- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.141
ins guzel sonuclar alacaksin yarin, bizi de haberdar et olur mu.. simdi sana ne iyi gelecekse git onu yap burayi da birak, hem bizi ozlemiz olursunGerçekten öyle çok etkiliyor stresbenimde stresten başım ağrıdı. Doğru demiş valla kuzenin. İnşallahh birşey olmaz çok sağolun
yaa sizde mi bekliyosunuz aah ne güzel demişsiniz inşallaah öyle bekliyolardır da sımsıkı tutunurlarelleri havada dondurulmus embriyon seni bekliyor desene :) bende dondurulmuslari bekliyorum. dr ne zaman gel derse ozaman gidip isiticam bebisimi
Panikten bişey diyemedi ki anlamadı noldugunu hıçkırarak ağlayınca cenaze vardi sanki evde o ansen ne diyon dediginde esin hatirlatirim o cocugun babasi benim der diye bekledimdr her fotosunda gulerek poz vermis, intasinda dogan cocuklarla foto paylasmis. darisi senin bebisine olsun ins bizim de 13.senemiz olacak Agustos ta :) 13 u sadece sayi olarak soylurum hissiyatim dun evlenmisim gibi
daha neler duyucam nelerYok basarisiz bir kaç denemen varsa yapıyorlar benim bildiğim bir nevi rahme hasar veriyorlar o kendini toparlamaya çalışıyor diğer ay transfer hem rahim duvarına embriyo diye tutunsun diye
Ay gerçekten mi öncelikle kalp seslerini duyduğuna çok sevindimCanım aynısı bana da oldu bu akşam. Bir telaş acile geldik biz. Çok şükür bir sıkıntı yok hatta bu vesileyle kalp atışlarını da duydukKoruma amaçlı progestan iğne yaptılar. Yarım saat müşaade sonra eve gönderdiler. Yatmayı öneriyorlar. Sen de telaş etme. Çok sürerse yarın git doktora sen de.
aminnn ins.yaa sizde mi bekliyosunuz aah ne güzel demişsiniz inşallaah öyle bekliyolardır da sımsıkı tutunurlar
Yok canım öyle bir iğnem yok benim günlük prolutex 2 dozluk göbekten iğnem var. Günde 3 progestan fitil sabah öğlen akşam
Anladım canım çok geçmiş olsun devam ederse bende yarın gidip Bi muayene olurum kafam rahat eder en azındanValla gittim bn cnm bana fazla gldi ama kese sağlam dedi serum filan verdi bilion Bnm.durumlar 2 de ilaç kullanıom ama 1 gün sürdü 10 güne yakında lekelenmem old. Rahat ol
Ya bir umut işte ise yaradığı hastada oluyordur kesin ama maddiyati yüksek ooo daha neler var duymadığımızdaha neler duyucam nelerbasarisiz denemeler cok bende aman ondan eksik kalayim nasipte varsa tutar ins
Aynen. Özellikle belirtti bugün hatta ben de dedim içimden o aşamayı geçmemiş miydik diyeAy gerçekten mi şimdi duyunca rahatladımstres yaptım baya doğrusu. Birşey olacağını sanmam ama yinede yazmakla iyi yapmışsın istersen yoğurt ye hemen
aaaa ikiz miPanikten bişey diyemedi ki anlamadı noldugunu hıçkırarak ağlayınca cenaze vardi sanki evde o anevet çok güler yüzlü sağolsun inşallah en çok istediğim o zaten hele bide 2 kalbi birden duyarsak salı günü asıl supriz o bize yok ben çok yaşlandım her türlü sorun sıkıntı evlendikten sonra geldi başıma 25 senelik hayatımda bu kadar doktor yüzü gormemistim ne kadar güzel öyle hissedebiliyorsaniz belki çocuk ilerleyince bende öyle hissederim inşallah çocuk çocuk diye kurulu yaşıyoruz hayatımızı bu kadar zamandır
Öyle valla ama zor bulunca insan ne yapacağını bilemiyor. Hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar versin rabbimRahim büyümesinde belkide kanama olmuştur ara kanaması dedikleri varya büyüklerimizin odur belki ama yine de dikkat edin nolur nolmaz kolay evreler atlatilmiyo okyanusu geçip derede bogulmayalim
Hahha deli kız ya güldürdün beni bu sefer kan görünce stres yaptımKız sende ne stres yapıp duruyon transferde de yapmistin boşver artık güzel şeyler düşün güzel olsun sana akıl verende bibak hele ben karamsarkiz
Sağol canım, inşallah sen de duyacaksın sağ salimAy gerçekten mi öncelikle kalp seslerini duyduğuna çok sevindimbir sıkıntıda yokmuş çok şükür inşallah bende de yoktur şimdilik fitil attım yattım uzandım olmadı yarın giderim hemen doktora. Bana ağrı ile birlikte oldu birden kasıkta biraz şiddetli kıramp gibi sancı hissettim sonra geçti Bi ara sol taraf ağrıdı bş araa sağ taraf şuan sancım yok. Umarım önemli değil bende ilk defa böyle Bi leke kan oldu transferden sonra hiç olmamıştı şimdi. Sendende duyunca ferahladım
Stres yapmak için yer arıyoruz valla inşallah canım bu dönemde çok normal diyorlar lekeye bende olurda Allah korusun farkedemem diye siyah iç çamaşırı dan vazgeçip eve beyaz stoğu yaptım olursa anında yakalayayim diyeHahha deli kız ya güldürdün beni bu sefer kan görünce stres yaptıminşallah ciddi bişey değildir yarın ola hayrola hemşire normal dedi bende yattım uzandım bakalım. Sende karamsar olma hayırlısıyla Bi keseye göndereydik seni iyi düşün iyi fıstık gibi hamilesin
Canım bizde bu korkuyu yaşadık doktorum kırmızı kan görmedikçe aıkıntı yok pembe kahverengi akıntı hep olabilirmiş. Birde vajinal fitil kılcal damarlara falan zarar verp bu tarz kanamalar yapabiliyormuş. Yada hormonlardan da olabiliyormuş. Benimde birkaç saat sürüp geçmişti. Yat dinlen allahın izniyle bişey olmazYazdım canım hemşire dedi gebelikte yerleşme kanaması olabilir normal dedi takip edin dedi. Ama 1 saattir durmadı afedersin sildikçe geliyor kahverengi ve pembe arası Bi renk kan rengi değil. Ben de olmadı yarını bekliyim diyorum
Tabiki haber ederim. Sizi de bırakcam şimdi ama işim düşüp gelirsem niye geldin demeyinins guzel sonuclar alacaksin yarin, bizi de haberdar et olur mu.. simdi sana ne iyi gelecekse git onu yap burayi da birak, hem bizi ozlemiz olursun
beni negatif ten sonra dr um gorusmeye cagirdi, ozaman duyduklarimi sormustum bu embriyo yapistiricisi falan. O da bu tarz seylerin istatiksel olarak net bir basarisinin olmadigini ve para tuzagi oldugunu soylemisti. eger bisey yaptirdiktan sonra tutuyorsa o isleme pay bicen de cok oluyor ama hepsini yaptirip tutmayan da cok. hayirlisiysa tutsun diyorum zaten, ins o gunleri de gormek nasip olur .Ya bir umut işte ise yaradığı hastada oluyordur kesin ama maddiyati yüksek ooo daha neler var duymadığımız
Hemşireler geç dönüyor nedense cnm. Yok yok hiç korkmayın sıkıntı olmaz dünde içmişsin olmamış demekki olmazda sen yinede dikkat et bundan sonra. İnsan ister istemez endişe duyuyor tabi ama hiçbirşey olmazAynen. Özellikle belirtti bugün hatta ben de dedim içimden o aşamayı geçmemiş miydik diyehemşire hala dönmedi. Bugün de her şey güzeldi kontrol de çok şükür. Ama bu akşam farkedince tarihi korktum. O kadar araştırdım. Olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. İki gündür içmişim zaten anne de bir olumsuzluk olmazsa bebekte de olmaz demişler genelde. Ben tarihi farketmesem hiç bir olumsuzluk yoktu aslında. Sonrasında baya stres yaptık eşimle ama.
İnşallah canım bilmiyorum ya şansımız belki yükselir diye ne derlerse yapacağız mesela bende serum kullanıyorum transfer öncesi başladım her taktirmada iki şişe her hafta taktiriyoruz 12haftaya kadar devam edecegizsorgulamadik vardır bir bildikleri diye aklımızda kalmasin yeterki yoksa a onudami ysptirsaydik dememek icinbeni negatif ten sonra dr um gorusmeye cagirdi, ozaman duyduklarimi sormustum bu embriyo yapistiricisi falan. O da bu tarz seylerin istatiksel olarak net bir basarisinin olmadigini ve para tuzagi oldugunu soylemisti. eger bisey yaptirdiktan sonra tutuyorsa o isleme pay bicen de cok oluyor ama hepsini yaptirip tutmayan da cok. hayirlisiysa tutsun diyorum zaten, ins o gunleri de gormek nasip olur .