- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.881
Az mustehçen oldu ama bi gülelim dedimAllah seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az mustehçen oldu ama bi gülelim dedimAllah seni
Teyzesi kurbanAmin canım benim tabi attım fotomuzu
Kese ölçüsü söylenmedimi ? Kese ölçüsü kaç olmalı bu haftalar?Aynen valla benim keseyi de ölçmediler Bi de doktor transfere yetişeceğini söyledi karambole geldim yani kalp için çağırdı ona da gitcem daha gitmicem burada herhangi Bi yere gidicem artık
Hiç bilmiyorum ki kaç olmalı bana söylenmedi kese ölçüsü bazılarına söylenmişKese ölçüsü söylenmedimi ? Kese ölçüsü kaç olmalı bu haftalar?
Koyulaşmasını takip edersin haftasonu belki, pazartesi de kan testin var zaten Allah devamını getirsin canım, başka test yaparsan at buraya da, gözümüz gönlümüz açılsıngözle görülmesi baya zordu kuruyunca net görülür oldu çok şükür yoksa sabah hiç silik çzgi var diye bile düşünememiştim kendi kendime çok şükür elhamdülillahh canımm inşallah koyulaşır inşallah sağlıkla ilerler hemen sizlerden de güzel sonuçları en az kendiminki kadar heyecanla bekliyorum inan inşallah pazartesi salı birlikte çok sevinelim Allahım evlerimizi bebeklerimizle şenlendirsin
Alemsin kız koptum buradaA
Ahaha halimize bak ya ne hayallerle umutlarla gidiyoruz çok duygusuz bu tokturlar ha bizde herseyini heceleyerek anlatacaklar sanıyoruz masaya yattigimizla kalktigimiz bir oluyor donumuzu indirdiğimize değmiyor
Hep stres yaşayacak değiliz ya azda kopakAlemsin kız koptum burada
Merhabalar ben de dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9mm çıktı , doktorum transfer tarihimi 6 gün sonraya verdi yani 11 şubat .iğne ve fitil reçete yazdı..benim kafama takılan adetin 20 günü transferim olmuş olacak ...rahim kalınlığını korur mu acaba o tarihe kadar ?? sizin transfer öncesi rahim kalınlığı kaçtı?Transfere 5 gün kala iğne ve fitile başlattı ekstradan prednol da kullanırdı 5 gün boyunca. Transfer günü de ilave olarak kan sulandırıcı ekledi
Bende 8di. Bilmiyorum bende kaç olmalıHiç bilmiyorum ki kaç olmalı bana söylenmedi kese ölçüsü bazılarına söylenmiş
Bendede 11ocak 10mmdi 16ocak transfer yapıldı. Çok sükü pozitif.Merhabalar ben de dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9mm çıktı , doktorum transfer tarihimi 6 gün sonraya verdi yani 11 şubat .iğne ve fitil reçete yazdı..benim kafama takılan adetin 20 günü transferim olmuş olacak ...rahim kalınlığını korur mu acaba o tarihe kadar ?? sizin transfer öncesi rahim kalınlığı kaçtı?
Merhaba hayırlısı olur inşallah rahim kalınlığına göre süreç uzayıp veya kısalabiliyor. Elbette korur zaten doktorunuz onu hesap ederek size tarih veriyor benim de muayene de 10mm çıkmıştı 6-7 gün falan sonra transferim olmuştu. Rahim kalınlığınız güzel ona göre de tarih vermiş size benim de adet 27 Aralık tı transfer 16 ocakta olmuştu.Merhabalar ben de dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9mm çıktı , doktorum transfer tarihimi 6 gün sonraya verdi yani 11 şubat .iğne ve fitil reçete yazdı..benim kafama takılan adetin 20 günü transferim olmuş olacak ...rahim kalınlığını korur mu acaba o tarihe kadar ?? sizin transfer öncesi rahim kalınlığı kaçtı?
Şimdi baktım tarihe 6 ocakta muayene olmuşum 10 mm çıkmış 16 ocakta da transfer yapıldıMerhabalar ben de dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9mm çıktı , doktorum transfer tarihimi 6 gün sonraya verdi yani 11 şubat .iğne ve fitil reçete yazdı..benim kafama takılan adetin 20 günü transferim olmuş olacak ...rahim kalınlığını korur mu acaba o tarihe kadar ?? sizin transfer öncesi rahim kalınlığı kaçtı?
Bence iyidir ya ters bişey olsa söylerdi sen rahat ol inşallah kalp atışını da duyacağız gümbür gümbürBende 8di. Bilmiyorum bende kaç olmalı
Şımardı hemen kasıklarım ağrıdı aynı yaştalar miniklerimizTeyzesi kurban
Benim de 6 ocak 10 mm Di son muayenem izde demekki rahim kalıklıklarımızda aynıymış ama beni 10 gğnra yapmış transfer seni daha erken. Benim daha fazla kalınlaştı ozamanBendede 11ocak 10mmdi 16ocak transfer yapıldı. Çok sükü pozitif.
inşallah pozitifi görürüm ben de , çok teşekkürler cevabınız için..Merhaba hayırlısı olur inşallah rahim kalınlığına göre süreç uzayıp veya kısalabiliyor. Elbette korur zaten doktorunuz onu hesap ederek size tarih veriyor benim de muayene de 10mm çıkmıştı 6-7 gün falan sonra transferim olmuştu. Rahim kalınlığınız güzel ona göre de tarih vermiş size benim de adet 27 Aralık tı transfer 16 ocakta olmuştu.
inşallah ben de pozitifi görürüm, çok teşekkürler cevabınız için..Bendede 11ocak 10mmdi 16ocak transfer yapıldı. Çok sükü pozitif.
Hayırlı olsun tesavin, sonu bebekli olsun inşallah benimde 23 ocakta muayenem oldu 9,5 du rahim kalınlığı, 29 ocakta transferim yapıldı, merak etme genelde öyle oluyor, ayarlıyor doktorlar onuMerhabalar ben de dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9mm çıktı , doktorum transfer tarihimi 6 gün sonraya verdi yani 11 şubat .iğne ve fitil reçete yazdı..benim kafama takılan adetin 20 günü transferim olmuş olacak ...rahim kalınlığını korur mu acaba o tarihe kadar ?? sizin transfer öncesi rahim kalınlığı kaçtı?
Rica ederim İnşAllah görürsünüz güzel haberlerinizi alırızinşallah pozitifi görürüm ben de , çok teşekkürler cevabınız için..