- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 26
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.541
Perşembe mi yaptırsam? Acayip stres oldum ben onu düşünmekten başka hiçbirşeye odaklanamiyorumYok bacı dur cok erken verme daha transfer günü nü saymıyrlar 4gün olmus daha 2gun daha bekle
:)): nasıl laf yetiştiriyor kız ne diyoranamm benm herifi düşünemiyom bile öle yaparkendaha bide laf yetiştirio bana iğne yaparken
anamm benm herifi düşünemiyom bile öle yaparkendaha bide laf yetiştirio bana iğne yaparken
Canım inşallah iyi gelir sonuclar. Kaç embriyon vardı kaçını gönderdin kaç TL tuttu canım. Benim de 5.gğn embriyo ama kalitesini bilmiyorum geçen sefer hamile kaldım ama kürtaj oldum kalp atışı göremedik. Pgt yapılabilir dedi doktor donmuş 2 embriyom var. Ama korkuyorum zor Bi süreç geçirdim.bu 2 embriyo pgtye gider Bi sürü para üstüne bide kötü gelirlerse Allah korusun kötüyü çağırmak istemiyorumMerhaba arkadaşlar. Benim 2 tane embriyom pgt ye gitti cuma günü ellerine ulasmis işleme başlamışlar. Insallah Ordan iyi haberler gelirse transferim olacak. Tahminen ocak ayı sonlarına olur transferim. Ama çok korkuyorum pgt sonucundaninşallah sağlıklıdırlar. Kaliteleri de 5ab ve 5bb. Sizce nasıl kaliteleri ? Bana düşük gibi geliyo.
Heee ben onun için geldim yaniorası öyle de bu şekilde olduğunu bilmiyordum. ben de ara verdim aama her yerde takılıyorum :) o yüzden sordum canım
Allaha emanet ol .
Yaaa senin adını 2.kofi koyuyorum o zamanBende opudan sonra pozitif oldum simdi adeti bekliyorum o da gelmiyor yok
tospik olunca topik karıştırılıyormuş demek ki :)Heee ben onun için geldim yanitopiğin kuruluşu biraz karışık
Kasım'da adet görmedin mikızlar ya ben 15 kasımda negatifi gördüm normal adet günüm 12 aralıktı ama hala adet olmadım . böyle gecikme oluyor mu sonrasında
önceki 2 transferlerim de hiç ara vermediğim için bir bilgi yok
Birileri bebeklenmiş dönmüş evineMerhaba kızlar bende yeni geldim eve darısı hepinizin başına
Sen ne kadarlık ara verdin tosbiğim? Lanetli 2020'nin bitmesini mi bekliyorsuntospik olunca topik karıştırılıyormuş demek ki :)
Eski rumuzunu söylesene ? Diş muhabbetini ben de hatirladim ama isim yokBen adımı değiştirdim transfer öncesi senle yorumlaşmıştık 20lik dişim ağrıyor diye ağlıyordum eşim pöh yanımda değil gelecek falan demiştim sana bana o zaman çok moral vermiştin twşekkğr ederim
19 kasımda gördüm. 24 günde bir görüyorum 12 aralıkta görmem gerekiyordu ama görmedim henüz onu anlayamadım cnmKasım'da adet görmedin mi
ara vermedim cnm ekim kasım full dü . aralıkta vericemSen ne kadarlık ara verdin tosbiğim? Lanetli 2020'nin bitmesini mi bekliyorsun
Pembişim ne diyorsun yakızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldutam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım
Hmm benim ilki negatifti. Hiç gecikme yaşamamıştım. Hamile olabilir misin acaba?19 kasımda gördüm. 24 günde bir görüyorum 12 aralıkta görmem gerekiyordu ama görmedim henüz onu anlayamadım cnm
Gayet guzel valla hayirlisiyla cikar pgt den canimMerhaba arkadaşlar. Benim 2 tane embriyom pgt ye gitti cuma günü ellerine ulasmis işleme başlamışlar. Insallah Ordan iyi haberler gelirse transferim olacak. Tahminen ocak ayı sonlarına olur transferim. Ama çok korkuyorum pgt sonucundaninşallah sağlıklıdırlar. Kaliteleri de 5ab ve 5bb. Sizce nasıl kaliteleri ? Bana düşük gibi geliyo.
Hoşgeldin beybiO hh valla cok ıyı oldu burası kasım aralık ayında tranfer olablar bolumunde kasımdakıler pozıtf cıkınca gebelık konusulmaya baslandı. ama aralık tranferleri bizler transferle alakalı bısey okumak ıcn cabalyorduk. yarın transfer guu almaya gıdecem ınsallah yenı mekan burası benım
Niye ocakta olucak? Adetliyken 2. Kontrol değil mi?Canımm, ben de yarın transfer günü almaya gidecem, bakalım kist falan yoksa ocakta olacak sanırım
Yok canım gayet güzel maşallah. Aa ve bb arasında sadece yüzde 3-5'lik tutma farkı oluyormuşMerhaba arkadaşlar. Benim 2 tane embriyom pgt ye gitti cuma günü ellerine ulasmis işleme başlamışlar. Insallah Ordan iyi haberler gelirse transferim olacak. Tahminen ocak ayı sonlarına olur transferim. Ama çok korkuyorum pgt sonucundaninşallah sağlıklıdırlar. Kaliteleri de 5ab ve 5bb. Sizce nasıl kaliteleri ? Bana düşük gibi geliyo.