Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba arkadaşlar. Benim 2 tane embriyom pgt ye gitti cuma günü ellerine ulasmis işleme başlamışlar. Insallah Ordan iyi haberler gelirse transferim olacak. Tahminen ocak ayı sonlarına olur transferim. Ama çok korkuyorum pgt sonucundan😔 inşallah sağlıklıdırlar. Kaliteleri de 5ab ve 5bb. Sizce nasıl kaliteleri ? Bana düşük gibi geliyo.
Canım inşallah iyi gelir sonuclar. Kaç embriyon vardı kaçını gönderdin kaç TL tuttu canım. Benim de 5.gğn embriyo ama kalitesini bilmiyorum geçen sefer hamile kaldım ama kürtaj oldum kalp atışı göremedik. Pgt yapılabilir dedi doktor donmuş 2 embriyom var. Ama korkuyorum zor Bi süreç geçirdim.bu 2 embriyo pgtye gider Bi sürü para üstüne bide kötü gelirlerse Allah korusun kötüyü çağırmak istemiyorum 😪😪

Bende opudan sonra pozitif oldum simdi adeti bekliyorum o da gelmiyor yok 😪
Yaaa senin adını 2.kofi koyuyorum o zaman 😝 ben opudan sonra adet oldum. Tam transfer hazırlığına başladık şok 😳 sen opudan sonra daha adet olmadın mı? Ne kadar geçti? İyileştin mi covidden?

Ben adımı değiştirdim transfer öncesi senle yorumlaşmıştık 20lik dişim ağrıyor diye ağlıyordum eşim pöh yanımda değil gelecek falan demiştim sana bana o zaman çok moral vermiştin twşekkğr ederim 🤗
Eski rumuzunu söylesene ? Diş muhabbetini ben de hatirladim ama isim yok 😁

kızlarrrr bugün randevum vardı söylemiştim ama ne yazıkki doktorum covid temaslı olduğu için randevum iptal oldu :KK43: tam anlamıyla ocağa hatta transfer için belkide şubata kaldım :KK43:
Pembişim ne diyorsun ya 😱 inanamıyorum daha dün iptal olucaktı vazgeçildi diye sevindik. Yerine başka dr yapamıyo mu transferi? Çok şokum şuan. Niyeyse benim de ertelenecek gibi geldi sen yazınca 😑

Merhaba arkadaşlar. Benim 2 tane embriyom pgt ye gitti cuma günü ellerine ulasmis işleme başlamışlar. Insallah Ordan iyi haberler gelirse transferim olacak. Tahminen ocak ayı sonlarına olur transferim. Ama çok korkuyorum pgt sonucundan😔 inşallah sağlıklıdırlar. Kaliteleri de 5ab ve 5bb. Sizce nasıl kaliteleri ? Bana düşük gibi geliyo.
Gayet guzel valla hayirlisiyla cikar pgt den canim

O hh valla cok ıyı oldu burası kasım aralık ayında tranfer olablar bolumunde kasımdakıler pozıtf cıkınca gebelık konusulmaya baslandı. ama aralık tranferleri bizler transferle alakalı bısey okumak ıcn cabalyorduk. yarın transfer guu almaya gıdecem ınsallah yenı mekan burası benım :KK50:
Hoşgeldin beybi 🙋‍♀️ biz de takılıyoruz burda transfer olanlar olamayanlar yumurtası büyüyenler 😁

Yok canım gayet güzel maşallah. Aa ve bb arasında sadece yüzde 3-5'lik tutma farkı oluyormuş 👍 bahçecinin sitesinden okudum.

X