- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.521
Allahım mutlulugunuzu daim etsin bebemmmmmAmiin ibşallah şu 1.5 yıl eşim çok çekti ya çok. Bizde erkek infertilitesiydi sebep o yuzden kendini hep suçlu buluyordu ama inan o bana 1 se ben ona 10
Olur olur mesajdaki kelimelerden belli sevip belli etmeyenlerdendirAllahım mutlulugunuzu daim etsin bebemmmmmmsj gösterdm bi değişiklik görürsem bildircem size benm boz ayıcım hiç minnoş değil valla
ah kıyamam size . Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inş. sen de iyisindir eminim canımAmiin ibşallah şu 1.5 yıl eşim çok çekti ya çok. Bizde erkek infertilitesiydi sebep o yuzden kendini hep suçlu buluyordu ama inan o bana 1 se ben ona 10
Allah seni kız alemsin ya kahkaha attım resmenahaha hadi kavuştun kocana biz kepenki indirdik
Allah seni kız alemsin ya kahkaha attım resmen
Sevio sevio da göstermeyi sevmiyoOlur olur mesajdaki kelimelerden belli sevip belli etmeyenlerdendir
Ben hergün idrar testi tapıyım ya biri beni durdursunSevio sevio da göstermeyi sevmiyo
Ay hadi inşallah canım, hayırlı uğurlu gelsin minik sincaplarımızbende bahçeci bursada tedavideyim benim transferimde ocakta olcak galiba kızlar
Kan vermeden de olurmuş, 6. Gün beta bu civarlarda çıkıyor zaten ama işte heyecanlı anne adayına düşük geliyor değerlerValla tek korku kimyasal olurmu b2n 4. Gün idrarda silik çizgi gördüm 6. Gün kan verdim iyimi ettim kötümü bilemedim
Az önce yine yaptım idrar testi silikleşecekmi diyeKan vermeden de olurmuş, 6. Gün beta bu civarlarda çıkıyor zaten ama işte heyecanlı anne adayına düşük geliyor değerlerboşuna üzülüyorız sonra yükselecek mi, ne kadar yükselecek stresi başlıyor. Halbuki akıllı akıllı sadece idrar testi yapsak ne güzel olur ama iyi çıkmış değerin, inşallah büyür orda kocaman olur bebişin, stres yapma canım
Vay vay vaaaay, neler de konuşulmuş biz yokken heleee. Kocalar yarıştırılmışHee kokuyom diyorum yok diyo şimdi gizli gizli duş alsam anlar bigün kahvaltıyı ondan önce yapıyım dedim doktor niyeki 2 gün eğilme dedi 2 gün geçti gitti anam ben kahvaltı yaptım uyandı o kahvaltı yaptım dedim zeytin yemişsin diyor he dedim e zeytin alt raftaydı eğildin demekki niye böyle yaptın diyot ben ayvayı yedim duşı gizli alsam tutmazsa ona bağlar sonra dilinden kurtulamam
Ayy bak senınkide çok iyiymiş maşallahhVay vay vaaaay, neler de konuşulmuş biz yokken heleee. Kocalar yarıştırılmışmaşşallah canımcım, eşin seni senden çok düşünüyor, Allahım bozmasın ben de düşük yaptım, düşük yaptığım günün sabahı markete gitmiştik, arabayı biraz deli deli kullanmıştı, o içine oturmuş benim yüzümden oldu deyip duruyor. İkincide kaldırmıcam seni hiç söz veriyorum dedi, sözü kaptım bakalım kaç gün dayanacak
naza değer naza . tü tüüüü tüüAyy bak senınkide çok iyiymiş maşallahh
Benimki de iğne yapmadan önce öpüp kokluyor sonraHee kokuyom diyorum yok diyo şimdi gizli gizli duş alsam anlar bigün kahvaltıyı ondan önce yapıyım dedim doktor niyeki 2 gün eğilme dedi 2 gün geçti gitti anam ben kahvaltı yaptım uyandı o kahvaltı yaptım dedim zeytin yemişsin diyor he dedim e zeytin alt raftaydı eğildin demekki niye böyle yaptın diyot ben ayvayı yedim duşı gizli alsam tutmazsa ona bağlar sonra dilinden kurtulamam
Ayyy sennkide çok iyiymiş maşallahhhhbeni
Benimki de iğne yapmadan önce öpüp kokluyor sonrartekrar öpüyor ay ay canım içim gitti diye diyom öyle ise ne diye deliyonnn
Yok bacı dur cok erken verme daha transfer günü nü saymıyrlar 4gün olmus daha 2gun daha bekleKızlar cuma günü transfer olmuştum 4 gun bitti 5 olacak sayilir dayanamiyorum bugun igneye gittigim gun kan versem olur mu 2 3 saate yani 7 8 bile olsa değer cikar mi çift 5.gün embriyosu?
anamm benm herifi düşünemiyom bile öle yaparkenbeni
Benimki de iğne yapmadan önce öpüp kokluyor sonrartekrar öpüyor ay ay canım içim gitti diye diyom öyle ise ne diye deliyonnn