- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.141
Sağol tatlım Yok canım 9.gun yaptırdım 47.1 çıktı düşük diye düşündüm Burdaki arkadaşların değeriyle kıyaslayınca yes gunjm daha 3subatTebrik ederim, bence gayet güzel cıkmış, betayi tekrarladınız mı?
Alala seninki erkenmis zaten transfer günümü saymiyoruz 9 gün sonrayami baktır dediler.Ben 27 ocakta transfer oldum 6 Şubat yazıyor teste
Evet canım öyleymiş hiç birşey bilmesekte anne olmaya çabalıyoruzbenim pek bi bilgim yok ama okuduğum kadarıyla genelde iki testten sonra doktor kontrola çağırıyo
Ben yaptırdım önceki tedavimi novafertildeBirde aranızda konyada tup bebek yaptiran var mı nereye yaptırdınız teşekkür ederim şimdiden
Transferden sonraki kaçıncı gününüz böyle gördünüz masallahBenim gibi hala test yapan varmı?Ben iki cizgiyi aynı reng ve koyulukda görünceyedek yapıcam Eki Görüntüle 2774465 Eki Görüntüle 2774465 demişdim 4h5g çoook şükür gördüm. Darısı tüm isteyenlerin başına
Herkesin betası farklı olabilir endişelenme cnmSağol tatlım Yok canım 9.gun yaptırdım 47.1 çıktı düşük diye düşündüm Burdaki arkadaşların değeriyle kıyaslayınca yes gunjm daha 3subat
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim inşallah yarın çok daha yüksek bir değer görürsünüzSağol tatlım Yok canım 9.gun yaptırdım 47.1 çıktı düşük diye düşündüm Burdaki arkadaşların değeriyle kıyaslayınca yes gunjm daha 3subat
Allah daim etsin canım, sağlıkla gelsin miniğinKızlar hepinize iyi günler benim bugün 14. Günüm artışı kontrol etmek için tekrar kan verdim 12.günde 87.3 çıkmıştı 14.gün yani bugün 170.3 çıktı sonuç çok şükür Allah’ımaHer biriniz için her zaman dua ediyorum Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah evimize bebek kokusunu nasip etsin inşallah kızlar bir şey soracağım progestan iğneyi toplam kaç gün kullandınız ne zaman bıraktırdı doktor size
Hadi ya benim elimde 2 tane var bugün ve Perşembe için ve sonra bitecek az önce hemşire aradı onlardan başka kullanmanıza gerek yok dedi sadece progestan fitile aynen devam dedi bi tek bende mi öyle acaba ya bilemedim bende bir iki yerde 11-12.hafta diye okudum sanki ama benim gibi başka kimse var mı acaba merak ettimAllah daim etsin canım, sağlıkla gelsin miniğinprogestan iğne 11. Haftaya kadar kullanılacak diyor doktorlar genelde
Kısmetten ötesi yok gerçektenHadi hayırlı olsun canım kısmette çift varmış belki ikizlerin olur vardır bunda bir hayır inşallah güzel haberler alırsın
Allah razı olsun buraya her girişimde size de bakıyorum Kıbrıs diye aklımda kaldığı için Kıbrıs’ta yaşadım bir süre görünce sizi çok mutlu olmuştumAllah daim etsin canım, sağlıkla gelsin miniğinprogestan iğne 11. Haftaya kadar kullanılacak diyor doktorlar genelde
Hep korkuttular ikizden, tekli istiyordum ama kaderden kaçılmıyormuşAa şansa bakşimdiden kısmetleriyle geldiler kuzular hadi sonu da sağlıkla çok güzel olsun inşallah, hayırlı olsun canım, al bebelerini karnına hemen
Hepimiz için hayırlısıNasibinde cift transfer varmış canim hadi hayırlısı olsun inşallah
Ayyy ne güzel ne güzel kan tahlilinden kaç gün sonra gittiniz keseyeSabah gördük keseyi çok şükür Rabbime etrafı güzel dedi haftaya salı ya perşembe kalp için gel dedi buldumcuk olup kaç hafta olduğunu sormayı unuttum
Sağol canım benim inşallah yarın bakacağız inşallah guzel bı değer çıkar anne olmayı isteyen herkese rabbim tattırsinHayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim inşallah yarın çok daha yüksek bir değer görürsünüz
Ya pskolojikmen beta düşükse bir problemmi var diye düşünüyor insan herkesin vücudu farklı aslında biraz sakin olup akışına bırakmak gerekte işte oda bende yokHerkesin betası farklı olabilir endişelenme cnm
10 gün sonra oluyor, evetAlala seninki erkenmis zaten transfer günümü saymiyoruz 9 gün sonrayami baktır dediler.
Evet bende kendim için dedim beta düşük diye transferin 12.günü 87.3 çıktı ve hep karşıma 200’lü betalar denk geldi tedirgin oldum ama her şey herkeste farklı oluyor anladığım kadarıylaYa pskolojikmen beta düşükse bir problemmi var diye düşünüyor insan herkesin vücudu farklı aslında biraz sakin olup akışına bırakmak gerekte işte oda bende yok
Oh hadi çok şükür canım gözün aydın ne güzel katlanmış değerinKızlar hepinize iyi günler benim bugün 14. Günüm artışı kontrol etmek için tekrar kan verdim 12.günde 87.3 çıkmıştı 14.gün yani bugün 170.3 çıktı sonuç çok şükür Allah’ımaHer biriniz için her zaman dua ediyorum Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah evimize bebek kokusunu nasip etsin inşallah kızlar bir şey soracağım progestan iğneyi toplam kaç gün kullandınız ne zaman bıraktırdı doktor size