Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sağol canım, inşallah sen de duyacaksın sağ salim 🙏🏻Ben de ilk defa oldu, tuvalete girince fark ettim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Hemşire normal dedi olabilir dedi ama için rahat edecekse git acile dedi biz de geldik. Sen de dikkat et canım, bi daha da yaşamayalım hiç birimiz 🤲🏻
Ay aynen bende tuvalete girince gördüm betim benzim attı. Ben de yarın Bi bakayım artık ona göre giderim hemen 🙏🏻🙏🏻

aaaa ikiz mi 🥰 hadi inshallah. Allah ne diyimmmm 25 yasinda yaslandim mi diyorsun, 38 yasinda mezara girem ozaman ben 😂😂 hele dur daha kaynana olacaksin, ozaman genc kayinvalideyim diye hava atacagin zamanlar olacak :KK66:
Olabilme ihtimali var bı kese gördük ama 2 embriyom transfer edildi sürprizlere açık ol dedi doktorum ☺️ yaslandim gerçekten nişan düğün dönemleri sonrası evliliğin ilk yılları çocuk hastane falan filan derken ben böyle değildim olan eşimle tasintiktan sonra oldu bana özgürlüğüm gitti ne evlendim bilmiyorum 😂 ha pişman mıyım asla iyiki eşim 😍 ben gireyim mezara senin yerine sen daha tazecikmissin 😂ay inşallah hepimiz görürüz o günleri 😍

Stres yapmak için yer arıyoruz valla inşallah canım bu dönemde çok normal diyorlar lekeye bende olurda Allah korusun farkedemem diye siyah iç çamaşırı dan vazgeçip eve beyaz stoğu yaptım olursa anında yakalayayim diye😁
Ay ne güzel düşünmüşsün ben hiç düşünemedim ama şansa açık renkliydi farkettim. İnşallah yaşamazsın sen ama olursada endişe yapma çok fazla sanırım herkesde oluyor

Canım bizde bu korkuyu yaşadık doktorum kırmızı kan görmedikçe aıkıntı yok pembe kahverengi akıntı hep olabilirmiş. Birde vajinal fitil kılcal damarlara falan zarar verp bu tarz kanamalar yapabiliyormuş. Yada hormonlardan da olabiliyormuş. Benimde birkaç saat sürüp geçmişti. Yat dinlen allahın izniyle bişey olmaz 🤲🏻
Sağolasın cnm cevabın için söylediğin mantıklı aslında. Bende yattım uzandım artık yarın devam ederse giderim hemen inşallah birşey olmaz 🙏🏻

İnşallah canım bilmiyorum ya şansımız belki yükselir diye ne derlerse yapacağız mesela bende serum kullanıyorum transfer öncesi başladım her taktirmada iki şişe her hafta taktiriyoruz 12haftaya kadar devam edecegizsorgulamadik vardır bir bildikleri diye aklımızda kalmasin yeterki yoksa a onudami ysptirsaydik dememek icin
aynen bende sirf dr dedi diye yaptirdigim cok sey var ama bu dr um farkli cikti 🥰 senin serumun icerigi ne, ne icin kullaniyorsun?

Olabilme ihtimali var bı kese gördük ama 2 embriyom transfer edildi sürprizlere açık ol dedi doktorum ☺️ yaslandim gerçekten nişan düğün dönemleri sonrası evliliğin ilk yılları çocuk hastane falan filan derken ben böyle değildim olan eşimle tasintiktan sonra oldu bana özgürlüğüm gitti ne evlendim bilmiyorum 😂 ha pişman mıyım asla iyiki eşim 😍 ben gireyim mezara senin yerine sen daha tazecikmissin 😂ay inşallah hepimiz görürüz o günleri 😍
ay yok ikimizde girmeyelim simdicikkk hayirlisiyla torun torbaya karisalim ozaman gireriz yerin dibine :KK48: evet yaa ben hep esime derim senden baskasi beni cekemezdi diye Rabbim basimizda eksik etmesin evlatlarimizin babalarini tabi birde senin dr u 😂😂

ay yok ikimizde girmeyelim simdicikkk hayirlisiyla torun torbaya karisalim ozaman gireriz yerin dibine :KK48: evet yaa ben hep esime derim senden baskasi beni cekemezdi diye Rabbim basimizda eksik etmesin evlatlarimizin babalarini tabi birde senin dr u 😂😂
Aminnnn inşallah en kısa hayırlı zamanda ❤️ amin dgru diyosun vallaha yeri geliyo anne bile tartisiyo cekemiyo Allah sabır vermiş kocalara her türlü Trip varken bile 😂 amin çok çok aminnnn

Gerçekten öyle çok etkiliyor stres 🙄 benimde stresten başım ağrıdı. Doğru demiş valla kuzenin. İnşallahh birşey olmaz çok sağo
Yemin ederim yazdigini okudum bak yilarda llah var kasiklarima belime agri girdi sanki ben yasiyomusum gibi oldum ya iyimisin suan nasilsin canim allahim korusunn insallhhh

Kimyasal yeni oldu benim ilk regl geçti şimdi ikinci regl bekliyorum olunca haber vercem süreç öyle başlıcak işte, siz neden doktordan haber bekliyosunuz?
hadi hayirlisi ins guzel baslayip sonu mujdeli olur 😍 yillardir cocuk olmamam icin bir sebep bulamadiklari icin troid e odaklanmis durumdalar. 2 kusur olan troidim i 2 nin altina dusurup ondan sonra transfer yapma karari aldi dr um heyette. 2 nin altinda suan ama bir sonraki kan tahlilinden sonra ki duruma gore karar verecek.

Kızlar iyi geceler bu saatte mi diyip güleceksiniz belki ama ben test yaptım 🤭😅30 Ocak cumartesiydi transferim.Yani taransferden sonra 7 günüm bugün bide normal test ile yaptım erken gebelik testi değil 🙈Çok aşırı silik olmakla birlikte çizgi görünüyor ama bilemedim..resimde pek anlasilmiyo sanki ama çıplak gözle daha belirgin..

Eklentiler

• IMG_20210207_043133.jpg
    IMG_20210207_043133.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 61
X