- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.381
Allah tamamina erdirsin saglicakla kavusman nasip olsun cok sevindimmmKızlar çıktı sonucum çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamina erdirsin saglicakla kavusman nasip olsun cok sevindimmmKızlar çıktı sonucum çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun
Benim transferin 7.gunu 20,75 cikmisti. Suan 10+5 olduk. Artis onemli canimtransferin 8. günü kan sonucum 35 çıktı kızlar düşük mü acaba dr normal artışa bakıcaz katlanıyor mu diye dedi ama tabi hemen bir endişe aldı beni
Transferin 17.18gününden böyle çıktıKaçıncı günü transferin böle köyü az daha bekleyip yapacağım kopkoyu çıksın istiyorum hatıra için bekleyince falan kaybolmaz demi
41 günlüktü kese kontrolünde öğrendimValla kaderin cilvesi kıyamam belki de tek yumurta toplandığında ne kadsr üzülmüştün çok etkilendim yaa Allah nasip ediyorsa işte tek yumurta ile iki evlatta veriyor ne denirki sonsuz şükürler olsun betanda çok yüksek değilmiş demezdim ikiz diye ama nasibinmiş ne güzel maşallah sana ne zaman öğrendin tek yumurta ikizi olduğunu
geçmiş olsun canımAy kuzum gece uyumuşum şimdi gördüm yazdığını dün akşam ağrım oldu baya rahatsız edici boyuttaydı lekelenme hala bitmedi azalmış ama devam ediyor. Aynı şekilde kasıklarda da bele giriyor ağrı. Şuan kasıklarımda ki ağrı geçti ama belimde var yine ağrı sen nasılsın şimdi. Sanırım aynı ağrıyı yaşamışız rahmin gerildi sanki
gözünaydın canımKızlar çıktı sonucum çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun
Sağolasın bacım aynen diyebiliyorum vallahadi bununla gecmis olsunnn simdi icin rahatladi kimse endiselenmesin diyebiliyorsun degil mi
Maşallah ne denirki valla Allah ol derse oluverirmiş işte doktorundan da Allah razı olsun. mucizesin resmen bölünmeler genelde genetik faktöre bağlıymış. Burada da var embriyosu bölünen ama onlarınki genetik ailelerinde de ikiz varmış41 günlüktü kese kontrolünde öğrendim
Bi tek ben değil tüm ekip üzüldü tek yumurtayı görünce ama hoca sağolsun hep bi tane olsun bizim olsun dedi pes ermedi o unutsuzluğu hüç hissettirmedi bana hep olacağına inandım :)
%3 %5 şansımız var neden olmasın diyodu çok büyük şansmış gibi :)
Sağolasın canımgeçmiş olsun canım
böyle güzel örnekleri görmek çok iyi geliyor çok teşekkür ederim inanın yarın tekrar kan vericem diye saat sayıyorum kendime engel olamayıp aşırı endişeleniyorum.. inşallah yarın şüpheye yer bırakmayacak bir artış olur da derin bir oh çekebilirim artıkBenim transferin 7.gunu 20,75 cikmisti. Suan 10+5 olduk. Artis onemli canim
Umut_bebek canım sen mi yaptırmıştın serum tedavisi
A beni nasıl duymassin tatlım benim ben serum tedavisi gorenAy o kim hiç duymadım ben
Ayyy inşallah çok çok aminnn canım gece de karnıma agrı girdi hatta ben galiba adet oldum dedim ama kısa süreli oldu geçti.. Ama bel agrısı uzanırsam hiç olmuyor sıfır belirti hareket edersem oluyorCanim gebeligin en buyuk belirtiai bel ageisi benimde iyle oldu iyke agriyoduki ayakta kalinca ufacik is yapayim hemen yatiriyodu beni bel agrisi yuzundenn ayy inslalah sendede tutunmusturrr
Oh şükürler olsun , ne dedi peki kese boyutundan bahsetti mi ? Tek kese mi hala :)Az önce doktora gittim canım kanama yok denecek kadardı ama karın ağrısımı desem mide ağrısı mı nedir o başladı öyle olunca hemen gittim muayene etti birşey yokmuş şükürler olsun
Bende hala var bel ağrısı 10 dkka durayım durmayim hemen basliyo ağrı kramp ayın 25 i yani beta için 12.gun test verdiğimde oldu bidaha hissetmedim ufak çaplı olduysa da canımAyyy inşallah çok çok aminnn canım gece de karnıma agrı girdi hatta ben galiba adet oldum dedim ama kısa süreli oldu geçti.. Ama bel agrısı uzanırsam hiç olmuyor sıfır belirti hareket edersem oluyor
Ya ne güzel , ben maalsef mide bulantısı yaşıyorum pek bir şey yemiyorum , her şey kokuyor ama şükür ayağa kalkabiliyorum .hiç bulantım yok vallahi sanki hamile değilim gibi
sende durumlar nedir
1250 mi :) yok mu arttıran :))) ya resmen soygun bence bu .ben randevu aldım ünlü bi proftan ikiz gebelik için 1250 alıyomuş
battık bacım vallahi
özel sağlık sigortası gebelikten önce yaptırmak çok mantıklı olurmuş
Senin ikizler tek kesedeler mi çift kesedeler mi :)41 günlüktü kese kontrolünde öğrendim
Bi tek ben değil tüm ekip üzüldü tek yumurtayı görünce ama hoca sağolsun hep bi tane olsun bizim olsun dedi pes ermedi o unutsuzluğu hüç hissettirmedi bana hep olacağına inandım :)
%3 %5 şansımız var neden olmasın diyodu çok büyük şansmış gibi :)
Kız duymadım valla o serum ne oluyor ne işe yarıyorA beni nasıl duymassin tatlım benim ben serum tedavisi goren