Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Biz 13+5 olduk🤗 kalbi de dinledik mart ayinda ogrenicem insh cinsiyeti hayirlisiyla bakalim yavrularimiz saglikli buyusun inshaAllah su arkadaki gozukmeyen kesede dahil😏😏
Ay senin baya da olmuş cinsiyet gelmiş maşallah 😍🙏🏻 amin canım inşallah sağlıcakla büyüsünler 🥰 ay arkada var mıdır bilmem ama ama umarım oda vardır teyzesi onu da dahil etti 😊

Hahah valla sorma görmemiş hesabı gibi oldu ama zamn geçmiyor nereye saldıracağımızı şaşırdık 😁😁 Allah tan sizler varsınız da hergün birimizin heyecanına gün geçirmiş oluyoruz 😍🥰🙏🏻 hayırlısıyla bir de sizlerden güzel haberleri alsak iyice mutlu olcaz ♥️
İnşallah canım, biz de güzel haberler vermeyi çok istiyoruz, şöyle kanda yüksek yüksek görsem de başınızın etini yesem kalp atışı ne zaman kese ne zaman diye😂

4.denememdi daha kaç kere denemem gereken allh bilir canım.guzel dileklerin icin çok saol😔

çok teşekkür ederim inşallah guzel günler yakındır benimde yüzüm güler.hersey için saol canım❤
Olmadı merkez değiştir canım ya da güveniyorsan orada devam et. Ne demek rica ederim burada birbirimize destek oluyoruz kimiyle üzülüp kimiyle seviniyoruz işte ama netice de herkesin yüzü güler inşallah 2021 bitmeden buradan bütün kızların pozitif haberini alıcaz inşallah durmak yok yola devam kiminin sınavı budur Allah daha kötü sınavlardan korusun 🙏🏻♥️

İnşallah canım, biz de güzel haberler vermeyi çok istiyoruz, şöyle kanda yüksek yüksek görsem de başınızın etini yesem kalp atışı ne zaman kese ne zaman diye😂
Biz de seni bekliyoz valla bu kız gelse de başımızın etini yese diyoruz. 🤩🤩 Az önce okudum senin yazdıklarını çok ev işi yapma süpürge açma tmm biraz sabret 🤗🌸

büyük bir heycanla sizinle sevincimi paylaşmıştım kızlar dün kese görmeye gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve yıkıldım.kalbide atiyrdu üstelik.bugun laparoskopi oldum aldılar bebegimi ve sağ tüpümü.cok üzgünüm ...
Ahh canım benim,üzülme demek dile kolay kalbe zor gelir. Bir önceki transferim düşükle sonuçlandığından beri tek duam, ‘tutacaksa tam tutsun kucağıma almak nasip olsun, tutmayacaksa hiç tutmasın bir daha bu acıyı yaşatma Allahım’ oldu. Dilerim Allah bir daha bu acıyı yaşatmaz sana, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder🍀çok geçmiş olsun

Ahahha sorma valla alınsa alırdık heralde 😅 erkekler öyle yaa biz gibi olmuyorlar. Benimde günüm perşembe ama senden sonraki hafta perşembe ben de diyorum eşime çarşamba gidelim 1 gün 1 gündür 😅
Evet ben senden 1 hafta önde gidiyorum 😊 yani bı gün bı gündür anlamazlar anlayamazlar bu duyguyu 😍

Canım benim de aynı şekilde belli aralıklarla kanamalarım oldu çok şükür ulan iyiyiz 12+5 olduk. Ama en güzeli hemen Dr a gidip kontrol ettirmen baba proluton depot diye bir iğne Çar onu yaptırdılar 3-5 güne bir kanamanın durumuna göre progestanın da dozunu arttırdılar ki daha bugün bıraktım progestan kullanmayı stres yapma bol bol dinlen ama ne olursa olsun bence beklemeden Dr a git en azından kendini yiyip bitirmekten iyidir
Sen kocaman olmuşsun badecim ya maşallah cinsiyet belli oldu mu 🤩🤩🤩

Biz de seni bekliyoz valla bu kız gelse de başımızın etini yese diyoruz. 🤩🤩 Az önce okudum senin yazdıklarını çok ev işi yapma süpürge açma tmm biraz sabret 🤗🌸
Ayy Allah razı olsun canım, bak öfff dediğin an hatırlatırım bu sözlerini😂 yok ağır şeyler yapmama izin vermiyor eşim zaten zebellah gibi başımda sağolsun. Kaç çıktı kanda yazdın mı görmedim ben🥰

Antrenmanli olcaz biz UkaderU UkaderU le 😂 geçirmiş oluruz bu evreleri sen yetisirsin arkadan artık seni bekleriz meraktan catlariz 😂😂

Olmadı merkez değiştir canım ya da güveniyorsan orada devam et. Ne demek rica ederim burada birbirimize destek oluyoruz kimiyle üzülüp kimiyle seviniyoruz işte ama netice de herkesin yüzü güler inşallah 2021 bitmeden buradan bütün kızların pozitif haberini alıcaz inşallah durmak yok yola devam kiminin sınavı budur Allah daha kötü sınavlardan korusun 🙏🏻♥️
4.'yu acibademde denedim giderleri başka klinikte.daha önce laparoskopi olmuştum zaten.bu ikincisi oldu.rabbim hayırlısını versin üzülmemek elde değil.en kısa zamanda kendimi toplayım yine denerim insallah🙏

Ahh canım benim,üzülme demek dile kolay kalbe zor gelir. Bir önceki transferim düşükle sonuçlandığından beri tek duam, ‘tutacaksa tam tutsun kucağıma almak nasip olsun, tutmayacaksa hiç tutmasın bir daha bu acıyı yaşatma Allahım’ oldu. Dilerim Allah bir daha bu acıyı yaşatmaz sana, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder🍀çok geçmiş olsun
çok saol canim allah hepimizin yardımcısı olsun hiç kolay değil yaşadıklarımız.dilerim atlatırım en kısa zamanda

Sağolasın bebeğim teşekkür ederim 🥰 inan hiç fark etmez ama doktorum öyle aceleciydi ki transfere yetişmeye çalışıyordu Bi yandan da. Yani betam çok yüksekti 3 kat artmıştı hem de. Muayenemi anlatım sana. Göbekten baktı cihazi karnıma koydu 1 sn oynattı bastırmadı bile keseyi gördü hemen orda bıraktı sağa sola hiç arama yapmadı sonra çekti cihazı. Sonra dedim tek mi evet dedi hocam çift embriyoydu öteki yok mu dedim dedi ben görmek istediğimi gördüm daha kurcalamak istemedim dedi. Hani benim merakım Bi aransaydı belki vardır yoktur bilemem sadece meraktan. 2 hafta sonra kalp atışı dedi saklanmışsa belki vardır dedi ama hiç beta değeri konuşulmadı neden yüksek çıktı diye soramadım bile. Kaç haftalık olduğunu da söylemedi onu 2 hafta sonra söylicem dedi. Zaten transfere yetişeceğini kendisi dedi pek bişey soramadık açıkcası 😅 şimdi aklımda soru tek embriyo için neden benim değer böyle çıktı diyorum 😅
Ya kuzum biraz biraz bastan savmia gibi olmua yanlis anlamada iste sinir oluyorum ben boyke olunca senin saatin belli dimi yani tranfer ixin sanada ona gore saat verseydi ozaman kiz bu ne guzel heycan yani insan incigine cincigine kadar ogrenmek istiyoruz yani bide tüp bebek yani bu nekadar zar zor olmus o bence soyle dusundu doktorun tamam tutmus iste bu bize yeter diye birakmis bence seni inceleseydi belkide cikardi birde ilaclarina devam ediyormuaun sen canim ne dedi onun icin

S
Ayy Allah razı olsun canım, bak öfff dediğin an hatırlatırım bu sözlerini😂 yok ağır şeyler yapmama izin vermiyor eşim zaten zebellah gibi başımda sağolsun. Kaç çıktı kanda yazdın mı görmedim ben🥰
Senden de Allah razı olsun canım ne demek 😍 tabiki izin vermez baba olacak inşallah 🙏🏻 10.000 çıktı 😅

Antrenmanli olcaz biz UkaderU UkaderU le 😂 geçirmiş oluruz bu evreleri sen yetisirsin arkadan artık seni bekleriz meraktan catlariz 😂😂
İnşallah yaa🥰🧿🍀 günleri sizlerle beraber sayınca daha çabuk geçiyor valla, çatlamaya meyilliyiz zaten huniler kafamızda kim test atmış kim keseyi görmüş kesenin boyu ne kadarmış diye bekliyoruz🤩😍

Bende trombositopeni var referans aralıkları min 150 bin iken bende 120 bin civarında sabitlemiş durumda ve benim aspirin ve türevlerini kullanmam yasak..transfer dönemi sanırım kan sulandırıcı verecekler doktoruma bu durumu sordum ama sıkıntı olmaz dedi yinede içime sinmedi ne yapsam bilemedim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun🙏
Ama yerinde olsam bu durumu bir hematoloji uzmanına danışırdım 😇

Ya kuzum biraz biraz bastan savmia gibi olmua yanlis anlamada iste sinir oluyorum ben boyke olunca senin saatin belli dimi yani tranfer ixin sanada ona gore saat verseydi ozaman kiz bu ne guzel heycan yani insan incigine cincigine kadar ogrenmek istiyoruz yani bide tüp bebek yani bu nekadar zar zor olmus o bence soyle dusundu doktorun tamam tutmus iste bu bize yeter diye birakmis bence seni inceleseydi belkide cikardi birde ilaclarina devam ediyormuaun sen canim ne dedi onun icin
Yok canım ne yanlış anlaması zaten kendisi dedi kusura bakmayın transfere yetişcem diye ama sonuçta benim en heyecanlı halim aslında kendisini çok severim çok da memnunum ama bu olmadı belki 2 hafta sonra detaylı bakar 🙏🏻 soramadım da tekse neden beta çok yüksek bi anormallik mi var acaba diye de diyemedim. ilaçlara aynen devam dedi tabi bi ton iğne ilaç aldım bitmişlerdi ve ilk 3 ay ilişki önermiyoruz dedi 😅

Maşallah maşallah maşallah maşallah 🧿🧿🧿🧿 ayy kısmet tabi hayırlısı olsun ama sanki öbür kesecik de el sallayacak sana muayenede, doktor o aleti azcık daha döndürse görürdü belki🥰🧿🍀
Belki de bebeğim hiç döndürmedi valla 😅 varsa süpriz yapar belki ne diyeyim kısmette ne varsa o olsun ben teke alıştırdım kendimi. Öncesinde ikiye alıştırmıştım biraz şey olduydum 🥰 😅

X