Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Pipet mi nerde gördün ya embriyolog? Ben hiç kimseyi görmedim. Yaptıkları işlemi de bilmiyorum
Kız ben işlemi Instagram videolarından gördüm bahçecinin evet pipetle birşey yapıyorlar bı aklima takılmadı değil.

Yorum yazsaydın ya. Pöfür pöfür sigara içip çocuklara mı solutuyosunuz diye çubuktur o pipet olduğunu sanmıyorum.
Çubuk pipet herneyse işte sonuçta ufluyorlar minnoslara ha soracam unutuyorum e şimdi senin bir transfer hakkının var ne yaptınız ebru hocayla gorustunmu ?

Kaset test olmasına rağmen güzel çıkmış canım, gözün aydııııın, Allah daim etsin inşallah kanda da güzel haberlerle gel

Aynen canım şuan yattım uzandım bakalım. Dediğin gibi Genelde karrşılaşılaşılıyırmuş
Geçmiş olsun kuzum, inşallah bi daha yaşatmasın rabbim ayaklarını havada tutmaya gayret et, oyy şu stresli günler geçseydi bi büyüseydi şu bebeler sağlıkla ele avuca sağlıkla gelsinler başka bişey istemeyiz

Sanırım öyle olacak bu stres bitmicek. 48 saat lan sulandırıcı kullanma dedi doktor bugün yapmayacağım enoxu bakalım. Yani ped falan kullanmıyorum gerek olmuyor sadece sildikçe leke bulaşıyor
Korkma canim bendede 10gunde aynisi olmusdum kan sulandiriciyi kestim. Birde disinon adli kanı durduran bi iğne dediler vurm vurdum. Gecti gittti. Sendede oyle olucak

fotoğrafta çizgiyi yakalayabilmek zor oluyyor gerçekten üzerinden zaman geçmeden çıktıysa bu çizgi Allahın izniyle yarın daha da net görülür inşallahhhh inşallah sağlıkla devam etsin canımm arta arta değerlern ne zaman vereceksin kan,

Sağolasın canım benim inşallah o zamanları görürüz sorma stres hiç bitmiyorki uzandım doğrusu kalkmıyorum korkumdan valla

Sen kan sulandırıcımı vuruyorsun ? Pıhtılaşmamı var. O çamurumsu leke kanayıp kuruyan yerden akıntı ile geliyor .
Evet hergün kan sulandırıcı iğne var pıhtılaşma testi yapılmadı ben de bilmşyorumki pıhtılaşma var mı yokmu transferden beri kullanıyorum oksapar veya enox. Sanırım öyle genelde idrarda kalkarken peçeteye silerken geliyor. Ve bugün fitilin artığı geldi normalde beyaz renginde çıkıyordu oda kahverengi şeklinde çıktı içerden bulaşmış demekki

Heyy allahim yaa aynen eger regli gibi bisey degilse korkma oluyomus bazilarinin hamilelik boyuncada oluyormus ki biz zaten dusuk onleyici ilaclar iciyoz oyle dusun ve sen madem 48 saat dedi yat hep sadece wc icin kalk yataktan endisede etme allaha emanet canimm

transferin 8. günü kan sonucum 35 çıktı kızlar düşük mü acaba dr normal artışa bakıcaz katlanıyor mu diye dedi ama tabi hemen bir endişe aldı beni
Normal gibi canım daha çok erken kan için anca 12. Gün net belli olur çünkü artışın belki 2 belki 3 kat artar bilemezsin. İnşallah 2 gün sonra fazlaca katlar önemli olan artış şimdilik gebesin tadını çıkar tebrik ederim

Korkma canim bendede 10gunde aynisi olmusdum kan sulandiriciyi kestim. Birde disinon adli kanı durduran bi iğne dediler vurm vurdum. Gecti gittti. Sendede oyle olucak
Şimdilik acile gitmene gerek yok dedi hemşire 48 saat kan sulandırıcıyı kes dedi bugün vurmayacağım bakalım inşallah tamamen kesilir korkulacak bişey yoktur

Evet ben de adete döneceğini sanmam çünkü içtiğimiz ilaçlar adet olmamıza engel. Bugünde takipte kalırım devam ederse acile Bi yere giderim artık. Vallahi hep stres işimiz gücümüz oh be diyemiyoruz. İşlerim bekliyor müşteriler yazıp duruyo sıkıştım kaldım vallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hiç kalkmıyorum yattım uzandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…