Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen canım valla doğru diyorsun o kadsr para ve il dışından gidiyorum hem yol hem vakit keşke biraz daha baksaydı neyse canı sağolsun artık varsa vardır yoksa yoktur haftamı hesapladım 5+3 çıktım transfer tarihiyle hesapladım artık doğrusunu 2 hafta sonra öğrenirim kısmet olurda kalp atışını da duyarsam

O kadar üzgünüm ki nasıl teselli edilir ne denir bilmiyorum ama unutma demekki hayırlı değilmiş kuzum yıpratma kendini bırakma lütfen hamile kalabildiği ne göre yine yapabilirsin bı an önce toplanıp tekrar denemelisin rabbim zorlastiriyosa daha güzeli gelecektir

Insh birdahakine kalbiyle birlikte kocaman bir bebek gorursun

iyi akşamlar canım sende durumlar nasıl gidiyor aynı gün transfer olduk ben test yapmaya karşı koyamayacak gibiyim artık cumartesiyi beklerim en az diyordum ama cumaya kayıyor gibiyiim sen neler yapıyorsuun
Merhaba canım..valla bende zor dayaniyorum yapmamak için Ama en doğru olanı yine test günü bence .. Çünkü bu sefer değer düşük cikicak vs ona kafayı takicaz..o zaman beklemek daha da zor gelicek..O yüzden sanırım pazartesi yapicam bende İnşallah minnoslarimiz bizimledir Sağlıkla hayırla inşallah

hayal kırıklığı yaşamaktan üzülmekten yoruldum.insallah bugünlerde geçer

Ay

Aynen canım bazı doktorlar garantici oluyor ama biz sabırsız olabiliyoruz günlerce bakılsa yok demem heralde ay hadi senşn zamanın az kalmış valla
Malesef hala test yapıyorum evde deli gibi pahalı olmasa heralde eve ultrason cihazı almayı düşüncem aynen az kaldı ben salı diyorum eşim perşembe diyo triplesiyorum neymiş perşembe daha iyi olurmuş belki sali duyulmaz falanmis ne kadar geç o kadar iyi tamam bende biliyorum ama gel kafama anlat heycansiz şey

İnşallahh sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh gün geçtikçe vücuttaki her kıpırtıya acaba dedikçe beklemek zorlaşıyor hadi bakalım inşallah sonucu güzel olacak canım çabuk gel pazartesiii

hayal kırıklığı yaşamaktan üzülmekten yoruldum.insallah bugünlerde geçer
O kadar haklısınki ama hayırlısı değilmiş zamanı değilmiş demekki diye düşün. Allah geciktiriyorsa zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur. İnan ki bu çok doğru ben bu cümleyi 2 defa yaşadım hayatımda kimisi çok mücadele verir kimisi daha kolay sahip olur hiç yıpratma kendini sonuçta gebe kalabiliyorsun bunu düşün ve toparlan Bi süre dinlen çok ama çok dua edicem sana

Ahahha sorma valla alınsa alırdık heralde erkekler öyle yaa biz gibi olmuyorlar. Benimde günüm perşembe ama senden sonraki hafta perşembe ben de diyorum eşime çarşamba gidelim 1 gün 1 gündür

Belirtiler hala aynı canım, göğüs hassasiyetim azdı zaten, şimdi hiç kalmadı, kasıkta sızlama ve belimde biraz ağrı var ara sıra, başka bişey yok. En son dün (5.gün) yaptım işte, daha da yapmam eşime söz verdim kanı beklicem salı günü artık. Sen hiç test yapmadın yarın 6. Günün yapabilirsin aslında, hem 2 embriyo transferi olunca daha net çıkar, benim yanımda test yap diyen birileri olsa her tuvalette yapardım

4.denememdi daha kaç kere denemem gereken allh bilir canım.guzel dileklerin icin çok saol
çok teşekkür ederim inşallah guzel günler yakındır benimde yüzüm güler.hersey için saol canım❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…