- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.161
Ay aynen bende tuvalete girince gördüm betim benzim attı. Ben de yarın Bi bakayım artık ona göre giderim hemenSağol canım, inşallah sen de duyacaksın sağ salimBen de ilk defa oldu, tuvalete girince fark ettim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Hemşire normal dedi olabilir dedi ama için rahat edecekse git acile dedi biz de geldik. Sen de dikkat et canım, bi daha da yaşamayalım hiç birimiz
Olabilme ihtimali var bı kese gördük ama 2 embriyom transfer edildi sürprizlere açık ol dedi doktorumaaaa ikiz mihadi inshallah. Allah ne diyimmmm 25 yasinda yaslandim mi diyorsun, 38 yasinda mezara girem ozaman ben hele dur daha kaynana olacaksin, ozaman genc kayinvalideyim diye hava atacagin zamanlar olacak
Ay ne güzel düşünmüşsün ben hiç düşünemedim ama şansa açık renkliydi farkettim. İnşallah yaşamazsın sen ama olursada endişe yapma çok fazla sanırım herkesde oluyorStres yapmak için yer arıyoruz valla inşallah canım bu dönemde çok normal diyorlar lekeye bende olurda Allah korusun farkedemem diye siyah iç çamaşırı dan vazgeçip eve beyaz stoğu yaptım olursa anında yakalayayim diye
Sağolasın cnm cevabın için söylediğin mantıklı aslında. Bende yattım uzandım artık yarın devam ederse giderim hemen inşallah birşey olmazCanım bizde bu korkuyu yaşadık doktorum kırmızı kan görmedikçe aıkıntı yok pembe kahverengi akıntı hep olabilirmiş. Birde vajinal fitil kılcal damarlara falan zarar verp bu tarz kanamalar yapabiliyormuş. Yada hormonlardan da olabiliyormuş. Benimde birkaç saat sürüp geçmişti. Yat dinlen allahın izniyle bişey olmaz
aynen bende sirf dr dedi diye yaptirdigim cok sey var ama bu dr um farkli ciktiİnşallah canım bilmiyorum ya şansımız belki yükselir diye ne derlerse yapacağız mesela bende serum kullanıyorum transfer öncesi başladım her taktirmada iki şişe her hafta taktiriyoruz 12haftaya kadar devam edecegizsorgulamadik vardır bir bildikleri diye aklımızda kalmasin yeterki yoksa a onudami ysptirsaydik dememek icin
ay yok ikimizde girmeyelim simdicikkk hayirlisiyla torun torbaya karisalim ozaman gireriz yerin dibineOlabilme ihtimali var bı kese gördük ama 2 embriyom transfer edildi sürprizlere açık ol dedi doktorumyaslandim gerçekten nişan düğün dönemleri sonrası evliliğin ilk yılları çocuk hastane falan filan derken ben böyle değildim olan eşimle tasintiktan sonra oldu bana özgürlüğüm gitti ne evlendim bilmiyorum ha pişman mıyım asla iyiki eşim ben gireyim mezara senin yerine sen daha tazecikmissin ay inşallah hepimiz görürüz o günleri
Aminnnn inşallah en kısa hayırlı zamandaay yok ikimizde girmeyelim simdicikkk hayirlisiyla torun torbaya karisalim ozaman gireriz yerin dibineevet yaa ben hep esime derim senden baskasi beni cekemezdi diye Rabbim basimizda eksik etmesin evlatlarimizin babalarini tabi birde senin dr u
Aaa doktoru aradin mi canim ne diyo yada nblm kasiklarinsa falan bi agri bi batma bisey varmiKızlaaaar bana acil yazar mısınız. Çamaşırımda kahverengi leke vardı baya sonrasında idrarda kalkarken pembe kan şeklinde devam ediyor peçeteye sildikçe ne yapsam
Kimyasal yeni oldu benim ilk regl geçti şimdi ikinci regl bekliyorum olunca haber vercem süreç öyle başlıcak işte, siz neden doktordan haber bekliyosunuz?aminnn ins.sizin transfer gununuz belli mi yoksa benim gibi bekliyenlerden misiniz
Yemin ederim yazdigini okudum bak yilarda llah var kasiklarima belime agri girdi sanki ben yasiyomusum gibi oldum ya iyimisin suan nasilsin canim allahim korusunn insallhhhGerçekten öyle çok etkiliyor stresbenimde stresten başım ağrıdı. Doğru demiş valla kuzenin. İnşallahh birşey olmaz çok sağo
hadi hayirlisi ins guzel baslayip sonu mujdeli olurKimyasal yeni oldu benim ilk regl geçti şimdi ikinci regl bekliyorum olunca haber vercem süreç öyle başlıcak işte, siz neden doktordan haber bekliyosunuz?
İnşallah kalan diğer embriyon tutunur canım Allah emeklerinin karşılığını versin tez zamandaKızlar negatif 1,20
Teşekkür ederim tatlım, dileyen herkese nasip olur inşallah. Dualarımdasınİnşallah sonu bebekli çok çok kaliteli yumurtaların olsun canım benim
korkma korkma ikisinde de net gorunuyorKızlar bide böyle siyah beyaz yaptım net görünsün diye ...off bilemedim ama çok korkuyorum
Ayyy gerçekten mi yakorkma korkma ikisinde de net gorunuyorhayirli olsun inshallah
can i gonulden Amiiiin :) bu transfer dondurulmus embriyodan miydi?Ayyy gerçekten mi yaAllah'ım bu defa nasip etsin inşallah güldürsün yuzlerimizi alalim kucağımıza sağlıkla afiyetle bebislerimizi
oh ohh ikiz sansinda var demekEvet canım dondurulmuş embriyo...2 tane transfer edildi ama bakalım zaman ne göstericek hayırlısı