- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.101
ol ol oyle bir doktor bulmusken birakma sakinAy doktoruma kurban olayımhala ne zaman istersen ara diyo adamcağız hatta şimdiden doğum paketini falan sormustuk biraz pahalı geldi doktora danıştım başka doktor olsa demez belki ama bekle biraz daha maddi açıdan zor olmasın ikili taramalarda falan başlarsın paket tarzı bişey e şimdilik gerek yok böyle git gel falan dedi her türlü akıl danisiyorum sağolsun ilaçlar bitiyo msj olarak recete falan ne zaman istesem hemen gönderiyo hadi eyvallah yaptık tüpü aldık paramızı deyip bırakmadı sağolsun muayene ucretide uygun Allah'tan 10 günde bı ücret ödüyoruz şimdilik
O kadar bilmiyorum ki canim. Crl yazması lazım alt köşede. Zaten ölçse kesenin üstünde ölçüm işareti olurdu canım8yazılan neyin ölçusü oluyor?
Yazdım canım hemşire dedi gebelikte yerleşme kanaması olabilir normal dedi takip edin dedi. Ama 1 saattir durmadı afedersin sildikçe geliyor kahverengi ve pembe arası Bi renk kan rengi değil. Ben de olmadı yarını bekliyim diyorumDoktoruna yazdın mı ? Bende de olmuştu bende leke değil kırmızı kanama gelmişti ama durmuştu günlük ped kadardı , doktorum bekle bir gün dedi devamı gelecek mi , bekledik gelmedi . Ertesi gün kontrolde hiç bir sorun yoktu hatta . Olabiliyor bazen . Stres yapma . Ayaklarını uzat dinlen .
Çocukları keş yapicaklarDemekki hepsi birini deli ediyorbirde dışarda gördüm fosur fosur sigara içiyorlar sonra gidip bizim bebiklerimizle ilgileniyorlar
buralarda cokca duydum ama nasil yapildigi konusunda bir bilgim yoktu. her tedavi basinda yaptirmak mi gerekiyor yoksa bir seferlik yeterli mi?Histeroskopi yaptırıp rahme çizik atıyorlar sonra transfer tutunmayı kolaylastiriyormus.
Öylede olmalılar ya güven vermeliler en başta aynen bende diyorum ya bırak kız onları sen beni dinle diyool ol oyle bir doktor bulmusken birakma sakinbunlari yasadigim 8 sene onceki dr umdu. simdi ki dr um seninki gibi tam kurban olunacak tarzda hatta bazi kuruluslar tup bebek yaptiranlara yardim fonu ayiriyor sizi de yazalim dedi biz sormadan, ben glue varmis, bagisiklik serumu varmis vs diye sordukca hepsi para tuzagi diyor
kendini telaslandirip strese girme, orda aksam olmustur sen yat dinlen guzelce yarin da ya ararsin yada gidersin dr a. pembe-kahverengi lekenlenmeler icin hepsi normal diyor. sen icini rahat tutYazdım canım hemşire dedi gebelikte yerleşme kanaması olabilir normal dedi takip edin dedi. Ama 1 saattir durmadı afedersin sildikçe geliyor kahverengi ve pembe arası Bi renk kan rengi değil. Ben de olmadı yarını bekliyim diyorum
Crl yazan mi kese boyutu oluyo ? Allah'ım cahillik den kurtar beniO kadar bilmiyorum ki canim. Crl yazması lazım alt köşede. Zaten ölçse kesenin üstünde ölçüm işareti olurdu canım
aferim o hocaya, bebek tutsada tutmasa da bizim aradagimiz en basta biraz tatli dil guler yuzÖylede olmalılar ya güven vermeliler en başta aynen bende diyorum ya bırak kız onları sen beni dinle diyobak çoğu okuduğum yerde Gürgan klinikle ilgili iyi şeyler görmedim ama ben memnun dün Timur hoca dan eğer ameliyat ücreti o kadar pahalı olmasa onunla devam edicektik eşim çok sevmisti açık açık konusmustu adam bizimle gel yapalım hemen tüp ama tutmayınca geleceksin para tuzağısin tutmadı olmadı vah tüh diyceksin falan diye nasıl güzel konuşmuştu bizimle bı çıktık eşim bana ben eşime bu adam ne güzel konuştu ya falan diye soylenmistik
Ay sorma bçvalla telaş yaptım ben baya. Sırt üstü yattım fitil attım Bi tane umarım durur. Korkulacak bişey yoktur sancım vardı o geçti şuankendini telaslandirip strese girme, orda aksam olmustur sen yat dinlen guzelce yarin da ya ararsin yada gidersin dr a. pembe-kahverengi lekenlenmeler icin hepsi normal diyor. sen icini rahat tut
Madem başta niye yardımcı olmuyosunuz da taşımaya kalkınca yardımcı oluruz oluyo dimi başta çok katılar ama fiyat konusunda rabbim ne düşürsün ne eksik etsin gerçektenInsallah canim insallah he bide sey yaptilar iste aynen histeroskopi 5500 ve embriyi 5000 hopp en bastaki paraya cikti biz dedim maddi durumdan dolayi alicaz embriyomuzu falan bize dedilerki iste aoeun maddiyse yardimci olalim falan ama labule etmedik bak ilaclar haric bu ay icin sadece cebimden 3750 tl 200de muayne parasi okdar vwrdim dusun simdi embriyo trabferi yapsaydik5500 nerde bu fiyat nerde bide yol parasi tabi sakaryadayi, biz istanbula gelis gidia hep iskence
Tabikide keşke devlet hastanelerinde kiler de öyle olabilse şahsen hiç denk gelmedim 3 yıl gittim geldim ama hepsi birbirinden kötüydü cahil görüp her türlü muamele yapmaya kalktılar sonunda şikayet bile edecektim bidaha gitseydim sağlık bakanlığı ile yan yana şehir hastanesi gidecektim hemen ama doktor değiştirdim şükür ki ücrette versek ne kadar güzel ilgileniliyo anlatiliyo hep bı motive peşinde hala gittiğimde hocam inanamıyorum diyorum gülüyo bana inan artık kız diyeaferim o hocaya, bebek tutsada tutmasa da bizim aradagimiz en basta biraz tatli dil guler yuzbirkac yil once IVF doktoruna gittim adam cikista kapiya kadar bizi yolcu edip sirtimi sivazladi oyle gonderdi, ayy oracikta aglayacaktim kendimi zor tuttum dr dan sefkat gorunce bunyeye ters geldi eve gelene kadar ayyy ne iyi adam dedik durduk esimle. once insanlikkk diye gunun sozunu de yazam suraya
Yat yat yorma kız kendini geçmezse de hemen git ihmal etmeden inşallah geçer çabucak ara kanama tarzı önemsiz biseydirAy sorma bçvalla telaş yaptım ben baya. Sırt üstü yattım fitil attım Bi tane umarım durur. Korkulacak bişey yoktur sancım vardı o geçti şuan
Transfer sonrası beni aradılar Dr kaç puan veriyor diye bende 3verdim sonra koordinatör Olcay aradı neden 3 bende çok az bilgi ve açıklama dedim e çok yoğun asistanlara herşeyi bilir onlardan her bilgiyi alabilirsiniz dedi açıklama buydu keşke Allah'tan transferi jemal yapmadı
iyi yapmissin. bu ay ilk kez reglden sonra gunlerce lekelenmem oldu, bende kuzenimi aradim. neden boyle oldugunun sebebini anlatti birde bayanlarin stresten cok etkilendiklerini soyledi. mesela ben bu ay regl olmiycam diye kendimi sartlandirayim o ay gercekten de regl olmam dediAy sorma bçvalla telaş yaptım ben baya. Sırt üstü yattım fitil attım Bi tane umarım durur. Korkulacak bişey yoktur sancım vardı o geçti şuan
bugun git yarin gel yapsaydin ilk aradiklarindagüldürdün canım ya aynen öyle iyi ki transferde ve dk’lık muaynelerde gördük. Sorma ya beni de aradılar da çok ümitliyim güzel sonuç alcaz ya 5 verdim gerçi sonuç almadım daha ama 5 veriyorum dedim onlarda uyanık ki hemen arıyo şimdi arasa saydırırdım ya işte
Bugün kese görmeye gittik. Doktorum muayene sonrasında özellikle söyledi. Her renk kanama görebilirsin bu normal diye. Sakin kalmaya çalış. Ben de tarihi geçmiş süt ürünü içmişim iki gündür. Bugün fark ettim. Hemşireye yazdım daha dönmedi onun kaygısıyla saatlerdir araştırıyorum. Ne olacak bizim halimizAy sorma bçvalla telaş yaptım ben baya. Sırt üstü yattım fitil attım Bi tane umarım durur. Korkulacak bişey yoktur sancım vardı o geçti şuan
Çok şanslısın o zaman canımAy doktoruma kurban olayımhala ne zaman istersen ara diyo adamcağız hatta şimdiden doğum paketini falan sormustuk biraz pahalı geldi doktora danıştım başka doktor olsa demez belki ama bekle biraz daha maddi açıdan zor olmasın ikili taramalarda falan başlarsın paket tarzı bişey e şimdilik gerek yok böyle git gel falan dedi her türlü akıl danisiyorum sağolsun ilaçlar bitiyo msj olarak recete falan ne zaman istesem hemen gönderiyo hadi eyvallah yaptık tüpü aldık paramızı deyip bırakmadı sağolsun muayene ucretide uygun Allah'tan 10 günde bı ücret ödüyoruz şimdilik
Tabikide keşke devlet hastanelerinde kiler de öyle olabilse şahsen hiç denk gelmedim 3 yıl gittim geldim ama hepsi birbirinden kötüydü cahil görüp her türlü muamele yapmaya kalktılar sonunda şikayet bile edecektim bidaha gitseydim sağlık bakanlığı ile yan yana şehir hastanesi gidecektim hemen ama doktor değiştirdim şükür ki ücrette versek ne kadar güzel ilgileniliyo anlatiliyo hep bı motive peşinde hala gittiğimde hocam inanamıyorum diyorum gülüyo bana inan artık kız diyehaberi aldıgimda bile eşimle mutluluk paylaşmadan ağlayarak onu aradım nasıl sevincliydi oldu diye kontrole gittim sanki kendi çocuğu gibi gözleri parliyodu adamın benimle seviniyo adam ya ne güzel
He napalim hayaller Cem hayatlar jemalgüldürdün canım ya aynen öyle iyi ki transferde ve dk’lık muaynelerde gördük. Sorma ya beni de aradılar da çok ümitliyim güzel sonuç alcaz ya 5 verdim gerçi sonuç almadım daha ama 5 veriyorum dedim onlarda uyanık ki hemen arıyo şimdi arasa saydırırdım ya işte