- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.201
Kız ben işlemi Instagram videolarından gördüm bahçecinin evet pipetle birşey yapıyorlar bı aklima takılmadı değil.Pipet minerde gördün ya embriyolog? Ben hiç kimseyi görmedim. Yaptıkları işlemi de bilmiyorum
Yorum yazsaydın ya. Pöfür pöfür sigara içip çocuklara mı solutuyosunuz diyeKız ben işlemi Instagram videolarından gördüm bahçecinin evet pipetle birşey yapıyorlar bı aklima takılmadı değil.
Ne yaptın canım devam ediyor mu durdu mu ?Yazdım canım hemşire dedi gebelikte yerleşme kanaması olabilir normal dedi takip edin dedi. Ama 1 saattir durmadı afedersin sildikçe geliyor kahverengi ve pembe arası Bi renk kan rengi değil. Ben de olmadı yarını bekliyim diyorum
Yorum yazsaydın ya. Pöfür pöfür sigara içip çocuklara mı solutuyosunuz diyeçubuktur o pipet olduğunu sanmıyorum.
Aynen canım şuan yattım uzandım bakalım. Dediğin gibi Genelde karrşılaşılaşılıyırmuşÇok yoğun değil ozaman dinlen bakalım bekleyelim birşey olmaz inşallah Dr hep karşılaştığı için olağan bir durum olarak görüyorlar su stresli dönemi bir atlatsak keşke bian önce
Sildikçe çamurumsu gibi geliyor daha azaldı gibi. Sabah tekrar görüştüm doktorla 48 saat kan sulandırıcı yapma dediNe yaptın canım devam ediyor mu durdu mu ?
Kaset test olmasına rağmen güzel çıkmış canım, gözün aydııııın, Allah daim etsin inşallah kanda da güzel haberlerle gelKızlar iyi geceler bu saatte mi diyip güleceksiniz belki ama ben test yaptım30 Ocak cumartesiydi transferim.Yani taransferden sonra 7 günüm bugün bide normal test ile yaptım erken gebelik testi değil Çok aşırı silik olmakla birlikte çizgi görünüyor ama bilemedim..resimde pek anlasilmiyo sanki ama çıplak gözle daha belirgin..
Geçmiş olsun kuzum, inşallah bi daha yaşatmasın rabbimAynen canım şuan yattım uzandım bakalım. Dediğin gibi Genelde karrşılaşılaşılıyırmuş
Sen kan sulandırıcımı vuruyorsun ? Pıhtılaşmamı var. O çamurumsu leke kanayıp kuruyan yerden akıntı ile geliyor .Sildikçe çamurumsu gibi geliyor daha azaldı gibi. Sabah tekrar görüştüm doktorla 48 saat kan sulandırıcı yapma dedi
Korkma canim bendede 10gunde aynisi olmusdum kan sulandiriciyi kestim. Birde disinon adli kanı durduran bi iğne dediler vurm vurdum. Gecti gittti. Sendede oyle olucakSanırım öyle olacak bu stres bitmicek. 48 saat lan sulandırıcı kullanma dedi doktor bugün yapmayacağım enoxu bakalım. Yani ped falan kullanmıyorum gerek olmuyor sadece sildikçe leke bulaşıyor
fotoğrafta çizgiyi yakalayabilmek zor oluyyor gerçekten üzerinden zaman geçmeden çıktıysa bu çizgi Allahın izniyle yarın daha da net görülür inşallahhhhKızlar iyi geceler bu saatte mi diyip güleceksiniz belki ama ben test yaptım30 Ocak cumartesiydi transferim.Yani taransferden sonra 7 günüm bugün bide normal test ile yaptım erken gebelik testi değil Çok aşırı silik olmakla birlikte çizgi görünüyor ama bilemedim..resimde pek anlasilmiyo sanki ama çıplak gözle daha belirgin..
Sağolasın canım benim inşallah o zamanları görürüzGeçmiş olsun kuzum, inşallah bi daha yaşatmasın rabbimayaklarını havada tutmaya gayret et, oyy şu stresli günler geçseydi bi büyüseydi şu bebeler sağlıkla ele avuca sağlıkla gelsinler başka bişey istemeyiz
Evet hergün kan sulandırıcı iğne var pıhtılaşma testi yapılmadı ben de bilmşyorumki pıhtılaşma var mı yokmu transferden beri kullanıyorum oksapar veya enox. Sanırım öyle genelde idrarda kalkarken peçeteye silerken geliyor. Ve bugün fitilin artığı geldi normalde beyaz renginde çıkıyordu oda kahverengi şeklinde çıktı içerden bulaşmış demekkiSen kan sulandırıcımı vuruyorsun ? Pıhtılaşmamı var. O çamurumsu leke kanayıp kuruyan yerden akıntı ile geliyor .
Bu kanama türü şey sende transferden ne kadsr sonra olmuştuSen kan sulandırıcımı vuruyorsun ? Pıhtılaşmamı var. O çamurumsu leke kanayıp kuruyan yerden akıntı ile geliyor .
Heyy allahim yaa aynen eger regli gibi bisey degilse korkma oluyomus bazilarinin hamilelik boyuncada oluyormus ki biz zaten dusuk onleyici ilaclar iciyoz oyle dusun ve sen madem 48 saat dedi yat hep sadece wc icin kalk yataktan endisede etme allaha emanet canimmYa yine iletişime geçtim normaldir diyor anlamadım gitti. Adet kanı değil zaten onu ayırt edebiliyorum ama yerleşme için de ne bilim insan korkuyor sonuçta. Sabah yine konuştuk 48 saat boyunca kan sulandırıcıyı kes dedi. Şuan gidememe hastane uzak eşim işe gitti pazar günü birde
Normal gibi canım daha çok erken kan için anca 12. Gün net belli olur çünkü artışın belki 2 belki 3 kat artar bilemezsin. İnşallah 2 gün sonra fazlaca katlar önemli olan artış şimdilik gebesin tadını çıkar tebrik ederimtransferin 8. günü kan sonucum 35 çıktı kızlar düşük mü acabadr normal artışa bakıcaz katlanıyor mu diye dedi ama tabi hemen bir endişe aldı beni
Şimdilik acile gitmene gerek yok dedi hemşire 48 saat kan sulandırıcıyı kes dedi bugün vurmayacağım bakalım inşallah tamamen kesilir korkulacak bişey yokturKorkma canim bendede 10gunde aynisi olmusdum kan sulandiriciyi kestim. Birde disinon adli kanı durduran bi iğne dediler vurm vurdum. Gecti gittti. Sendede oyle olucak
Evet ben de adete döneceğini sanmam çünkü içtiğimiz ilaçlar adet olmamıza engel. Bugünde takipte kalırım devam ederse acile Bi yere giderim artık. Vallahi hep stres işimiz gücümüz oh be diyemiyoruz. İşlerim bekliyor müşteriler yazıp duruyo sıkıştım kaldım vallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hiç kalkmıyorum yattım uzandımHeyy allahim yaa aynen eger regli gibi bisey degilse korkma oluyomus bazilarinin hamilelik boyuncada oluyormus ki biz zaten dusuk onleyici ilaclar iciyoz oyle dusun ve sen madem 48 saat dedi yat hep sadece wc icin kalk yataktan endisede etme allaha emanet canimm