Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yaaa oldun bitti birde test yaptın. Nasıl geçiyor zaman daha dün gibi ertelerlermi diye korkuyordun.

Yaaa oldun bitti birde test yaptın. Nasıl geçiyor zaman daha dün gibi ertelerlermi diye korkuyordun.
Hatırlıyorsun beni ahh herşey üst üste gelmişti 20lik diş kulak ağrısı ağlayıp duruyordum transfer oldum tüm acılarım bi durdu dedim düşünmeyim bebek tutunmaz sonra çok sabırsız biri oldugum için 2. Günden test yapmaya başladım tabiki çıkmadı 3. Günde çıkmadı 4. Gün silik bi çizgi çıktı 5. 6. Günde çıkınca kendim laborantım zaten işe tüp bebek yüzünden biraz rapor aldım gitmedim dün dayanamayıp gittim k3ndi kan tahlılıme baktım 44 çıkmıştı şimdide korku saldı beni acaba değer düşecekmi diye. Günler normal gidiyor 3 gün çok bacağım agrıdı şimdi hiç birşeyim yok günümü bekliyorum

Pöh te bu hafta ful bana çalışıyor çorabımı bile kendim giymeme izin vermiyor aşırı korkuyor düşer tutunmaz diye rabbim hamile kalmayı nasip ederse benim kocamın gidişat ne olır bilmiyom hergun temizlik yemek yapıyor

Allah hayırlısını versin canım. Ben kimyasaldı dış gebelikte pek birşey bilmediğim için çok düşünmemiştim. Herşeyi bilmekte iyi değil

Benimki de yapacaktı sözdeannesini çağırdı ona yaptırdı emin oldum artık. bebiş olsa anca sevecek yardım etmeyecek

İyiyim canım. Kanamam var, adet mi oldum yoksa kürtajdan sonra böyle kanaması normal mi onu çözemedim. Cuma kontrolüm var onu bekliyorum işte. Moral olarak iyiyim artık
Rabbim bidahaki transferde kucağını çifter çifter doldursun inşallah. Canım valla üzülmemek elde değil eşime hep diyorum sen beni pamuk ipliğine de sarsan sağlıksızsa düşer zaten diye genelde sperm kaynaklı oluyor benım eşimde sperm 0 dı hiç spermimiz yoktu ameliyatla sperm bulundu o yuzden yani belki sperm saglıklımı düşermi düşmez mi o düşündürüyot

İyiyim canım. Kanamam var, adet mi oldum yoksa kürtajdan sonra böyle kanaması normal mi onu çözemedim. Cuma kontrolüm var onu bekliyorum işte. Moral olarak iyiyim artık
İyi olmana cok sevindm moraller hep yüksek olsun böyle kürtajdan snra pek kanama olmaz aslnda sadece leke felan oluo bende öle olmuştu. Regl başlamıstr bence inşlh kntrlden anra strat verilir tekrar

Ya bizimki iyi denk geldi 15 gün evde dönüşümlü çalışıyor. Yoksa sağlık ocağına falan gidecektim. Yapamam ben yabakamam bile. Bu konuda siz güçlü kadınları alkışlıyorum
Ya i
Aynen benimde öyle oluyor bazen doku şişkinliği oluyor bazen hiç olmuyor
Aynen benimde oyle inanki artik 8.kutuma geçtim alisti vucudum

İyi olmana cok sevindm moraller hep yüksek olsun böyle kürtajdan snra pek kanama olmaz aslnda sadece leke felan oluo bende öle olmuştu. Regl başlamıstr bence inşlh kntrlden anra strat verilir tekrar
İlk gün kan vardı ertesi gün yoktu. Ama dün başladı adet gibi de değil. İnşallah olmuşumdur Kocamı özledim yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…