- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.101
Bitanem daha 1 gün oldu, hemen kopkoyu olmasını bekleme zaten, diğerine göre koyu çıkmış bu aradaKizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
Amin canım inşallah göreceğiz çift çizgili tetleri dehahaha canımm allahın izniyle pozitif çıkacak testlere alıştırma yapmışsın sennnbenim içimde de aynen böyle bir tezcanlılık var şuan 12-14 gün bekleyenlere sonsuz saygı duyuyorum
Ayy maşallah canım benimBenim gibi hala test yapan varmı?Ben iki cizgiyi aynı reng ve koyulukda görünceyedek yapıcam Eki Görüntüle 2774465 Eki Görüntüle 2774465 demişdim 4h5g çoook şükür gördüm. Darısı tüm isteyenlerin başına
Amh değerimi bilmiyorum iyi dediler ultrasonla bakıp da açıklama yapan yok ki hocalardan biri yumurta rezervinin iyi diyo digeri ise direk tup bebek diyoMerhaba tup bebek sürecinde fsh tan ziyade amh degeriniz ve ultrasondaki folikul sayınız önemli bu değerlerimiz nasil? Amh kac? Folikul sayiniz normal mi?
4 yil uzun bir süre eger maddi ve manevi anlamda hazırsanız tüp bebeğe başlayın derim rezerviniz iyiyse şansınız yüksek demektir dilerim bu yolda emeklerimizin karşılığını alırsınız yaş önemli bir faktör ne kadar genç yapılırsa işlem şansınız artıyor. Dediğim gibi fsh tek başına bir belirleyici değil amh ultrason bunlar önemli değerlendirmeler bazen hersey normal olsa da olmayınca olmuyorAmh değerimi bilmiyorum iyi dediler ultrasonla bakıp da açıklama yapan yok ki hocalardan biri yumurta rezervinin iyi diyo digeri ise direk tup bebek diyo
Canım ben de transferden sonra regl ağrısını hissettim hala bile var bugün 17. Günüm pozitifim ama o sancı hep oluyor ben de anlamış değilim karın ağrısı da yaşadım gaz falan da olduBugun transfer gunu hariç 8. Gunum. 2 tane 3. Gun embriyosu yerlestirilmisti. Dun aksamdan beri bariz karnim agriyor ve acaba adet agrisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi ikilemi uykularimi kaciriyorhatta bir de progestan fitil mi agritiyor acaba diyorum. Beklemek ne zor
Valla canim ben sıcak duş alırdım ama simdi korkudan ilik alıyorum ilk 3gün hiç duş almadım kısa sürede bitirmeye çalışıyorum:) benim de 20.günüm ne zaman ihtiyac duyarsam alıyorum kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım oluyor :)Kızlar ya bana acil cevap banyo işini napıyosunuz transfer olan anne adayları ve gebe olan anneler bugün 17. Günüm kaç günde bir banyo yapıyorsunuz ve suyunuz sıcak mı oluyor nasıl oluyor
Ben konya medova hastanesindeyim seçil hanımBirde aranızda konyada tup bebek yaptiran var mı nereye yaptırdınız teşekkür ederim şimdiden
Bende sıcak duş severdim ama şimdi korkumdan istediğim sıcaklığı açmıyorum hani gene ılıkda sayılmaz üşütmeyecek Bi sıcaklıkta. Ben de 2 gün sonra duş almıştım şimdi 3 günde bir alıyorum ihtiyaç duyuyorum. Dediğin gibi iyi hissetmek istiyorumValla canim ben sıcak duş alırdım ama simdi korkudan ilik alıyorum ilk 3gün hiç duş almadım kısa sürede bitirmeye çalışıyorum:) benim de 20.günüm ne zaman ihtiyac duyarsam alıyorum kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım oluyor :)
Kızlar ya bana acil cevap banyo işini napıyosunuz transfer olan anne adayları ve gebe olan anneler bugün 17. Günüm kaç günde bir banyo yapıyorsunuz ve suyunuz sıcak mı oluyor nasıl oluyor
Yok kuzum guvenli yerde merak etme olmaz bisiBende sıcak duş severdim ama şimdi korkumdan istediğim sıcaklığı açmıyorum hani gene ılıkda sayılmaz üşütmeyecek Bi sıcaklıkta. Ben de 2 gün sonra duş almıştım şimdi 3 günde bir alıyorum ihtiyaç duyuyorum. Dediğin gibi iyi hissetmek istiyorumya bir de ben afedersiniz genital bölge temizliği için ağda yaptım öyle 5-10 dakka içinde ayakta yaptım hemen yapabildiğim kadar acaba birşey olmuş mudur endişelendim bir an transferden beri ilk defa temizlenebildim
Anladım canım insan endişe ediyor. Sanırım fazla sıcak iyi değilmiş ben de ılık açmaya çalışıyorum. Ne kadar sıcak su sevsemdeIlık su ile yapıyorum ne com sicak ne çok soğuk 2 günde bı gundesi sana kalmış bişey o nasıl rahat edersen
MasallahSabah gördük keseyi çok şükür Rabbime etrafı güzel dedi haftaya salı ya perşembe kalp için gel dedi buldumcuk olup kaç hafta olduğunu sormayı unuttum
Güvenli dimi bacım yerleri valla ne zormuş Hee öyle doğru dedin ki hani görmemişin çocuğu hesabı zannederler ama değil insan zor elde edince herşeyden korkuyorYok kuzum guvenli yerde merak etme olmaz bisiama sanrim hiç rahat edemeyeceğim acabalar ile geçecek gunler zor elde edilince insan böyle oluyor aklım hep onda
Ayyyy hadi gözün aydın canım yaa çok sevindimSabah gördük keseyi çok şükür Rabbime etrafı güzel dedi haftaya salı ya perşembe kalp için gel dedi buldumcuk olup kaç hafta olduğunu sormayı unuttum
Önce amh testi yaptırmanızı öneririm, reglin 3. Gününde yapılması gereken bir test, hatta kan vermişken troidinize de baktırın bence, amh sonucuna göre yumurta rezervinizin ne durumda olduğunu anlayabilirsiniz. Tüp bebeğe başlamak için de bu testleri ister doktorlar. Geçmiş olsun şimdidenAmh değerimi bilmiyorum iyi dediler ultrasonla bakıp da açıklama yapan yok ki hocalardan biri yumurta rezervinin iyi diyo digeri ise direk tup bebek diyo
Benim dün transferin 3. Günüydü banyo yaptım, hem üşütmeyecek hem de tenimi çok yakmayacak şekilde ayarladım suyu, artık gün aşırı banyo yapmaya devam ederim canım, çok takılma bence, hamam gibi çok sıcak olmadıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorumKızlar ya bana acil cevap banyo işini napıyosunuz transfer olan anne adayları ve gebe olan anneler bugün 17. Günüm kaç günde bir banyo yapıyorsunuz ve suyunuz sıcak mı oluyor nasıl oluyor
Ahhhh insallahh canim benim bugun kovid testi verdim yarin ameliyat olucam dua edin bana nolurevt canm yapışıklık sorun ama çözümü var.düşüklerde ve hamile kalamamada önemli bir rolü var.ameliyatın iyi geçer inşallah Allah şifa versin. ama polipten sonra oluşmuş bence küretajın yok sonucta.