Aralık - Ocak Transfer olacaklar

erken öğrenmenin telaşları yani bunlar daçok sağol canım desteğin için inşallah güzelce artar sağlıkla ilerler çokk teşekkürler bu arada inşallah senin akıntın yerleşmedendir umarım sadece sildikçe gelmesi kan renginde olmaması hayra alamet inşallah.. belki yerleşen bebek 2 tane olduğu içindir bu gelenler

transferin 8. günü kan sonucum 35 çıktı kızlar düşük mü acaba dr normal artışa bakıcaz katlanıyor mu diye dedi ama tabi hemen bir endişe aldı beni
pazartesi kan verecektin canım, aslında 11. 12. Gün kan testi istiyorlar 3 4 gün sonra baya katlar beta, çok erken vermişsin, bunu öğrenmemiş olsan 12. 100lerin üstünde beta çıkacaktı ve çok normal bir değer olacaktı, canını sıkma hiç, kat kat artacak inşallah

dün doktora evdeki testi atınca yarın ver bakalım dedi gerçekten erken oldu kan için biraz inşallahh canım ağzından bal damlıyor sağolasın inşallah güzelce katlanır 2 gün sonra yani salı iğne için çıkınca yine kan vereceğim bakalım

Çubuk pipet herneyse işte sonuçta ufluyorlar minnoslara ha soracam unutuyorum e şimdi senin bir transfer hakkının var ne yaptınız ebru hocayla gorustunmu ?
Çubuk derken pipet gibi delikli değildir zannetmem yani embriyoları sakladık, transferi iptal ettik şekerim.

Aynen canım benim sen değere bakma 8. Gün çok erken gayet normal çıkmış değerin dahada artar o sağolasın inşallah dediğin gibidir gerçi şimdi tekrar baktım kahverengi den koyu sarı renge dönmüş kalanlar geliyor sanırım azalmış. İnşallah dediğin gibi olur bebek tek çıkmıştı ama olursa da süpriz olur

Maşallah çizgi çıkmış cnm 7. Günde anca bu kadsr belli olur istersen 9. Gün tekrarla koyulaşma takip et sonrasında kan verirsin çok erkenden kan verme hadi gözün aydın

Bak soyle dusun musteriler icin ki swni anliyorum musteri o olmazsa baskasi olur durumu soyle boyle boyle diye en kotu
Ama hamilelik simdi oldumu bidaha ne zaman olur onu bilmiyoruz canimiz cikiyo o yuzden isini dusunme ben hatta azalticam artik cunki asiei stres oluyorum cok salak insanlar var ve beni geriyolar bundan dolayi canimdan evladimdan onemli degil sende ayni sekildw hele bi otirsun su 4. Aya gelelim insalalh sonrasinda calisirsin zaten

Dedigin cok dogru bi oh be diyemiyiz valla insan cok korkuyor ya

Bisi diycem senin oncesinde hic bisey yoktu dimi biandami oldu lekelenmen bi agri kasiklarda nblm b3linde falan

Aynen kuzum bende azaltıcam işi bakıcam artık duruma göre.
Ya bende transferden beri hep adet sancısı gibi ağrılar oluyodu ara ara hafifi geçiyordu. Sonra 12. Günden sonra rahim. Bölgesinde kasıklarda daha değişik Bi ağrı oldu bişey vuruyor geçiyo birde sırta ve bele doğru ağrı oldu arada. Sadece dün akşamki sağ kasıppımda daha şiddetli oldu belime doğru iyice kavradı ağrı. Ardından tuvalete gittiğimde çamaşırımda kahverengi leke vardı sonra peçeteye sildikçe pembe leke geldi her idrarda. Şuan ağrı pek yok az bişey bel ağrısı var kanama da kahverengi den sarıya döndü içerde kalan sanki akıntının rengine bulaşmış gibi yeni kanama yok gibi

Ohh ohh cok iyi cook masallah amann bisi olmasinn rabbim korusunn canim benim ne kadar endiselenmisindir ya kiyamam simdi yat hep bidaha kontrole gidene kdarda bisi yapma bosver ev pislensin mahfolsun bidaki bi kalp atisina kadar hep yatis yap bende senin gibiyim suan herhangi bi kanamam yok fakat sacma bi agri va kasigimda allah hayirlara getirsin insalalh ama korkuyorum yalan degil cunki benim rahimimde perde var hafif ay nblm ya

Çok ama çok geçmiş olsun inşallah hiçbir şey yoktur Allah şifa versin inşallah Meryem süresini dinle bol bol bir de sağ elini karnına koyup ayetel kürsi oku Allah’ın izniyle iyi gelir inşallah

Maşallah çizgi çıkmış cnm 7. Günde anca bu kadsr belli olur istersen 9. Gün tekrarla koyulaşma takip et sonrasında kan verirsin çok erkenden kan verme hadi gözün aydın
Sağol canım benim Aynen embriyologum Ferhat beye yazdım..Ona attım biraz önce Çok iyi dedi bugün de verebilirsin kan ver sonucunu atarsın bana dedi

Değerin güzel 8. gün için. Kat kat artsın inşallah, Allah devamınıda göstersin

Aynen canım ev umrumda değil valla dünden beri eşim geldiğinnde ona süpürge tutturuum napim. İnsan korkmuyor değil valla hep streste oluyosun şükür azaldı bakalım bir daha muayene olayımda doktor risk var mı yok mu iyice bş baksın çünkü tüp bebek i hiçbirşey demiyor takipte kadın doğumcu da olmak daha iyi oluyor sende yorma sakın kendini yat valla doktorlara bakma işini yap günlük hayatına dön demesine bakma valla

Çok ama çok geçmiş olsun inşallah hiçbir şey yoktur Allah şifa versin inşallah Meryem süresini dinle bol bol bir de sağ elini karnına koyup ayetel kürsi oku Allah’ın izniyle iyi gelir inşallah
Sağolasın canım benim şimdi okuyayım bari telaştan aklıma hiçbirşey gelmedi ki Allah razı olsun canım

Yok kiz ben dinlemiyom valla yarin gelip evi temizliycekler benim umrum degil ya doktorlar evet diyo normal hayatiniza donunca al iste donunce bisiler oluyor valla donup strese girecegime kipirdamadan yatarim kadam rahat olur en azindan bakim sali ne diycek tehlike falan varsa anlar heraldr dimi ya soyler banada valla gerginim ya

Sağol canım iyiyim, geçti çok şükür. Doktorum da endişe etme dinlen dedi. Sende durumlar nasıl?
Ay sevindim canım şükürler olsun geçmiş Benim sabah yine vardı ama açık kahverengi şimdi de sarıya dönmüş rengi sildikçe geliyor ama azalmış sanırım kalanlar akıntıya bu rengi almış onlar geliyor. Doktor 48 saat kan sulandırıcıyı kes dedi onu bugün vurmicam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…