Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Koyulaşmasını takip edersin haftasonu belki, pazartesi de kan testin var zaten Allah devamını getirsin canım, başka test yaparsan at buraya da, gözümüz gönlümüz açılsın

Transfere 5 gün kala iğne ve fitile başlattı ekstradan prednol da kullanırdı 5 gün boyunca. Transfer günü de ilave olarak kan sulandırıcı ekledi
Merhabalar ben de dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9mm çıktı , doktorum transfer tarihimi 6 gün sonraya verdi yani 11 şubat .iğne ve fitil reçete yazdı..benim kafama takılan adetin 20 günü transferim olmuş olacak ...rahim kalınlığını korur mu acaba o tarihe kadar ?? sizin transfer öncesi rahim kalınlığı kaçtı?

Bendede 11ocak 10mmdi 16ocak transfer yapıldı. Çok sükü pozitif.

Merhaba hayırlısı olur inşallah rahim kalınlığına göre süreç uzayıp veya kısalabiliyor. Elbette korur zaten doktorunuz onu hesap ederek size tarih veriyor benim de muayene de 10mm çıkmıştı 6-7 gün falan sonra transferim olmuştu. Rahim kalınlığınız güzel ona göre de tarih vermiş size benim de adet 27 Aralık tı transfer 16 ocakta olmuştu.

Şimdi baktım tarihe 6 ocakta muayene olmuşum 10 mm çıkmış 16 ocakta da transfer yapıldı

inşallah pozitifi görürüm ben de , çok teşekkürler cevabınız için..

Hayırlı olsun tesavin, sonu bebekli olsun inşallah benimde 23 ocakta muayenem oldu 9,5 du rahim kalınlığı, 29 ocakta transferim yapıldı, merak etme genelde öyle oluyor, ayarlıyor doktorlar onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…