Aralık - Ocak Transfer olacaklar

amannn cok gecmis olsun, eksi kokusu yok muydu?

Kızlaaaar bana acil yazar mısınız. Çamaşırımda kahverengi leke vardı baya sonrasında idrarda kalkarken pembe kan şeklinde devam ediyor peçeteye sildikçe ne yapsam
Canım aynısı bana da oldu bu akşam. Bir telaş acile geldik biz. Çok şükür bir sıkıntı yok hatta bu vesileyle kalp atışlarını da duyduk Koruma amaçlı progestan iğne yaptılar. Yarım saat müşaade sonra eve gönderdiler. Yatmayı öneriyorlar. Sen de telaş etme. Çok sürerse yarın git doktora sen de.

buralarda cokca duydum ama nasil yapildigi konusunda bir bilgim yoktu. her tedavi basinda yaptirmak mi gerekiyor yoksa bir seferlik yeterli mi?
Yok basarisiz bir kaç denemen varsa yapıyorlar benim bildiğim bir nevi rahme hasar veriyorlar o kendini toparlamaya çalışıyor diğer ay transfer hem rahim duvarına embriyo diye tutunsun diye

Öyle oldu e nabizdan gördüm hemen ss alıp hocaya attım ellerim titreye titreye kız sakin ol bı dur ağlama falan diyo eşim ama yok tinmiyorum onu hiç hocayla konuştum ondan sonra eşime sen ne diyon şimdi de bakayım dedim çok zahmet ettin ya falan diye dalga geçti benle ama istemsizce oldu herşey o an çok saçmaydı oysa ne sürprizler vardı kafamda hocaya anlattık beta tekrarına gittiğimizde nasıl kahkaha atiyo ama çok bekledim canım çok yıprandım asilama ameliyat 5.senemiz olcak Ağustos ayında çok şükür bekletmedi bizi Alptekin Alagöz canım a life Hospital hastane iyi değil diye bı sürü yorum var ama ben mumnun kaldım hastaneden de yemeğinden hastabakicisi hemşiresi doktoru hepsinden Allah razı olsun şimdiye kadar aynen öyle uzak kalsın kötü doktorlar bizden mümkünse zaten dertlerimiz derya bide onlarla ugrasamayiz

Çocukları keş yapicaklar
Aynen öyle ben şeyi anlamadım gordunmu hiç bilmem embriyologlar ağzı da bir pipetle işlem yapıyorlar yumurtayami ne o ne oluyorki doğmadan Bizim uşaklar çilekeş olacak embriyologlar yüzünden sigara kokusundan.

UkaderU nicecream sizlere düşük riski için iğne vermedi mi doktor haftalık ? Benim ignem var haftada bı prolutan diye düşük riskine karsiymis bide progestan fitil var 2 sabah 2 akşam

He napalim hayaller Cem hayatlar jemalYa bak ben negatif olayına birşey diyemem rabbim vermezse kimse birşey yapamaz ama ilgide çok eksikler diye dusunuyorum neyse birdahaki tedavin olumlu olur inşallah
öyle öyle rabbim ol demedikten sonra yapcak bi şey yok ne desek boşta inşallah ikincide nasip olurda rabbim bu çektiklerimizin hepsini hepimize unutturur inşallah sağlıkla nasip eder evlatlarımızı

öyle öyle rabbim ol demedikten sonra yapcak bi şey yok ne desek boşta inşallah ikincide nasip olurda rabbim bu çektiklerimizin hepsini hepimize unutturur inşallah sağlıkla nasip eder evlatlarımızı
Amin inşallah canım benim inşallah rabbim kimseyi oralara muhtaç etmesin

sen ne diyon dediginde esin hatirlatirim o cocugun babasi benim der diye bekledim dr her fotosunda gulerek poz vermis, intasinda dogan cocuklarla foto paylasmis. darisi senin bebisine olsun ins bizim de 13.senemiz olacak Agustos ta :) 13 u sadece sayi olarak soylurum hissiyatim dun evlenmisim gibi

Gerçekten öyle çok etkiliyor stres benimde stresten başım ağrıdı. Doğru demiş valla kuzenin. İnşallahh birşey olmaz çok sağolun

Ay gerçekten mi şimdi duyunca rahatladım stres yaptım baya doğrusu. Birşey olacağını sanmam ama yinede yazmakla iyi yapmışsın istersen yoğurt ye hemen

Gerçekten öyle çok etkiliyor stres benimde stresten başım ağrıdı. Doğru demiş valla kuzenin. İnşallahh birşey olmaz çok sağolun
Kız sende ne stres yapıp duruyon transferde de yapmistin boşver artık güzel şeyler düşün güzel olsun sana akıl verende bibak hele ben karamsarkiz

Verdi canım. Normalde günde 3 kez progestan fitil haftada bir de proluton iğne oluyorum.
Rahim büyümesinde belkide kanama olmuştur ara kanaması dedikleri varya büyüklerimizin odur belki ama yine de dikkat edin nolur nolmaz kolay evreler atlatilmiyo okyanusu geçip derede bogulmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…