- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.341
Bende 30 yaşındayım yaklasik 9 yıllık evliyim şimdide hamileyimYaa evet yaaa allahimm ben 28 yasindayim 4 yillik evliyim sen ne kadarsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 30 yaşındayım yaklasik 9 yıllık evliyim şimdide hamileyimYaa evet yaaa allahimm ben 28 yasindayim 4 yillik evliyim sen ne kadarsinn
Aaa cok iyi genc annesin sende 2 yas varmis aramizdaaa olsunn yaa simdi vaktiymiss ayy demin kaynanama gittim yelek odmus minicikk hala inanamiyorum ya duygulandimm resmenn :)))Bende 30 yaşındayım yaklasik 9 yıllık evliyim şimdide hamileyim
Yap yap insanin içi gidiyoİflah olmayanlarda bizevet birşey olmaz rahim genişlediği için yerleştiği için çok normal diyorlar burayı kapatıyorum YouTube'dan Dr dinliyorum sürekli yani yaşadığımız herşey normal bende yapacağım ilerleyen günlerde o koyu çizgi içinhakkımız yani 9yil beklemisim
Tebrikler canımKızlar çıktı sonucum çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun
Ayyyy masalahhhh canim benimmm yaa ne guzel mutlu haberler geliyo hep bu ay yaa❣❣❣Kızlar çıktı sonucum çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun
Az önce doktora gittim canım kanama yok denecek kadardı ama karın ağrısımı desem mide ağrısı mı nedir o başladı öyle olunca hemen gittim muayene etti birşey yokmuş şükürler olsunAynen korkma yoğun bir şekilde devam etmiyorsa gerilme ama istersen bir doktora görün yarın filan için rahat etsin . Ne olur ne olmaz .
Ayyyy canimm masallahhh ya normalmus dimi bu donemde agrilar nblm boyle ufak kanama falan ayy icin rahat etmistir yAAz önce doktora gittim canım kanama yok denecek kadardı ama karın ağrısımı desem mide ağrısı mı nedir o başladı öyle olunca hemen gittim muayene etti birşey yokmuş şükürler olsun
Canım benim sağolasın ne güzel açıklamışsın doktora gittim birşey yokmuş şükürler olsun ikizlerinle sağlıklı gebelikler dilerim Allah yardımcın olsun nasıl endişelenşyorsundur kanama olunca bende dün çok endişelendimTaze kan rengi
Pembe kan rengi (kılcal damar kanaması ) risk yok
Bordo kahve kan rengi (kese etrafı kanama alanı )
Bunda biraz risk var yatıyosun kalkmıyosun dinlenip bol su içiyosun
İlaç iğne verirlerse alıyosun
Yine de bi için rahat etsin diye usg ye giriyosun
Kalp atışını duyup içini rahatlatıyosun
Kanama ertesi gün kesiliyosa azalıyosa korkmaya gerek olmuyo
Düşük kanaması pelte pelte oluyormuş ve sancılı oluyormuş
Düşük yapsan farkedersin zaten demişti hocalar bana
Benim tek yumurta ikizi bu yüzden her hafta kanamam oluyor
Benim yasimdakilerin boyunca çocuğu ve var ilk evlendigimde olsa 7 sekiz yaşında çocuğum olacaktı ama dediğim gibi zamanı gelmezse hicbirsey olmuyor yaaa giydirmeye nasip etsin rabbim bende bugün bı hoz attım bebek kıyafetlerine bayıldımAaa cok iyi genc annesin sende 2 yas varmis aramizdaaa olsunn yaa simdi vaktiymiss ayy demin kaynanama gittim yelek odmus minicikk hala inanamiyorum ya duygulandimm resmenn :)))
Ya boyle zaman gelsinde bebek kiyafetlerini alalim odalaeimi hazirliyalimm col istiyorumm benn :)))Benim yasimdakilerin boyunca çocuğu ve var ilk evlendigimde olsa 7 sekiz yaşında çocuğum olacaktı ama dediğim gibi zamanı gelmezse hicbirsey olmuyor yaaa giydirmeye nasip etsin rabbim bende bugün bı hoz attım bebek kıyafetlerine bayıldım
Kaçıncı günü transferin böle köyü az daha bekleyip yapacağım kopkoyu çıksın istiyorum hatıra için bekleyince falan kaybolmaz demiYap yap insanin içi gidiyo
Gelir gelir hepsi olacak inşallah he senin eşin isim bulmustu neymiş?Ya boyle zaman gelsinde bebek kiyafetlerini alalim odalaeimi hazirliyalimm col istiyorumm benn :)))
Evet canım aynen endişeler heyecanlar yeni başlıyor bence hepimize kucagkmiza almak nasip olsun pozitifi görünce iş bitmiyor gerçekten şimdide beni kese heyecanı sardıEvet yaa pozitif alanlar çoğunlukta, tabi sağlıkla ilerlesin hepimizin gebeliği, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun, ben de evlat sahibi olanlar kervanına katılayım inşallah güzel haberler verelim birbirimize, test sonucuyla bitmiyor işte, kesesi kalbi bekle Allah bekle sonu güzel olsun da bekleriz sıkıntı yok
Erkek olursa ali yada ömer kiz olursada nisa yada asya bunlari istiyomus bana diyoki cocugun ismini babasi koyar aman ne koyuyosan koy dedim farkermez oyle endexlemisimki kendimi inan umrumsa degil yeterki dogsunGelir gelir hepsi olacak inşallah he senin eşin isim bulmustu neymiş?
Çok sevindim canım çok şükür Kızlar böyle bişey olduğunda hemen kötü şeyler dusunmeyelim umutsuzluğa kapilmayalim.bilmiyorum hepimize olabilir belki ama pozitif olalım birakmayalim kendimiziAz önce doktora gittim canım kanama yok denecek kadardı ama karın ağrısımı desem mide ağrısı mı nedir o başladı öyle olunca hemen gittim muayene etti birşey yokmuş şükürler olsun
Aminn aminnn allahimm rabbim kim.istiyorsa gercekten hakedene bence burasi onemli cunki ne anneler var cocuklarini ölduruyolar goruyoruz hak eden tum kadinlara anneligii yasatsinnnEvet ya ne güzel haberler geliyo Bundan sonra kalp atışlarını arka arkaya duycaz inşallah Sonra ikili testler cinsiyetler renkli ultrasonlar İnşallah ya arka arkaya dogururuz inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucağımiza bebislerimizi
Valla süzgece dönen biziz vay Ali isminj severim omerde güzel kız isimleri de güzelmiş ortak bir karar alırsınız artık isim kolay isErkek olursa ali yada ömer kiz olursada nisa yada asya bunlari istiyomus bana diyoki cocugun ismini babasi koyar aman ne koyuyosan koy dedim farkermez oyle endexlemisimki kendimi inan umrumsa degil yeterki dogsun
Aynen bnde ali ismimde ikimizin ortak kararida kizlarda faeketmezz ayy hic onemli degil ben onu alayimda bi ama bence isim onemli etkiliyomus cocugu mesel noyle poyraz tufan gibi birqz negatif isimler olarak geciyo ya hos iskiyle dogar derlwr ama bakalim artikValla süzgece dönen biziz vay Ali isminj severim omerde güzel kız isimleri de güzelmiş ortak bir karar alırsınız artık isim kolay is
Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim bizler için normal Bi durummuş başına gelen olursa sakın endişelenmesin sen beta testi yaptırmışsın bu arada yazacaktım bende sana tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin inşallahÇok sevindim canım çok şükür Kızlar böyle bişey olduğunda hemen kötü şeyler dusunmeyelim umutsuzluğa kapilmayalim.bilmiyorum hepimize olabilir belki ama pozitif olalım birakmayalim kendimizi