Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Herkeste konuşma yeteneği yok malesef. Beni de 3. Gün arayan embriyolog öyle bir anlatmıştı ki, sanki 2 tane sağlam embriyo var. Ben 5.güne giden embriyomun olamayacağını düşündüm. Ama 4 tane donduruldu. Mühim olan embriyonun olması. Ona canı verecek olan dr değil ki, Rabbimiz. Senin ilk galiba. Inşaallah ilk denemende güzel hayırlı sonuç alırsın 😊👍
Canim evet ilk tup bebek denememiz, bana transfer edilen 4bc oldu, transferden snraki gun kalan 1 icin aradklarinda muhtemelen dondurmaya musait olmaz demsilerdi 4bb donduralim mi dediler, madem oyleydi keske o transfer edileydi dedim icimden ama belki de ongorulemez bisiydi blmyrm, Bahceci laboratuvari embriyolog dediklerinden sehir disindan gittik geldik, ama cok da iyi bir izlenim olmadi benim icin emriyoloji kismi, dedigin gibi tedaviler bir vesile, Allah'im ol dedikten snra hicbir sey engel olamaz, olmasini istemedikten snra da ne yaparsak yapalim olmaz, Allah'a cok sukur inancliyiz yoksa kime siginirdik medet umardik cok sukur bin sukur 🤍

Al

lah razı olsun cnm sana da bol bol dua edicem 🙏🏻🙏🏻 olduktan sonra her şekilde olur sen sıkma canını bak varmış bir evladın daha sanırım ona kardeş istediniz inşallah pozitif sonucunu alırsın zaten 5. Güne çook fazla embriyo ulaşmıyor 24 yumurtam vardı sadece 3 embriyom ulaşmıştı birinin genetiği bozukmuş olmamıştı. Zaten 1 embriyo yetecek stres yapma güzel beslen 🙏🏻🥰
Canim Allah razi olsn cok tesekkur ederim dualarin icin, evet 1 kizim var 5.5yasinda, biz de hata oldu biraz kizim da hadi deneyelim dedigimiz ay hamile kaldm, yne oyle sandk ve olur bir sekilde deyip cok ustunde durmadik, o ara benim yumurta rezervim azalmis vs, her sey nasip, o yuzden buradaki herkese tavsiyem her sey yasinda guzel, arayi cok acmayin kardesler icin ☺️

Canim evet ilk tup bebek denememiz, bana transfer edilen 4bc oldu, transferden snraki gun kalan 1 icin aradklarinda muhtemelen dondurmaya musait olmaz demsilerdi 4bb donduralim mi dediler, madem oyleydi keske o transfer edileydi dedim icimden ama belki de ongorulemez bisiydi blmyrm, Bahceci laboratuvari embriyolog dediklerinden sehir disindan gittik geldik, ama cok da iyi bir izlenim olmadi benim icin emriyoloji kismi, dedigin gibi tedaviler bir vesile, Allah'im ol dedikten snra hicbir sey engel olamaz, olmasini istemedikten snra da ne yaparsak yapalim olmaz, Allah'a cok sukur inancliyiz yoksa kime siginirdik medet umardik cok sukur bin sukur 🤍
Ayyy bahçeci umut mu 😅 ben orda yaptırdım acaba benim canımı sıkan embriyologla mı konuştun 😁 dondurmaya müsait olmuş işte 4bb. O 6.gün mü donduruldu? Önce 5.günde gelişimi tamamlanan embriyoları transfer ediyorlar. Benim öyle olacaktı yani. Bide aa bb hiç demediler. Gebelik vaad ediyor dediler. Kafam karışmasın diye sormadım ne olduklarını.

Ya evet işte kol gücü istiyorya ondan sıkıntı biraz. Doktora ayrıntılı sorucam benim ebatlar büyük bacım ya 90x120 lik 100x100 lük falan çalışıyom genelde pek kucakta yapabileceğim ebatlar değil geniş alan boyuyorum genelde soyut çalışmalar minik minik ilerlenmşyo komple boyama istiyor
Himmm ozman sikinti ya aynen bi sor bakim canimda olmadi nblm yarim saat yaparsin sonra dinlenirsin sinea yine yaparsin falan belki boyle ilerlersen olur

Ayyy bahçeci umut mu 😅 ben orda yaptırdım acaba benim canımı sıkan embriyologla mı konuştun 😁 dondurmaya müsait olmuş işte 4bb. O 6.gün mü donduruldu? Önce 5.günde gelişimi tamamlanan embriyoları transfer ediyorlar. Benim öyle olacaktı yani. Bide aa bb hiç demediler. Gebelik vaad ediyor dediler. Kafam karışmasın diye sormadım ne olduklarını.
Fulyada oldu canim benim, ama cok ukala soguk ve sevimsizdiler o gun yuzyuze geldiklerim, transfer gunu bi kagit verdiker canim onda da yziyordu kalite, dondrmak icin aradiklarinda da ozellikle sordum kalitesini oncegi gun cok olumsuz knstklari icin, o zmn soyledi, 6.gun dondurulmus oldu canim, 5.gun dondurulmaya musait olmayabilir demislerdi, bu transferim taze idi, olmazsa onu transfer edelim diyebilir dr ama 6.gun de dondurulanlar da skntili mi blmyrm hc, agizlarindan cikacak 2 kelimeye kulak kesilirken biz, onlar icin herhangi bir hastadan birisn, o nedenle o gun oyle dua ettm ki Allahim dedim kmsenin agzindan cikacak 2 kelama muhtac etme, insallah Rabbim mucizesini verir de bir daha gercekten oranin labiyla muhatap olmak zorunda kalmam

Kızlar.. 😍 Allaha sonsuz şükürler olsun bekleyen herkesin evine bu güzel müjdeli haber tez zamanda gelsin inşallahh♥️ Karasbaby Karasbaby canım yeni test yapınca atarım demiştimm🙏 artık yeni güzel testleri senden bekliyorum heyecanla😍
IMG_20210206_112207.jpg

Kızlar.. 😍 Allaha sonsuz şükürler olsun bekleyen herkesin evine bu güzel müjdeli haber tez zamanda gelsin inşallahh♥️ Karasbaby Karasbaby canım yeni test yapınca atarım demiştimm🙏 artık yeni güzel testleri senden bekliyorum heyecanla😍
Eki Görüntüle 2777577
Ayy nasıl belirginleşmiş bak maşallah maşallah ona🍀🧿🥰💕🎊🎉 Allah daim etsin canım, kanda da yüksek yüksek çıksın inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım💕tebrik ederimmm🎊🎉

X