Aralık - Ocak Transfer olacaklar

A tabikide etmemmi buralardayım artık hep doguruncsya kadargece bı an aklıma geldin gunleride şaşırdık artık bugün pazartesi sandım karasbaby test yaptıracak diye sonra aklıma geldi pazar olduğu
Salı günü verecem kanKız benim de hep aklıma geliyorsunuz tek tek valla birbirimizi tanısak anca bu kadar olur bacılarım canlarım benim, Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin, tekrar deneyeceklere güç kuvvet ve hayırlı sonuçlar versin inşallah

Hayırlı olsun canım, inşallah çok güzel haberler verirsin bize burda var mı belirtin, ne zaman test yapacaksın
İnşAllah canım İnşAllah Ayın 15 i test günüm dün sanki adet olacakmış gibi ağrım oldu arada kasık ağrısı öyle canım bakalım hayırlısı İnşAllah olumlu olur sen transfer oldun mu

Canım benimde pembe ve kılcal damar kanamasiydi tutunmadı sonrasında parça parça gelmeye başladı

Aa benim aklımda pazartesi kalmış salkmj olsun az kalmış beklerizsanalda olsa tanımış kadar olduk dertlerimize beraber üzülüyoruz sevinclerimize ortak oluyoruz ne güzel amin canım inşallah siradan devam sanki geneli pozitif aldı bu topigin sence?

Evet yaa pozitif alanlar çoğunlukta, tabi sağlıkla ilerlesin hepimizin gebeliği, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun, ben de evlat sahibi olanlar kervanına katılayım inşallah güzel haberler verelim birbirimize, test sonucuyla bitmiyor işte, kesesi kalbi bekle Allah bekle sonu güzel olsun da bekleriz sıkıntı yok

Merhaba bende 10 subatta kan testi yaptırcam ama benimde 2 gündür aynı sekilde belime agrı giriyor..hafif ayakta kalınca hemen belimin ortası bazen yanlarında tatlı bir agrı giriyor.. Uzanınca
Geçiyor ama.. Sizinde mi öyle acaba

Ayyy sen sali sonucu ogrencen bende kwseyi goremeye gidecem ayy hadi hayirlisi yaa rabbim mutku etsin bizi bu salii

Canim gebeligin en buyuk belirtiai bel ageisi benimde iyle oldu iyke agriyoduki ayakta kalinca ufacik is yapayim hemen yatiriyodu beni bel agrisi yuzundenn ayy inslalah sendede tutunmusturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…