Aralık - Ocak Transfer olacaklar

41 günlüktü kese kontrolünde öğrendim
Bi tek ben değil tüm ekip üzüldü tek yumurtayı görünce ama hoca sağolsun hep bi tane olsun bizim olsun dedi pes ermedi o unutsuzluğu hüç hissettirmedi bana hep olacağına inandım :)
%3 %5 şansımız var neden olmasın diyodu çok büyük şansmış gibi :)

geçmiş olsun canım

Sağol canım benim teşekkür ederim Hepimize inşallah nasip olsun sağlıkla

Ayy bugün cok güzel haberler alırız inşallah test günü olan arkadaşlar var

Maşallah ne denirki valla Allah ol derse oluverirmiş işte doktorundan da Allah razı olsun. mucizesin resmen bölünmeler genelde genetik faktöre bağlıymış. Burada da var embriyosu bölünen ama onlarınki genetik ailelerinde de ikiz varmış

Benim transferin 7.gunu 20,75 cikmisti. Suan 10+5 olduk. Artis onemli canim
böyle güzel örnekleri görmek çok iyi geliyor çok teşekkür ederim inanın yarın tekrar kan vericem diye saat sayıyorum kendime engel olamayıp aşırı endişeleniyorum.. inşallah yarın şüpheye yer bırakmayacak bir artış olur da derin bir oh çekebilirim artık

Canim gebeligin en buyuk belirtiai bel ageisi benimde iyle oldu iyke agriyoduki ayakta kalinca ufacik is yapayim hemen yatiriyodu beni bel agrisi yuzundenn ayy inslalah sendede tutunmusturrr
Ayyy inşallah çok çok aminnn canım gece de karnıma agrı girdi hatta ben galiba adet oldum dedim ama kısa süreli oldu geçti.. Ama bel agrısı uzanırsam hiç olmuyor sıfır belirti hareket edersem oluyor

Ayyy inşallah çok çok aminnn canım gece de karnıma agrı girdi hatta ben galiba adet oldum dedim ama kısa süreli oldu geçti.. Ama bel agrısı uzanırsam hiç olmuyor sıfır belirti hareket edersem oluyor
Bende hala var bel ağrısı 10 dkka durayım durmayim hemen basliyo ağrı kramp ayın 25 i yani beta için 12.gun test verdiğimde oldu bidaha hissetmedim ufak çaplı olduysa da canım

Senin ikizler tek kesedeler mi çift kesedeler mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…