dua, amin inşallahEvet ya ne güzel haberler geliyoBundan sonra kalp atışlarını arka arkaya duycaz inşallah Sonra ikili testler cinsiyetler renkli ultrasonlar İnşallah ya arka arkaya dogururuz inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucağımiza bebislerimizi
Ay o kim hiç duymadım benTeşekkür ederim canım amin inşallah
Kızlar bu arada bişey sorucam burda serum tedavisi gören bı arkadaşımız var kimdi ? Yazabilir misiniz
amin canım teşekkür ederimCanım benim sağolasın ne güzel açıklamışsın doktora gittim birşey yokmuş şükürler olsunikizlerinle sağlıklı gebelikler dilerim Allah yardımcın olsun nasıl endişelenşyorsundur kanama olunca bende dün çok endişelendim
Yaaa kıyamam zordur tabi ikiz gebelik ama çok güzel ya ben ikiz istiyordum hep ama tek kese göründü sanırım tek olarakda devam edicez betam yazınca herkes ikiz dediydi halbukiamin canım teşekkür ederim
allah hepimizin yardımcısı olsun
şu an hayatta tek hissettiğim duygu endişe valahi
ilkinde koşa koşa gittim
ikincide rengim benzim attı
sonra alıştım...
kafayı yiyoruz işte burda hepimiz birbirimizi biliyoruz
bu gün durup dururken ağlama krizine girdim
kafayı yiyorum heralde diye de korktum kendi kendime sonra
tedavi tüp bebek falan zaten zor süreç
bide ikiz gebelikle yola devam etmek iyice yıpratıyor...
ben randevu aldım ünlü bi proftan ikiz gebelik için 1250 alıyomuşMuayene 850 tl mi ? O ne öyle ya abartmışlar iyice , çok meşhur bir doktor mu ?
yok benimki tamamen kaderin cilvesiYaaa kıyamam zordur tabi ikiz gebelik ama çok güzel ya ben ikiz istiyordum hep ama tek kese göründü sanırım tek olarakda devam edicez betam yazınca herkes ikiz dediydi halbukisenin ailede mi var ikiz tek yumurta olunca genetik faktör oluyormuş
Valla kaderin cilvesi kıyamam belki de tek yumurta toplandığında ne kadsr üzülmüştün çok etkilendim yaa Allah nasip ediyorsa işte tek yumurta ile iki evlatta veriyor ne denirki sonsuz şükürler olsunyok benimki tamamen kaderin cilvesi
tedavi ile gebe kaldım ben
tek yumurtam toplandı
tek embriyom oldu haliyle
o da bölünmüş tek yumurta ikizine dönmüş
beta ile alaka kuramıyorum ben başka yorumlarada bakıyorum ama
benim 10.gün 86
12. gün 201 di betam
Maşallah ya mucize resmenyok benimki tamamen kaderin cilvesi
tedavi ile gebe kaldım ben
tek yumurtam toplandı
tek embriyom oldu haliyle
o da bölünmüş tek yumurta ikizine dönmüş
beta ile alaka kuramıyorum ben başka yorumlarada bakıyorum ama
benim 10.gün 86
12. gün 201 di betam
hadi bununla gecmis olsunnnSağolasın canım benim çok teşekkür ederim bizler için normal Bi durummuş başına gelen olursa sakın endişelenmesinsen beta testi yaptırmışsın bu arada yazacaktım bende sana tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin inşallah