Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sağol canım benim. İnşallah Sağlıkla kucağına alırsın. Çok düşünme tatlım düşüneceksende güzel şeyler hayal et

Allah iyiliğinizi versin :):) ne güzelsiniz
Hee kokuyom diyorum yok diyo şimdi gizli gizli duş alsam anlar bigün kahvaltıyı ondan önce yapıyım dedim doktor niyeki 2 gün eğilme dedi 2 gün geçti gitti anam ben kahvaltı yaptım uyandı o kahvaltı yaptım dedim zeytin yemişsin diyor he dedim e zeytin alt raftaydı eğildin demekki niye böyle yaptın diyot ben ayvayı yedim duşı gizli alsam tutmazsa ona bağlar sonra dilinden kurtulamam

eşinin kıymetini bil . kardeşiminde alnından öptüm helal olsun böyle eşlere . seni çok seviyor ne güzel işte ne diyorsa yap ikiletme :))

Valla aynı fikirdeyim benim kayınvalidem de yaşı ileri zaten gelse gerilirim bir de ben..annem de uzakta ben ikinci günden sonra yemek fln yaptım normal evi de b.. götürüyor
aynı bacı benmde annem baska sehırde.eger eve elimi sürmeyim evi bk götürür.geçen ağrm vrdı mutfaga girdi yemek yapayım die yemegın altını aç git içerde oyun oyna mutfaha bir girdm evi yakıodu

Sitemi çaktım

Eklentiler

• 4DD4DE73-E245-4FB8-A2D2-C2EA47D0F2E6.png
    382,4 KB · Görüntüleme: 24
bak şu topiğe senin söylediklerini kaç kişi söylüyor. 5 i geçmez . o yüzden bence çok şanslısın . rabbim evinizden neşeyi sevgiyi eksik etmesin inş. amin
Amiin ibşallah şu 1.5 yıl eşim çok çekti ya çok. Bizde erkek infertilitesiydi sebep o yuzden kendini hep suçlu buluyordu ama inan o bana 1 se ben ona 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…