Aralık - Ocak Transfer olacaklar

oh ohh ikiz sansinda var demek kan tahlilini ne zaman vereceksin?
Normalde kan testim pazartesiydi ama yarın yani aslında sabah oldu bugün mu bersek diyorum ..en azından eşimle giderim diye..
Hamile kalmak güzel de Rabbim tamamını nasip etsin inşallah Toplamda 3 gebelik 4 bebeğimi kaybettim...bı gebeliğim ikizdi

cok haklisin ama elbet birinde kavusacaksin bebegine inshallah o kavusma bu seferkinde olur bende 3 tup bebek denedim 1 i dustu 2 si negatifle sonuclandi aylardir dondurulmuslar icin bekliyorum. yasim ilerlese de elh hala hamile kalma sansim var o yuzden umudumu hic yitirmedim. Allah in izniyle hepimiz bu zor donemlerin meyvesini yiyecegiz guzel dusun ki guzel olsun Allah in izniyle

Canım ya Allah razı olsun bu saatte yazıp gönlümü ferahlattin ya Rabbim de senin gönlünü ferahlatsin inşallah Hayırli sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim hepimize

Canım ya Allah razı olsun bu saatte yazıp gönlümü ferahlattin ya Rabbim de senin gönlünü ferahlatsin inşallah Hayırli sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim hepimize
ecmain olsun aminnnn orda sabah olmustur sen dinlen saati gelince de kan vermeye gidersiniz yorma kendini, artik ev isleri eniste bey de

Aaa doktoru aradin mi canim ne diyo yada nblm kasiklarinsa falan bi agri bi batma bisey varmi
Kasıklarda ağrı yoğunlaştı canım akşam ardından leke geldi aradım hemşire diyoki normal yerleşme kanamasıdır diyo ama şuan hala kesilmemiş çok az devam ediyo

Yemin ederim yazdigini okudum bak yilarda llah var kasiklarima belime agri girdi sanki ben yasiyomusum gibi oldum ya iyimisin suan nasilsin canim allahim korusunn insallhhh
Ay kuzum gece uyumuşum şimdi gördüm yazdığını dün akşam ağrım oldu baya rahatsız edici boyuttaydı lekelenme hala bitmedi azalmış ama devam ediyor. Aynı şekilde kasıklarda da bele giriyor ağrı. Şuan kasıklarımda ki ağrı geçti ama belimde var yine ağrı sen nasılsın şimdi. Sanırım aynı ağrıyı yaşamışız rahmin gerildi sanki

Günaydın canım sağolasın leke hala devam ediyor az az. Ağrı azaldı ama belimde yine ağrı var inşallah aksi Bi durum değildir şansa bugün de pazar günü kimi bulcam hastanede
Canım geçmiş olsun..Bak merak etme inşallah Allah'ın izniyle bişey olmaz ...Benim arkadaşım sürekli kanamalarla geçirdi ilk 4 ayını çok şükür sağlıkla aldı kucağına bebeğini..iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Ya bilmiyorum ben senin yazdigimi okudum ayy cok uzuldum yemin ederim etkiledindim ben suan daha iyiyim ama kasiklarimda gerilme var sag kasigima batma oluyor onun disinda iyiyim
Doktoru falan aradin mi bugun gerekise git hastaneye falan ya

Teşekkür ederim canım. Bende anlamadım valla umarım birşey olmaz

Ay ne güzel düşünmüşsün ben hiç düşünemedim ama şansa açık renkliydi farkettim. İnşallah yaşamazsın sen ama olursada endişe yapma çok fazla sanırım herkesde oluyor
Evet canım ilk 3ay bu şekilde geçecek sanırsam genelde olan birşey zaten düşmemesi için gereken bütün ilaçları kullanıyoruz bekleyip göreceğiz

Ya bilmiyorum ben senin yazdigimi okudum ayy cok uzuldum yemin ederim etkiledindim ben suan daha iyiyim ama kasiklarimda gerilme var sag kasigima batma oluyor onun disinda iyiyim
Doktoru falan aradin mi bugun gerekise git hastaneye falan ya
Ya yine iletişime geçtim normaldir diyor anlamadım gitti. Adet kanı değil zaten onu ayırt edebiliyorum ama yerleşme için de ne bilim insan korkuyor sonuçta. Sabah yine konuştuk 48 saat boyunca kan sulandırıcıyı kes dedi. Şuan gidememe hastane uzak eşim işe gitti pazar günü birde

Evet canım ilk 3ay bu şekilde geçecek sanırsam genelde olan birşey zaten düşmemesi için gereken bütün ilaçları kullanıyoruz bekleyip göreceğiz
Sanırım öyle olacak bu stres bitmicek. 48 saat lan sulandırıcı kullanma dedi doktor bugün yapmayacağım enoxu bakalım. Yani ped falan kullanmıyorum gerek olmuyor sadece sildikçe leke bulaşıyor

Sanırım öyle olacak bu stres bitmicek. 48 saat lan sulandırıcı kullanma dedi doktor bugün yapmayacağım enoxu bakalım. Yani ped falan kullanmıyorum gerek olmuyor sadece sildikçe leke bulaşıyor
Çok yoğun değil ozaman dinlen bakalım bekleyelim birşey olmaz inşallah Dr hep karşılaştığı için olağan bir durum olarak görüyorlar su stresli dönemi bir atlatsak keşke bian önce

Pipet mi nerde gördün ya embriyolog? Ben hiç kimseyi görmedim. Yaptıkları işlemi de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…