- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.501
Sağol canım benim. İnşallahRabbim bidahaki transferde kucağını çifter çifter doldursun inşallah. Canım valla üzülmemek elde değil eşime hep diyorum sen beni pamuk ipliğine de sarsan sağlıksızsa düşer zaten diye genelde sperm kaynaklı oluyor benım eşimde sperm 0 dı hiç spermimiz yoktu ameliyatla sperm bulundu o yuzden yani belki sperm saglıklımı düşermi düşmez mi o düşündürüyot
Allah iyiliğinizi versin :):) ne güzelsinizGöster valla bak fazlası var eksiği yokyabide en son transferden önceki gece duş aldıydım doktor 2 gün alma dedi sonra al dedi anammm bu izin vermiyot duşa düşer 9. Gün olsun öyle ben senı yıkarım diyor siliyor manyak bu ya
Ahh bi kolay olsa dediklerinSağol canım benim. İnşallahSağlıkla kucağına alırsın. Çok düşünme tatlım düşüneceksende güzel şeyler hayal et
Hee kokuyom diyorum yok diyo şimdi gizli gizli duş alsam anlar bigün kahvaltıyı ondan önce yapıyım dedim doktor niyeki 2 gün eğilme dedi 2 gün geçti gitti anam ben kahvaltı yaptım uyandı o kahvaltı yaptım dedim zeytin yemişsin diyor he dedim e zeytin alt raftaydı eğildin demekki niye böyle yaptın diyot ben ayvayı yedim duşı gizli alsam tutmazsa ona bağlar sonra dilinden kurtulamamAllah iyiliğinizi versin :):) ne güzelsiniz
eşinin kıymetini bil . kardeşiminde alnından öptüm helal olsun böyle eşlere . seni çok seviyor ne güzel işte ne diyorsa yap ikiletme :))Hee kokuyom diyorum yok diyo şimdi gizli gizli duş alsam anlar bigün kahvaltıyı ondan önce yapıyım dedim doktor niyeki 2 gün eğilme dedi 2 gün geçti gitti anam ben kahvaltı yaptım uyandı o kahvaltı yaptım dedim zeytin yemişsin diyor he dedim e zeytin alt raftaydı eğildin demekki niye böyle yaptın diyot ben ayvayı yedim duşı gizli alsam tutmazsa ona bağlar sonra dilinden kurtulamam
Hayat devam ediyor:) haklısın canım . bu arada iyi olmana sevindim
Öylerir Allah razı olsuneşinin kıymetini bil . kardeşiminde alnından öptüm helal olsun böyle eşlere . seni çok seviyor ne güzel işte ne diyorsa yap ikiletme :))
aynı bacı benmde annem baska sehırde.eger eve elimi sürmeyim evi bk götürür.geçen ağrm vrdı mutfaga girdi yemek yapayım die yemegın altını aç git içerde oyun oyna mutfaha bir girdm evi yakıoduValla aynı fikirdeyim benim kayınvalidem de yaşı ileri zaten gelse gerilirim bir de ben..annem de uzakta ben ikinci günden sonra yemek fln yaptım normal evi de b.. götürüyor
O kimdi ki, benden başka kim varmışeşiyle sevgi pıtırcığı olan bir kız vardı . nerde acaba ):):)
Ayyy kocasını özlemişİlk gün kan vardı ertesi gün yoktu. Ama dün başladı adet gibi de değil. İnşallah olmuşumdurKocamı özledim yavvv
2 tedavimde hiç ara vermedim üst üste transfer oldum. o yüzden biraz ara vericem göbeğim delik deşik oldu iğneler batmıyordu artık :)Hayat devam ediyor
Bu adetinle başlıyormusun tedaviye şimdi. Nasıl olacak senin ki.
Sitemi çaktımGöster valla bak fazlası var eksiği yokyabide en son transferden önceki gece duş aldıydım doktor 2 gün alma dedi sonra al dedi anammm bu izin vermiyot duşa düşer 9. Gün olsun öyle ben senı yıkarım diyor siliyor manyak bu ya
Ayyy kocasını özlemişben kocayı unuttum nerdeyse bacı gardaş olduk iyice
diğer topikteydi :)O kimdi ki, benden başka kim varmış
Bende bir kontrole gideyimde öyle karar vereceğim.2 tedavimde hiç ara vermedim üst üste transfer oldum. o yüzden biraz ara vericem göbeğim delik deşik oldu iğneler batmıyordu artık :)
ahaha hadi kavuştun kocana biz kepenki indirdikaz daha bizde öyle olacaktık gün sayıyorduk artık
Ahahaah emrem di aslında bi ara kıZdım emre yaptım sinirimi öle çıkardımSen adamı emre diye kaydedersen normal anam
bak şu topiğe senin söylediklerini kaç kişi söylüyor. 5 i geçmez . o yüzden bence çok şanslısın . rabbim evinizden neşeyi sevgiyi eksik etmesin inş. aminÖylerir Allah razı olsun
Amiin ibşallah şu 1.5 yıl eşim çok çekti ya çok. Bizde erkek infertilitesiydi sebep o yuzden kendini hep suçlu buluyordu ama inan o bana 1 se ben ona 10bak şu topiğe senin söylediklerini kaç kişi söylüyor. 5 i geçmez . o yüzden bence çok şanslısın . rabbim evinizden neşeyi sevgiyi eksik etmesin inş. amin