Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar hepinize iyi günler benim bugün 14. Günüm artışı kontrol etmek için tekrar kan verdim 12.günde 87.3 çıkmıştı 14.gün yani bugün 170.3 çıktı sonuç çok şükür Allah’ıma Her biriniz için her zaman dua ediyorum Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah evimize bebek kokusunu nasip etsin inşallah kızlar bir şey soracağım progestan iğneyi toplam kaç gün kullandınız ne zaman bıraktırdı doktor size

Allah daim etsin canım, sağlıkla gelsin miniğin progestan iğne 11. Haftaya kadar kullanılacak diyor doktorlar genelde

Allah daim etsin canım, sağlıkla gelsin miniğin progestan iğne 11. Haftaya kadar kullanılacak diyor doktorlar genelde
Hadi ya benim elimde 2 tane var bugün ve Perşembe için ve sonra bitecek az önce hemşire aradı onlardan başka kullanmanıza gerek yok dedi sadece progestan fitile aynen devam dedi bi tek bende mi öyle acaba ya bilemedim bende bir iki yerde 11-12.hafta diye okudum sanki ama benim gibi başka kimse var mı acaba merak ettim

Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim inşallah yarın çok daha yüksek bir değer görürsünüz
Sağol canım benim inşallah yarın bakacağız inşallah guzel bı değer çıkar anne olmayı isteyen herkese rabbim tattırsin

Ya pskolojikmen beta düşükse bir problemmi var diye düşünüyor insan herkesin vücudu farklı aslında biraz sakin olup akışına bırakmak gerekte işte oda bende yok
Evet bende kendim için dedim beta düşük diye transferin 12.günü 87.3 çıktı ve hep karşıma 200’lü betalar denk geldi tedirgin oldum ama her şey herkeste farklı oluyor anladığım kadarıyla

Oh hadi çok şükür canım gözün aydın ne güzel katlanmış değerin sağlıcakla önce karnına sonra da kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…