Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Oh şükürler olsun , ne dedi peki kese boyutundan bahsetti mi ? Tek kese mi hala :)
Kız inanır mısın bu da kese boyutundan bahsetmedi ben de o şaşkınlıkla sormayı unuttum bizim ölçümüz alınmayacak anlaşıldı kese için tek görünüyor dedi dur bakım şurda bçvar mı falan dedi yok tek görüyorum dedi sonradan

Hahaha kese boyutunu öğrenemeyeceğiz anlaşıldı :) verdiği kağıtta yazıyor olabilir ama . Tek herhalde bu sen ikiz istedin ama :)

Kızlar merhabalar hamilelik müjdesini alanlara cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah yardımınıza ihtiyacım var 1 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum dün akşam pembe lekelenme oldu acili aradık nöbetçi jinekolog beta hcg ver sonucu cıkınca muayene edecem dedi hastaneye gittik kanı verdik sonuc 1.49 cıktı doktor sen adet oluyorsun bebek tutmamış dedi 12.gün kan verme dedi hastaneden cıktım çok kötü oldum sabah kendi doktoruma gittim nasıl test ister dedi boşuna mı 12. Gün diyoruz dedi muayenede neyi görecekti ki dedi proluton iğne verdi ( progesteron iğne kullanıyorum her gün crinone jel ile) rapor verdi işe gitmeyeceksin yatacaksın dedi bide başka dondurulmuş varmıydı dedi 2 tane var dedim kanda cıkmaması erken oldugu için mi yoksa bebeğim benle değil mi yaaa nolur yardım edin böyle bişey başına gelen varsa

Hahaha kese boyutunu öğrenemeyeceğiz anlaşıldı :) verdiği kağıtta yazıyor olabilir ama . Tek herhalde bu sen ikiz istedin ama :)
Ay sorma valla kese boyutu içimde kaldı bebeğin boyunu ölçerler artık 10 gün sonra kalp atışına gitcem bakalım he kız sorma ikiz istiyordum ama nasip hayırlısı böyleymiş demekki bu sağlıkla olsun da artık kardeşi ilerde nasip ederse Allah isterim bu bu kadar betayı tek başına salgıladıysa gelsin bakalım endamını görelim ay beni anam 4900 kg boyumda 52 cm doğurmuş eşimde 4000 kg doğmuş şuan 1.63 50 kg yum ne boy kalmış ne kilo ilerlemiş

Yani bugün 6. Günün oluyor. Doktorun ilaçları kestirmemekte haklı 10. Güne kadar bekle ya da 12. Güne kadar öyle kan ver gerçekten muayene de neye bakacaktı ki neyi görebilir acaba anca aktif kanama var mı diye bakar sanırım bende 2 gün önce yaşadım pembe kanı ama ben transfer olalı çok oldu 16 ocaktı yerleşme kanaması dendi. Beni muayene etti haklı olarak. Ama sen daha yenisin ne embriyo görünür ne bişey i. Kan sulandırıcı da kullanıyoruz ya onlarda yapabiliyor doktor bana kesti onu 48 saat kan sulandırıcı kullanma dedi. Sen de eğer kullanıyorsan nar ananas üzüm türü şeyler yemekten kaçın bakalım

ahahahah :) bende 4 kilo doğmuşum senin hesap kilomu söylemeye utanıyorum 45 yok henüz :)

ahahahah :) bende 4 kilo doğmuşum senin hesap kilomu söylemeye utanıyorum 45 yok henüz :)
Utanma bacım çıtı pıtısın ben son zamanlarda aldım bu kiloyu transferden önce 48 dim hayatımda hiç 50 kilo olmamıştım o yüzden şimdi çok mutluyum yer yer kilo alamazdım kız ben 46-47 gibiydim hep zamanla 48 e yükselebildim şimdi kalkıp iki iş yapsam gene iner kilom. Hamilelikte alırsın kilo bol bol ye

6.günüm evet kanda cıkmaması yok oldugu anlamına gelmez dedim ama kadın test yapma dedi boşuna bişey demiyorum ona daha Allaha havale ettim kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma bozukluğum var ananası yiyorum hemen hemen her akşam tutunma için iyiymiş diye okumuştum bilmiyordum yemem daha yaa ama annemde pembe leke yerleşme kanaması olamaz mı diyo

Bencede çok haklı demiş tüp bebek doktorun ne demek 12.gun kan verme falan okadar eminmiymis boşver sen 12.ghnh bekle hiç değilse 10gun ver daha çok yeni belki sonradan tutunacak neler duyup görüyoruz önce negatif çıkıp sonra pozitif olan falan ilaçlarını düzenli kullan hem kullandığımız ilaclar adeti engelleyrn ilaçlar bırakılmadan adet olunmüyor sen bskma o acildeki Dr a

Canım çok geçmiş olsun ...Ama baktimda daha 6. gunmüş çok erken zaten çıkması içinde ...lekelenme yerleşme de olabilir..Sen doktorunu dinle ilacına devam et ...dinlen evde yat bide iş güç yapma canım..testini tekrarlarsin günü gelince

Bende söyledim kullandığım ilaçlarla adet olmam dedim ama psikolojimi alt üst etti gece bekleyecez daha bugün 6.gün oldu inşallah hüsrana uğramayız

Yani olabilir tabiki kan rengine döndü mü peçeteye mi geliyor kan sildikçe. Yoksa tuvalete idrarda damlıyor akıyor mu. Az çok anlarsın adet kanı mı değil mi. Ama şunu da düşünüyorum kullandığımız iğneler zaten adet olmamıza engel oluyor anca ilaçları bıraktığınızda adet olabiliyoruz. Ananas yerine avokado ye kabak çekirdeği ye. Ben Bi yerde okumuştum transferden sonra nar ananas hurma yemeyin diyordu. Ben ilk transferde boyna hurma yemiştim tabi ona bağlamıyorum ama öyle yazdığına göre yemesem daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…