- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.561
Ben de onu düşünüyorum hatta dedim ya rahmimin içi ağrıyor kasıklarım ve belim ağrıyordu bayağıdır şu anda bir belirtim yok ilaçlardan gecikmiş olabilir mi diye sizlere sormak istedim canım. Test için erken diye düşünüyorumHmm benim ilki negatifti. Hiç gecikme yaşamamıştım. Hamile olabilir misin acaba?
Kaçı döllenmiş? Aradılar mı?Benim yaş 27 rezervim iyi ama çıkan 3 yumurta
Bir adet geçmiş üstünden. Ilaçların hiçbir etkisi kalmamıştır canım. Niye erken test için? Günün geçmiş yaBen de onu düşünüyorum hatta dedim ya rahmimin içi ağrıyor kasıklarım ve belim ağrıyordu bayağıdır şu anda bir belirtim yok ilaçlardan gecikmiş olabilir mi diye sizlere sormak istedim canım. Test için erken diye düşünüyorum
bende prpgestron igneden buna gecmek istiyorum popom 20 ınci igneyi yediEki Görüntüle 2740462 dün bu gonalef in iğnesine çektim ilaç fazla geldi akşama eczacının verdiği yeniyle yapcam
Ne vericen aralılta kızara vermedim cnm ekim kasım full dü . aralıkta vericem
Mehder38Eski rumuzunu söylesene ? Diş muhabbetini ben de hatirladim ama isim yok
Haaa ok boncukcum hatırladımMehder38
Canım hadi geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah nasıl geçtiMerhaba kızlar bende yeni geldim eve darısı hepinizin başına
Haaa ok boncukcum hatırladımMehder38
Napiyım valla ben 2. Günden test yaomaya başladım 4. Gün az da olsa silik çizgi yakaladım 6. Gün yani dün kan verdim 44 çıktı cuma 10. Gün kan verecem inşallah artmıştırHaaa ok boncukcum hatırladımeee sen ne yapıyorsun şimdi? Ne aşamadaydın?
6. Gün için çok güzel bir değer maşallahNapiyım valla ben 2. Günden test yaomaya başladım 4. Gün az da olsa silik çizgi yakaladım 6. Gün yani dün kan verdim 44 çıktı cuma 10. Gün kan verecem inşallah artmıştır
Hayırlı olsun hadi sende atlattın şükürMerhaba kızlar bende yeni geldim eve darısı hepinizin başına
Teşekkür ederim canım kasık ağrım var biraz. Bana da oksapar verdi ilaçlarıma ilaveBirileri bebeklenmiş dönmüş evinehayırlı bereketli olsun canım. Nasıl geçti transfer?
28 aralık test tarihi sma biz dururmuyuz önceden yaparızHayırlı olsun hadi sende atlattın şükürgün saymaya başla
Durmayızzz kesinlikle28 aralık test tarihi sma biz dururmuyuz önceden yaparız
Coraspin içiyor muydun? Tutunuyodur belki ondandır kasık ağrın.Teşekkür ederim canım kasık ağrım var biraz. Bana da oksapar verdi ilaçlarıma ilave
28 aralık test tarihi sma biz dururmuyuz önceden yaparız
Evet canım coraspin içiyordum popo gün aşırı progestan iğneden göbek kol oksapardan işte herşey minnoşlarımıza kavuşmak içinCoraspin içiyor muydun? Tutunuyodur belki ondandır kasık ağrın.çok çok dikkat et bol bol dinlen canım
Deli seniNe vericen aralılta kızhee ara vericen ok
Napıcaksın hayatım heoimiz geçeceğiz o yollardanEvet canım coraspin içiyordum popo gün aşırı progestan iğneden göbek kol oksapardan işte herşey minnoşlarımıza kavuşmak içinevet 4 gün rapor aldım şirkete gitmicem
Adet bekleyenler kervanına hoşgDeli seniara vericem
Test için erken derken az daha emin olmak istiyorum