Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım inşallah iyi gelir sonuclar. Kaç embriyon vardı kaçını gönderdin kaç TL tuttu canım. Benim de 5.gğn embriyo ama kalitesini bilmiyorum geçen sefer hamile kaldım ama kürtaj oldum kalp atışı göremedik. Pgt yapılabilir dedi doktor donmuş 2 embriyom var. Ama korkuyorum zor Bi süreç geçirdim.bu 2 embriyo pgtye gider Bi sürü para üstüne bide kötü gelirlerse Allah korusun kötüyü çağırmak istemiyorum

Bende opudan sonra pozitif oldum simdi adeti bekliyorum o da gelmiyor yok
Yaaa senin adını 2.kofi koyuyorum o zaman ben opudan sonra adet oldum. Tam transfer hazırlığına başladık şok sen opudan sonra daha adet olmadın mı? Ne kadar geçti? İyileştin mi covidden?

kızlar ya ben 15 kasımda negatifi gördüm normal adet günüm 12 aralıktı ama hala adet olmadım . böyle gecikme oluyor mu sonrasında

önceki 2 transferlerim de hiç ara vermediğim için bir bilgi yok
Kasım'da adet görmedin mi

Eski rumuzunu söylesene ? Diş muhabbetini ben de hatirladim ama isim yok

kızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldu tam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım
Pembişim ne diyorsun ya inanamıyorum daha dün iptal olucaktı vazgeçildi diye sevindik. Yerine başka dr yapamıyo mu transferi? Çok şokum şuan. Niyeyse benim de ertelenecek gibi geldi sen yazınca

Gayet guzel valla hayirlisiyla cikar pgt den canim

Hoşgeldin beybi biz de takılıyoruz burda transfer olanlar olamayanlar yumurtası büyüyenler

Yok canım gayet güzel maşallah. Aa ve bb arasında sadece yüzde 3-5'lik tutma farkı oluyormuş bahçecinin sitesinden okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…