- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.001
Aynen ultrasonu oynattığından şekli öyle değişiyor demekkiAslında yayvan duruyor mu emin değilim. Hep yuvarlak da olabilir. Ultrasonu oynattıkça dr değişiyor çünkü şekli. Parlama oluyor ya. Minik canavarın yicek seni hammmm
Dondurulmuş embriyom var onun için tekrar tedaviye başlayacağımCanim Allahim gonlune ferahlik versin insallah, doktorunla gorusur tekrardan bi yol haritasi cizersiniz
Ara vermeyeceğim regl olunca ikinci için başlayacağım tekrar Allah nasip ederseCanını sıkma bak ne güzel varmış onu transfer ettirirsin inşallah o tutacak çok ara vermeden yaptır transferini derim
Canim evet ilk tup bebek denememiz, bana transfer edilen 4bc oldu, transferden snraki gun kalan 1 icin aradklarinda muhtemelen dondurmaya musait olmaz demsilerdi 4bb donduralim mi dediler, madem oyleydi keske o transfer edileydi dedim icimden ama belki de ongorulemez bisiydi blmyrm, Bahceci laboratuvari embriyolog dediklerinden sehir disindan gittik geldik, ama cok da iyi bir izlenim olmadi benim icin emriyoloji kismi, dedigin gibi tedaviler bir vesile, Allah'im ol dedikten snra hicbir sey engel olamaz, olmasini istemedikten snra da ne yaparsak yapalim olmaz, Allah'a cok sukur inancliyiz yoksa kime siginirdik medet umardik cok sukur bin sukurHerkeste konuşma yeteneği yok malesef. Beni de 3. Gün arayan embriyolog öyle bir anlatmıştı ki, sanki 2 tane sağlam embriyo var. Ben 5.güne giden embriyomun olamayacağını düşündüm. Ama 4 tane donduruldu. Mühim olan embriyonun olması. Ona canı verecek olan dr değil ki, Rabbimiz. Senin ilk galiba. Inşaallah ilk denemende güzel hayırlı sonuç alırsın
Allah gonlune gore versin canimDondurulmuş embriyom var onun için tekrar tedaviye başlayacağım
He yaaBaksana surat var
çok üzgünüm.. Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah çok şükür embriyonuz varKızlar negatif 1,20
Canim Allah razi olsn cok tesekkur ederim dualarin icin, evet 1 kizim var 5.5yasinda, biz de hata oldu biraz kizim da hadi deneyelim dedigimiz ay hamile kaldm, yne oyle sandk ve olur bir sekilde deyip cok ustunde durmadik, o ara benim yumurta rezervim azalmis vs, her sey nasip, o yuzden buradaki herkese tavsiyem her sey yasinda guzel, arayi cok acmayin kardesler icinAl
lah razı olsun cnm sana da bol bol dua edicemolduktan sonra her şekilde olur sen sıkma canını bak varmış bir evladın daha sanırım ona kardeş istediniz inşallah pozitif sonucunu alırsın zaten 5. Güne çook fazla embriyo ulaşmıyor 24 yumurtam vardı sadece 3 embriyom ulaşmıştı birinin genetiği bozukmuş olmamıştı. Zaten 1 embriyo yetecek stres yapma güzel beslen
Ayyy bahçeci umut muCanim evet ilk tup bebek denememiz, bana transfer edilen 4bc oldu, transferden snraki gun kalan 1 icin aradklarinda muhtemelen dondurmaya musait olmaz demsilerdi 4bb donduralim mi dediler, madem oyleydi keske o transfer edileydi dedim icimden ama belki de ongorulemez bisiydi blmyrm, Bahceci laboratuvari embriyolog dediklerinden sehir disindan gittik geldik, ama cok da iyi bir izlenim olmadi benim icin emriyoloji kismi, dedigin gibi tedaviler bir vesile, Allah'im ol dedikten snra hicbir sey engel olamaz, olmasini istemedikten snra da ne yaparsak yapalim olmaz, Allah'a cok sukur inancliyiz yoksa kime siginirdik medet umardik cok sukur bin sukur
Tabikide sinav yine bin sukurki imknq var bisilerle ugrasiyoruz halimize bin sukur olsun canim hic kotu dusunme dedigin gibi var bundada bin hayirİnşallah canım vardır bunda da bir hayır. Bu da bizim sınavımız sabredeceğiz
Ya evet hel degil ama suan mesela sag kasigim bi doluluk bi bisey var ordaRahim büyüyorya ondan oluyo galiba bende de var öyle ağrı ama arada bi geliyo
Himmm ozman sikinti ya aynen bi sor bakim canimda olmadi nblm yarim saat yaparsin sonra dinlenirsin sinea yine yaparsin falan belki boyle ilerlersen olurYa evet işte kol gücü istiyorya ondan sıkıntı biraz. Doktora ayrıntılı sorucam benim ebatlar büyük bacım ya 90x120 lik 100x100 lük falan çalışıyom genelde pek kucakta yapabileceğim ebatlar değil geniş alan boyuyorum genelde soyut çalışmalar minik minik ilerlenmşyo komple boyama istiyor
Fulyada oldu canim benim, ama cok ukala soguk ve sevimsizdiler o gun yuzyuze geldiklerim, transfer gunu bi kagit verdiker canim onda da yziyordu kalite, dondrmak icin aradiklarinda da ozellikle sordum kalitesini oncegi gun cok olumsuz knstklari icin, o zmn soyledi, 6.gun dondurulmus oldu canim, 5.gun dondurulmaya musait olmayabilir demislerdi, bu transferim taze idi, olmazsa onu transfer edelim diyebilir dr ama 6.gun de dondurulanlar da skntili mi blmyrm hc, agizlarindan cikacak 2 kelimeye kulak kesilirken biz, onlar icin herhangi bir hastadan birisn, o nedenle o gun oyle dua ettm ki Allahim dedim kmsenin agzindan cikacak 2 kelama muhtac etme, insallah Rabbim mucizesini verir de bir daha gercekten oranin labiyla muhatap olmak zorunda kalmamAyyy bahçeci umut muben orda yaptırdım acaba benim canımı sıkan embriyologla mı konuştun dondurmaya müsait olmuş işte 4bb. O 6.gün mü donduruldu? Önce 5.günde gelişimi tamamlanan embriyoları transfer ediyorlar. Benim öyle olacaktı yani. Bide aa bb hiç demediler. Gebelik vaad ediyor dediler. Kafam karışmasın diye sormadım ne olduklarını.
He kız sorma bende benzettim ama beyaz çevresi yok bakalım kalp atışında daha iyi belli olurHe yaaaslında yanındaki de kese gibi ama etrafının beyaz yansıması olmalıydı. Belli de olmaz
En güzelini düşünmüşsün hadi o zaman sıradaki transfere moral depola göreceksin çok güzel olacak inşallahAra vermeyeceğim regl olunca ikinci için başlayacağım tekrar Allah nasip ederse
İnşallah bu kez herşey çok güzel olur ve yeni denemede pozitif haberi görürsünAra vermeyeceğim regl olunca ikinci için başlayacağım tekrar Allah nasip ederse
TebriklerKızlar..Allaha sonsuz şükürler olsun bekleyen herkesin evine bu güzel müjdeli haber tez zamanda gelsin inşallahh Karasbaby canım yeni test yapınca atarım demiştimm artık yeni güzel testleri senden bekliyorum heyecanla
Eki Görüntüle 2777577
İnşallah canım, kalan embriyon can bulsun karnında inşallahAra vermeyeceğim regl olunca ikinci için başlayacağım tekrar Allah nasip ederse
Ayy nasıl belirginleşmiş bak maşallah maşallah onaKızlar..Allaha sonsuz şükürler olsun bekleyen herkesin evine bu güzel müjdeli haber tez zamanda gelsin inşallahh Karasbaby canım yeni test yapınca atarım demiştimm artık yeni güzel testleri senden bekliyorum heyecanla
Eki Görüntüle 2777577